Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

seara buna! va mai amintiti de noi? , v-am citit zilele astea, am vazut ca sunt multi copilasi raciti, cu tues, va doresc insanatosire grabnica si sa nu sufere deloc!

HEPILICA

vreti sa va zic una tare? Andrei striga dupa mine prin casa NA (cu un I mai sters, adica Ina, dupa cum il invata tata ) si e asa amuzat, si eu ii zic mama, si el zice '1na.

ANDREI

Nope,nu ne amintim de dumneavoastra! Scopul si durata vizitei va rugam Si meniul pe ziua de azi !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

NelaM, am vazut si eu pozele, sunteti minunati!Ana e o finuta si o frumoasa. V-am invidiat si pentru ca v-am vazut in maneca scurta, in timp ce la mine in casa sunt 20 de grade.
Selen, scufita rosie cu buline este o frumoasa, iti vine sa-i papi falcutele!
diamar, ce frumoasa e poza aia in care dorm imbratisati puii tai!!
lali, ti-am zis ca Paul e un frumos?Imi place de el tare Tu ai niste ochi superbi, iar tortul e deosebit. Vad ca nasa a fost generoasa, a luat bine din motz! Am remarcat si negresa si acum raman cu

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu plec la somn.
Inainte de asta as vrea sa las tema un sondaj. Cati dintre copiii care se trezesc des noaptea sunt inca alaptati?

Noapte buna!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!!!
Pe noi sigur ne-ati uitat,ca nu v-am mai scris de 1500 de ani. Ne.am mutat si inca nu avem net,acum va scriu de pe tel.
Astazi am avut si noi petrecerea de 1 anisor. A tot fost amanata pt ca bebe a facut rubeola. Dar totul trecu f bine si azi petrecuram. A ales cartile de joc,parfumul si masca de teatru...:) se intelege directia. :))
Altfel speram ca e toata lumea bine, puilor bolnaviori le dorim sa se faca bine repejor!
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara bune fetele!

noi! noi ne trezim noaptea si inca o alaptez.am intrebat si eu fetele acum ceva vreme deoarece banuiam ca trezitul are legatura cu sau cu nevoia/dragostea de tzitzi. dupa parerea mea si dupa raspunsuri nu e asa...cunosc (din parc,din vecini) multime de bebei intarcati care se tot trezesc...Ama uneori se foieste ca si cum o deranjeaza ceva si atunci ma gadesc la gaze dar nu e asta, uneori tipa- parca viseaza urat si nu mereu vrea san cand se trezeste. eu credeam ca doar cu sanul o pot linisti dar nu e asa...se linistese si sigurica cand il refuza..
scuze pt exprimare, ora tarzie si faptul ca incerc sa o culc de o ora explica.....you've got the ideea
pup!noapte buna!

ps. am reusit!
pps Lali SUPERB flacaul tau! sa fie intr-un ceas bun! felicitari pentru rabdarea si efortul depus la tort si la bijuuri!
Alex ma bucur mami ca sunteti bine!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Gianina Alex se trezeste noaptea, e alaptat, si consider ca e normal

Andra ce minunate mi se par obiectele pe care le-ati ales voi sa le puneti pe tava! Super! Chiar mi-ar placea sa ni le spui pe toate, sunt sigura ca au fost originale! Va pup si abia astept poze cu voi, ca sunteti tare frumosi! Am vrut sa spun "frumoase", dar apoi mi-am amintit ce stare de armonie si iubire imi inspirau pozele cu sotul tau cu tot, asa ca am schimbat pluralul .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, si noi si ne trezim noaptea dar ca si croco, am observat ca nu de fiecare data vreas a pape. El urla din cu totul alte motive. De multe ori se trezeste, urlaaaaaaaaa, se calmeaa si se culca. De-asta zic ca nu e de la alaptat ci de la altceva.

Sa aveti o sapt frumoasa

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata dovlecime,

Azi sunt un pic mai fresh ca sa zic asa. Si-a mai facut mama mila de mine si a mai ramas o noapte sa ma pot odihni si eu un pic.

Lali in sfarsit am vazut pozute. Bestial sarbatoritul ca si tortul de altfel.

Kemsy, pupam frumuselul tau. Cat despre sondajul tau sa stii ca sunt cateva mamici care alapteaza inca si copiii se trezesc dar stiu si mamici care nu mai alapteaza si au problema trezitului cum e si io.

Andraiulia minunate obiecte a ales mandra ta.

Mada mai zine de Irinel pls. Merge singurel? Face la olita? Te pup.

Mai vreau sa va zic ca totusi se intampla ceva cu copilasul meu. De o sapt am luat o mocheta groasa in sufragerie ca sa il pot lasa pe jos. Desi am parchet din ala vechi, mi s-a parut rece si nu prea il lasam pe jos. Si oriucm daca statea pe jos aluneca si incepea sa planga. Ii luasem si sosete antiderapare si tot aluneca. Dar... de cand am pus mocheta asta copilul meu a inceput sa mearga de-a busilea si acum paseste tinandu-se de pat sau de masuta. Isi mai da drumul de pat sau masa si face cativa pasi si o ia in bot, dar asta e altceva. Oricum, tare rau imi pare ca nu am luat mocheta mai devreme.

Satorini stiu ca tu aveai probleme cu cel mic. Incearca o mocheta sau un covor poate isi da drumul si Andreiutul.

Dam... cam atat. In curand ne pregatim de masa de dimineata si apoi sigur iesim afara asa ca sper sa ne auzim mai dupa-amiaza sau cand ma mai lasa domnul meu.

Va doresc o sapt excelenta plina de vreme buna.

A trebuit sa editez ca sa mai dau niste enter-uri ca sa se inteleaga ceva.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Si noi papam tzitzi, mai ales noaptea, se trezeste destul de des, de fapt nu pot zice ca se trezeste, doar se foieste si maraie, eu sar cu tzitzi repede, uneori vrea alteori doar isi baga fatza in ea si somn la loc. Din pacate sunt nopti cand se repeta faza asta si la fiecare 30-40 de minute. Iar eu seara, ii dau sa manance cereale (cam 100, max 200 in zilele bune), deci nu cred ca de foame se agita.Ce am remarcat, ca daca nu il "prind" rapid cand se foieste se ridica in fund si sta asa, cu barba cazuta...doarme-n fund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aveti idee careva de unde fac eu rost de siropul asta: SediBimbi Bio Sirop? Eu il gasesc numai indisponibil pe toate site-urile. Dau o prajitura celei care il gaseste. (asta numai daca aveti timp evident ca acusica iau eu farmaciile la rand la sunat, numai sa ma lase dl Rares) Va pupic.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput