Cu dragoste din Iasi (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

buna ziua

Este iar epidemie de scarlatina in gradi/scoli? M-am saturat ......
Mi-a spus astazi dimineata asistenta gradinitei.

Scarlatina? Unde? Ca la mine inca n'am auzit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ruxandra!

La multi ani, celor ce poarta numele Sf Andrei!

Va ofer o ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani de Sf Andrei.

Sper sa ai dreptate Alexz - aproppos hello, uite cine vorbeste!! - ca inca o tura de antibiotice din 6 in 6 ore imi mai lipseste ca in rest am de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi ani! de Sf. Andrei

Nu stiu sa spun la care gradi exact ci doar ca avem "onoarea" sa fim dotati in gradinitele iesene cu domnul streptococ Deocamdata nu avem la gradi noastra.
Noi tocmai am facut recoltarea astazi dimineata pt. fungirama. A luat ft. mult antibiotic vara si toamna aceasta incat cu toata protectia am ajuns la dezvoltarea florei negative.
Luna aceasta are 5 zile de mers la gradi si restul stat acasa. Exact un streptococ ne mai lipseste ..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, hanuc!

Darria, multa sanatate printesei. Nici la noi la gradinita n-am auzit. Sper sa nu fie.

Mergi la inceput

buna dimineata si un ceai verde cald pt. doritoare

Lacramioara: multumim Sanatate si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc foarte mult pentru urarile de ziua mea .

Iar in ceea ce priveste scarlatina , DA, ea este prezenta in gradinita copiilor mei , deci si in casa mea .Asadar , cine doreste ?

Anul trecut au avut cei mari ,iar acum i-a venit randul mezinului .E atat de mandru de fluturasul lui (branula de la manuta ) .Asta , cu siguranta, nu se va intampla si peste o zi sau doua
Oricum , din ce am constatat anul trecut si acum , si microbii astia se updateaza si incearca sa supravietuiasca prin forme atipice de boala

Multa sanatate copilasilor .

Mergi la inceput

Gabiarama: sanatate copilasilor si refacere rapida. Of, branula.......

Sper ca nu te deranjez daca intreb: tratamentul i.v. este dat de d-na dr. Daniil? la 6 ore?

Partea urata este ca scarlatina o contactezi de cate ori ai ocazia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Darria, din pacate nu mai suntem pacientii doamnei .Mi-era foarte greu sa ajung pana in celalalt capat al orasului si, in plus, remarcasem in ultimul timp ca imi indica foarte repede antibiotic , desi eu preferam sa mai astept .Acum mergem in CUG la cineva si ne e mult mai aproape , in drumul dintre casa si gradinita .

Tratamentul cu penicilina injectabila la 12 ore ne-a fost dat de cineva de la Spitalul de boli infectioase.

Si , da, scarlatina se poate face de mai multe ori .Mihnea a facut-o deja de 3 ori

Mergi la inceput

Gabriela: multumesc pentru raspuns
Din pacate si eu am remarcat o schimbare in ultima vreme, nu cunosc explicatia insa. Si noi am primit antibiotic de fiecare data. Uneori era dupa analize.
Ultima data am mers la medicul de familie si nu am primit antibiotic desi avea exact aceleasi manifestari. Avem un medic de familie bun dar as vrea si parerea unui pediatru in unele situatii.

Te rog, poti sa-mi recomanzi ca fiind un bun pediatru medicul la care mergeti? Vreau sa aflu si alta opinie legata de cateva probleme importante.

Pt. unele probleme(imunologie si alergologie) cred ca o sa ajungem la d-na dr. Rugina. Dupa 3 zile de mers la gradi iar e virusata si iar bolim 2 saptamani Nici anul trecut nu a fost asa cu toate ca a fost primul an de gradi.
Noi locuim in Nicolina asa ca suntem la 2 pasi de cug.

Mergi la inceput