Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!!!!

Dragelor, multumesc frumos de urari! Sunteti tare dragute.

Am pus astazi inca un trandafiras in buchetul vetii mele . E din ce in ce mai mare si bogat buchetul asta, da' nu ma vait .

Sunt o femeie implinita, o sotie iubita, o mama fericita. Ma simt bine cu mine, cu familia mea, cu prietenii mei.

Maia a facut ceva reactii dupa Infanrix, a avut febra 39 aseara, dar acum este ok, e vioaie. Avem 2 dintisori aparuti la 1 an si cateva zile. Cel de-al treilea apare si el cat mai curand..

Nu mai intru la fel de des ca inainte pentru ca asa cum stiti merg si la serviciu. Mai reusesc seara sa intru, dar si atunci pic lata si nu pot sa stau prea mult. Am scris mai des la celalalt topic, mi-e greu si mi se pare obositor, in aceste conditii (la timpul liber ma refer), sa urmaresc ambele topicuri. Dar cand pot si am timp, o fac. Sunt persoane care-mi sunt dragi aici, sunt de asemenea si persoane care au ales sa scrie in ambele locuri, sunt si persoane care au capacitatea de a depasi "nimicurile" vietii si sa zambeasca si sa fie fericite in orice conditii. Pentru ca eu refuz sa ma incarc negativ atunci cand "traiesc" virtual, aleg sa fiu "prezenta" acolo unde exista floricele si zambete si voie buna si amabilitate si disponibilitate. Asta o fac nu numai cand sunt pe net, ci si in viata reala. Avem toate aceasta optiune. Depinde de fiecare cum isi organizeaza si traieste "vietile". Din nefericire, am gasit aici, in ultimile pagini (atat am reusit sa citesc) multa indarjire. Recunosc ca asta ma oboseste.

Multumesc inca o data pentru urari. Multumesc mult. Va invit sa serviti va rog din clipele dulci ale unei zile de duminica si sa zambiti si sa va faceti ziua frumoasa chiar daca nu a inceput tocmai asa.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Lali, tare frumos e paulica al tau. Si tortul e reusit iar de poezie ce sa mai zic. Multumim de surpriza.

Ioana, ce face super iepurinul?

Kemsy, blondinul ce mai face?

Ce fain, deja va pregatiti de sanius. Eu sper sa vad macar de 2 ori zapada iarna asta ca la noi nu prea mai ninge.

Hepi, puteam sa intru la lista dupa floarea speciala dar mie asta-mi place.

Monikus, cum a fost Rares azi noapte?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

La multi ani, Hepi!

monikus siropel din ala nu se gaseste la noi, insa, am o amica in italia. daca ai vrea, da-mi un PM sau vb pe mess, da? la noi am vazut ceva asemanator, www.pcfarm.ro/produs/1144/SediBimbi--Sirop---Aboca-" target="_blank">asta

lali super poezioara!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Elle, cum stau fetele cu raceala? Ai mei de 2 saptamani se chinuie cu ea. A dat sa le treaca dar acum sunt si mai rau. Asa de tare tuseste mateiasul meu. Maine cred ca merg cu ei la homeopat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Elle, cum stau fetele cu raceala? Ai mei de 2 saptamani se chinuie cu ea. A dat sa le treaca dar acum sunt si mai rau. Asa de tare tuseste mateiasul meu. Maine cred ca merg cu ei la homeopat.

of .. imi vine sa ma catar pe pereti. eva inca tuseste, noroc ca nu ii mai curge nasul .. iar anna a inceput sa tuseasca nasol de azi-dimineata .. deci stam foarte prost .. chiar nu stiu ce sa mai fac .. acum ii dau si annei erdomed. abia astept sa-mi iau aparat ptr aerosoli, trece mult mai repede tusea.

sanatate multa flacailor!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, pentru ce este Erdomed asta? Si in aerosoli ce o sa ii pui? Eu am probleme la ANdrei cu mucii. Nu e racit, nu tuseste, in schimb are muci aproape in permanenta. Si astea de la gradi nu vor sa il mai primeasca asa, mai ales ca nu stie sa-si sufle singur nasul si alea nu pun mana sa il ajute. Ma gandesc sa merg cu el la ORL, o avea sinuzita sau altceva.Daca stii ceva ce m-ar putea ajuta, te rog mult, zi-mi si mie!
Ioana, f.f. frumos gestul tau!
Lali, m-ai facut sa rad cu poezioara aceea! (sa rad in sensul bun, nu altceva)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna ziua fetele mele !

Eu am bagat somn cu Paul pana la 16.30,de la 14.Ma doare limba ,mi de trage de la o masea din cauza careia ieri vorbeam sasait,ca nu puteam atinge dantura de jos de aia de sus ca mi se parea mare maseaua .

Merci de aprecierile la adresa lui PAul. Eu ramasesem restanta cu vazutul unor poze si am uitata ce poze nu am vazut ,dar ma duc in urma diseara si vad eu. Nici pe mail nu am intrat de un secol,tot diseara fac o vizita si acolo.

Hepilica de azi-dimineatza imi caut cuvintele sa iti spun la multi ani,am reusit doar sa iti urez la titlu ,cred ca mai bine simplu: La multi ani Hepilico,sa ramai vesela si frumoasa cum erai la ziua Maiei toata viata,sa ai sufletul senin si intelepciune sa o cresti mare pe Maia! Te pup.

Elenuta nu stiu ce voiam sa iti spun ,dar re si te . Zici ca fetele tusesc?Mama ei de tuse ca si PAul tuseste de mai bine de o saptamana,dar muci nu a avut decat doua zile,mananca de rupe,doarme bine,se joaca,nu are si nu a avut febra.

La tort as fi lucrat si mai mult ,si cu si mai mult drag daca aveam sustinere . Am o soacra tare nesuferita cand nu face ea un lucru,si il face altcineva,si un cumnat tare nesuferit cand e in preajma parintilor lui,devine agasant,obositor si teribil de enervant. La fiecare stadiu imi spunea : si daca nu iti iese ce faci? De unde iei tort, ca aici nu gasesti !Nu ma ajuta cu nimic,doar punea degetul pe ici,pe colo si nu ii placea nimic .Dupa ce am pus stratul de pasta de o singura culoare a decretat el ca nu va manca,ca nu ii place cum am pus pasta,ca e valurita. Pai normal ca e valurita daca m-au frecat la cap tot timpul cat am fixat blaturile si crema,si isi tot bagau nasul cucomentarii aiurea,si am uitat sa opresc crema sa completez deasupra. Dar rezultatul final le-a placut,asta a fost mai important,si a si mancat cumnatul o portie mare,si a mancat si acasa cand ne-am intors[ :D].Am vrut sa il fac acolo pentru ca de acasa la noi pana la socri riscam sa il fac praf.
Va pup pe toate.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, pentru ce este Erdomed asta? Si in aerosoli ce o sa ii pui? Eu am probleme la ANdrei cu mucii. Nu e racit, nu tuseste, in schimb are muci aproape in permanenta. Si astea de la gradi nu vor sa il mai primeasca asa, mai ales ca nu stie sa-si sufle singur nasul si alea nu pun mana sa il ajute. Ma gandesc sa merg cu el la ORL, o avea sinuzita sau altceva.Daca stii ceva ce m-ar putea ajuta, te rog mult, zi-mi si mie!
Ioana, f.f. frumos gestul tau!
Lali, m-ai facut sa rad cu poezioara aceea! (sa rad in sensul bun, nu altceva)

POZE

POZE NOI

erdomed este ptr tuse, cica face minuni .. la eva este a cincea zi si vad ca inca tuseste .

la aerosol, ii pot pune ser si acc, si poate si niste ventolin si flixotide .. ptr muci, merge forte bine aerosol cu ser fiziologic simplu.

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci Elle, dar ce este acc?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Merci Elle, dar ce este acc?

POZE

POZE NOI

cristinica , uite www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W06666001/ACC-INJECT-300mg-3ml.aspx" target="_blank">aici

tb sa intrebi pediatrul cat ii pui. tin minte ca acum un an evei ii puneam 2 ml acc si 2 ml ser.

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput