Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cris, v-am vazut! sunteti niste frumosi!!!

si ce haintue frumoase are vladut, imi plac atat de mult! si sacul de dormit

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

sa vedeti ce face copilul meu in fiecare seara mare bucurie mare cand ne dezbracam sa mergem la baita, relaxare totala in baita, stam cumintel , chiar daca nu ne place tot ce ne face mami, dupa baita, la toaleta de seara, la masaj, chiar si la statul pe burtica acum....apoi mami pune pampersul si incepe sa il imbrace pe puiul mic

in momentul ala incepe scandalul!!! de parca nu ar sti ca dupa aia urmeaza papa, dar in fiecare seara acelasi repertoriu, nu sarim peste scandal decat daca stati langa noi si ne povesteste vrute si nevrute

nici macar cand ii pun ser nu mai plange

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, Racusor, multumim... Ce tare e Andrei cu scandalul... Deja prinde gustul interesantului, iar imbracatul nu intra in categoria asta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara mamici

Cris si Antoia are un punctulet alb pe gingia de sus plus ca e mai tare decat cea de jos...oare apar dintisorii?

Crispo am vazut pozele...sunteti frumosi amandoi

Legat de termometru...inainte de baitza am zis sa/i iau de curiozitate temperatura...prima data 37.9 m/am panicat...o mai i/au 1 data 37.2...a 3 oare 37.4...deci in concluzie tot cele clasice sunt mai bune...eu am digital

In rest noi tot ne chinuim cu mancarea...mancam putin si des

Rody -ici Isei

A inceput si meciul...Doamne ajuta sa castigam...Rody microbista cred ca esti pe faza

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

rody, sanatate Isei!

racusor, tina, voua ce v-au zis dr. legat de diversificare? Mie mi-au zis ca totul va decurge ca la un copil nascut la termen, exceptie facand evolutia fizica si intelectuala care vor fi decalate cu 2-6 luni.

Mergi la inceput

crissy, noi la 6 luni incepem diversificarea, avand in vedere ca Andrei e alaptat la san acum in proportie de 90%.

noua ne-a zis ca andrei arata foarte bine,ca s-a dezvoltat cum trebuie, a recuperat si nu mai are nici un semn de prematuritate.

mereu imi zice ca daca puteam sa vad in viitor acum 3 luni nu mai eram asa de stresata ca e copilul prematur

9 iunie 2010

Mergi la inceput

cris, georgia, petele albe s=ar putea sa fie de la dintisori. andrei are toata gurita alba am intrebat-o pe pediatra si a zis ca mai dureaza vreo luna pana sa apara totusi,

v-am mai zis noi ii dam pastilute homeopate, ca sa nu il doara...chamomilla 9 CH pana la de 4 ori pe zi, cate 5 bulinute, ori i le dai cu lingurita cu putina apa direct in gurita, ori pui putina apa (5ml) intr-un biberon, le dizolvi si ii dai sa bea..cu jumate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa

si cand o sa inceapa durerile o sa ii fac masaj cu gengigel de 2-3 ori pe zi

9 iunie 2010

Mergi la inceput

legat de termometru noi avem unul digital, cu mercur nu se mai gasesc. a fost un pic mai scump si pare ok. adica imi arata aceeasi temperatura. dar trebuie sa il tii mai mult, pana nu se mai schimba temperatura, si apoi sa scazi 0.5 grade.

dar eu il simt pe andrei la mana ca e cald, de asta i-am pus termometru! altfel nu i-as fi pus...si cu buzele il mai verific!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, lui Natali i-a aparut un punctisor alb pe gingia de sus, mai intr-o parte, asa. Sa fie oare un dintisor? Oricum pana iese, cred ca mai dureaza ceva. Saracuta, are momente cand isi devoreaza pumnisorii.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

si filip saracu e mai agitat decat de obicei, de vreo 2 zile si tot cu pumnii in gurita...gingiile ii sunt albe sub buza superioara, se vad clar amprentele dintisorilor...uneori nici nu-i pot intra in voie...si e mai marait, mai plangacios, se trezeste urland...el care niciodata nu a facut asa ceva....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Racusor si unde se gasesc pastilutele homeopate si gelul acela?

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput