Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Racusor si unde se gasesc pastilutele homeopate si gelul acela?

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

noi de la helpnet luam.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Eu gasesc si la o farmacie de cartier, adica "no name"

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

crissy, racusor, scuze, v-am indus in eroare...vroiam sa zic ca suntem pe LM exclusiv...de o vreme refuza bibe iar pe suzi n-o vrea deloc...
suntem nazdravani...azi i-am luat din Cora 2 body-uri cu maneca lunga, marimea 6 luni si ii sunt fixe!! nu mai inteleg nimic...

crispro, eu servesc Galactogilul in ceai sau lapte... pe mine nu ma deranjeaza gustul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Noi am luat 2 bady-uri cu maneca lunga si pe gat, de 9 luni, de la tex, din careffour ca sa ne vina in iarna asta, acum in toamna avem si noi de 6

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Noi am avut o repriza de plans seara. Nu se mai linistea cu nimic. Nici baita n-am reusit sa-i fac. Sunt singura acasa si cum o lasam sa pregatesc apa, atat de tare plangea mai mai sa ramana fara rasuflare. M-am speriat. Niciodata n-a plans asa de tare si atat de mult. Intr-un final a acceptat sanul si a adormit. De fapt am adormit amandoua pe fotoliu si acum am transferat-o in patut.
Sa fie oare de la dintisori, ca si ieri seara a plans, dar nu atat de mult. Manutele tot in gurita...
Racusor, am retinut medicamentele. Noi marti avem controlul de trei luni. Sper sa fim bine pana atunci sa vedem ce ne zice si dr.
Tina, merci de sfaturi. Am incercat cu temperatura apei, nici o schimbare. In casa e cald. Incerc si eu in cada, dar sa vina si tati acasa. Sa fie si el, poate o sa am nevoie de ajutor.

Noapte buna, delfinasii.

LA MULTE, MULTE LUNITE GEMENASILOR SEBASTIAN SI FELIX, CRISTIAN, ERIC SI RADUCU

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DENISA uite ce leagan avem noi,a fost de folos la toti copiii.tine mai multe kg decat scrie pe el,la mine se urca amandoi cei mari,si sar,peste 20kg impreuna.unul se urca in cos,altul pe axul ala care se misca,are mai multe pozitii,sa legene spre fata,sau sa legene stanga dreapta.si se ridica in 2 pozitii.Pt mine a fost si este foarte util !
e pe baterii ,are muzica si sus un carusel din ala care se invarte,cu jucarii atarnatoare.

aici era Sofia anul trecut.

aici Andres ,anul trecut(avea 10 luni parca)

si aici MIGUEL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DENISA uite ce leagan avem noi,a fost de folos la toti copiii.tine mai multe kg decat scrie pe el,la mine se urca amandoi cei mari,si sar,peste 20kg impreuna.unul se urca in cos,altul pe axul ala care se misca,are mai multe pozitii,sa legene spre fata,sau sa legene stanga dreapta.si se ridica in 2 pozitii.Pt mine a fost si este foarte util !
e pe baterii ,are muzica si sus un carusel din ala care se invarte,cu jucarii atarnatoare.

aici era Sofia anul trecut.

aici Andres ,anul trecut(avea 10 luni parca)

si aici MIGUEL.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Si eu ma uit dupa leagane. Spatarul e reglabil? E cumva fisher price?

Gata, fug la culcare

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, fetelor...

pana la urma nu i-am mai facut baita, s-a oprit ploaia si am iesit la plimbare cu masina, i-am dat paracetamol ptr copii (apiretal) si i-a scazut febra, si apa de mare in nasuc. ma mir de unde are inca atata energie sa rada la noi si sa gangureasca. n-am mai fost nici la dr, sa vedem cum o fi dimineata. maria mea a inceput si ea sa stranute, asa ca am bagat-o urgent la tratament! a papat din biberon cu tot cu medicament, nu s-a strambat deloc, doar ca la final a vrut si titi, si asa a adormit...

iar mami pica iar de somn, mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat... poate recitesc dimineata si-mi amintesc...

somn usor, delfinariu

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Azi avem 5 sarbatoriti mititei, care mai de care:
Sebastian si Felix de Dragaica,
Cristian Alexandru de Laurika1982
Eric Nicholas de grety_niku,
Raducu de Pufescu!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si vanjosi!

Mirele meu s-o fi gandit ca daca m-am culcat la aproape 1, sa-mi dea trezirea la 4. Am incercat eu cu suzy, cu lugu-lugu, n-a mers, asa ca am hranit fomistu' sef si acum astept sa-i dau la 6 antibioticul. Dup-aia somnel cat ma mai lasa. Iar se trezeste sotul si cand ma vede dormind spune ca am un program de somn haotic, i se pare ca dorm prea mult Offf, eu de cand am somnul asa fractionat nu pot spune ca m-am trezit vreodata perfect odihnita, sau ca m-am trezit ca nu imi mai trebuia frate somn...

Cand vroiam si eu sa ma laud si eu cu productia impresionanta de vineri 830 ml, nu mai bine ca ieri am scos 690 ml. S-au odihnit galofere mele... off, cred ca doar daca as scoate peste 900 ml as fi multumita

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata mamici cu bebici,

imi spuneti si mie va rog cum se administreaza debridatul? inainte sau dupa masa?

cum nu facem kk trecem pe debridat dar uitat sa intreb pe pediatra mod de administrare mi-a zis doar ca max 7 ml pe corp in 2-3 reprize (1 ml/kg corp)

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI PENTRU MICUTII SARBATORITI!!

GEMENASII FRUMOSI SEBASTIAN SI FELIX A LU DRAGAICA!!

CRISTIAN ALEXANDRU (laurika)

ERIC NICHOLAS (grety_niku)

RADUCU A LU PUFESCU

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Azi avem 5 sarbatoriti mititei, care mai de care:
Sebastian si Felix de Dragaica,
Cristian Alexandru de Laurika1982
Eric Nicholas de grety_niku,
Raducu de Pufescu!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si vanjosi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Si de la noi

Racusor eu ii administram debridatul inainte de masa...la noi insa nu a avut efect...sa speram ca la voi o sa fie cu succes

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput