Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si ca sa va incurajez

azi sunt cu patru copii.dimineata mi-a adus nepotelul de 4 ani si 7 luni.asa ca in casa e iures !pe Miguel il tin langa mine,il plimb dupa mine prin casa in scoica,doarme.ca nu e de lasat printre ei.
tipete,urlete,batai pe jucarii,sunt cu ochii pe ei,ii despart,le explic...
ma gandesc daca sa ies cu ei in parc
de marti practic sunt singura,tati pleaca la 7 cand noi dormim,vine dupa 22 cand copiii dorm.aseara doar a reusit sa ma ajute sa ii fac baie lui Miguel,dupa ora 22,ca pana saptamana asta numai el il spala,si eu l-am cam chinuit zilele trecute ca nu il fac asa bine...
pe ceilalti doi ii bag in cada,sapunesc ,si ii las sa se joace in apa vreo juma de ora timp in care ori ii fac baie lui Miguel,ori fac altceva.nu le pun apa multa,le-o schimb daca se raceste,pt ca mi-e frica sa nu cada sa se inece.pun apa de-o palma doar.uneori gasesc baia plina de apa,ca arunca afara...mai tip,ma mai calmez...
zilele astea am fost obosita,si nervoasa.
azi la fel sunt cam nervoasa,ca am sunete inalte in casa
a lucrat continuu,si sambata,si duminica...
am avut noroc ca azi si maine nu e gradinita,e sarbatoare.macar nu ies cu ei din casa la 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

crispro, cris majoritatea din noi trec prin asta. eu de 3 zile nu stiu ce am dar nu ma mai odihnesc.sebi doarme bine.. ziceam eu, dar sambata nu am mai putut, ma durea corpul si imi venea sa plang de oboseala si l-am lasat pe sot pentru prima oara sa doarma cu copilul. bineinteles ca nu am dormit de griji caci sotul meu doarme tun, nu se trezeste nici cand ii zic eu ceva. si cum bebica nostru se ineaca des in somn, va dati seama ce griji. si el mi-a spus ca a dormit dar cu treziri caci puiul, chiar daca doarme, se foieste, mai scoate sunete si automat te trezesti. eu nici nu mai puneam la socoteala aceste treziri, dar mi-am dat seama ca de aia nu sunt eu atat de odihnita. ideea care e, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa mai lasi si sotul. la inceput mai putin si din ce in ce mai mult. sotul de exemplu nu reusea sa-l adoarma. si i-am zis sa incerce cu mine, da daca eu plec cine stie de ce si el e singur cu asta micu, atunci ce face? si uite asa, l-a pus pe picioare cu perna si da-i si leagana-l. m-am bucurat ca a reusit. nu conta cum.doar trebuie sa mai facem si noi o baie, un somnic. de acum cred ca in fiecare sambata il voi lasa pe el sa doarma cu cel mic.

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetelor, e vreo pb daca nasii nu sunt ortodocsi?
Aelita, esti plina de copilasi.... Bravo tie ca te descurci, si nu faci crize de nervi asa, ca noi incepatoarele

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoileu..aelita..4!..mult succes! spor la masa..apropo, da cd le faci de mancare? si sper sa se culce cu totii, frumos, pe la 1-2 asa..sa respiri si tu o ora-doua :)

noi ne-am intors de la zdruncinatul din cartier, micul inca doarme...merg sa mananc de pranz.

aaa..nici sotul meu nu are chef mereu sa tot iasa cu copiii dar ii tot repet..tu ai vrut in cartierul minunat, unde fara masina esti mort..atunci, tu ne duci la parc.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, nu cred sa fi de la vaccin...doar a trecut ceva vreme de cand l-ati facut, nu? n-am auzit sa aiba reactii adverse dupa atata timp...sa nu fie o usoara raceala sau dintisorii...zic...

aelita mama...ce sa zic...pt mine cele cu 3 copii sunteti eroine...chiar nu stiu cum reusesti, dar se pare ca puterea trebuie s-o gasim in noi, altfel o luam pe aratura...

noi stam acum in balcon la soare, ca e cald si bine...puiul nani eu povestesc cu voi...

cat despre iesit, la noi e invers: sotul trage de mine sa iesim, eu de multe ori n-am chef...nu mai am tragere...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro un sa iti revii si in rest sfaturi nu prea pot sa dau ca sunt cam in aceeasi situatie plang de multe ori de mila mea dar tot eu tre sa ma consolez. eu ca sa imi mai revin pun fata in carut asa maraita cum e si plec in centru, care pan acolo fac o ora, dar uneori duc sotul la servici si iau eu masina , pun scoica in fata sa ii dau suzeta cand are chef de mofturi si chiar daca merg mai incet ceilalti participanti la trafic nu au decat sa ma depaseasca . fa-ti curaj si iesi numai tu cu el chiar daca nu iesi cu prietenele vezi lumea din jurul tau si te vei simti altfel.

fetele nu stiudaca e de la dermatita dar fata mea face niste rani dupa urechi de mi se ridica parul in cap de mila, ii curge si ceva lichid din rani si arata de parca e taiata dar fara sange . am dat-o cu laptic de al meu ca altceva nu pun ca is numa chimicale si mie teama sa nu ii fac mai rau

maine dim mergem la pediaatru sa ii fac Rotarixul, am sa intreb si acolo ,dar ma gandesc ca imi va spune ca trece de la sine ca asa mia spus si de dermatita si de fapt se faceau mai multe doctorii astia is diferiti de la noi, cam totul li se pare normal

Aelita sa fie cumtica satra

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

mycya, dupa ureche mai curge laptic cum papa si daca n-o stergi de fiecare data se aduna si face scoarta chiar rana...am patit si noi...dar l-am curatat bine cu compresa sterila cu ser...i-a trecut...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, da, comparativ cu Stefan, Mihai e mult mai cuminte. Pai Stefan urla frate in scoica in masina, de mi-era mai mare groaza sa ies cu el...iar pe la 5-6 luni asa urla si in carucior cd era obosit, in loc sa se culce..si eu il plimbam in gradina botanica, la aer curat..si el de unde sa doarma..tot acasa mergeam, ca atunci stataeam la socri, in zona aceea.
om vedea mai tarziu cum va fi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, da, comparativ cu Stefan, Mihai e mult mai cuminte. Pai Stefan urla frate in scoica in masina, de mi-era mai mare groaza sa ies cu el...iar pe la 5-6 luni asa urla si in carucior cd era obosit, in loc sa se culce..si eu il plimbam in gradina botanica, la aer curat..si el de unde sa doarma..tot acasa mergeam, ca atunci stataeam la socri, in zona aceea.
om vedea mai tarziu cum va fi.

asa e si la noi...Filip e mai cumintel decat Eric, la aceeasi varsta...vorba Paulei, vedem mai incolo...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tina, la multi ani fericiti impreuna cu intarziere, mie la a 3-a incercare mi-a iesit crocobaurul. Dr de familie poate da o trimitere pt analiza.

Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor si Matei Gabriel la multe lunite!!!

Racusor, ce baiat mare ai, sa stii ca si papuselul meu se trezea din cauza mainilor, dar de cand doarme pe burta nu mai avem pb asta.

Si Victor se intinde (pediatra spunea ca e bine), cand il pun pe burta incepe sa gangureasca, doar la masaj sta mai tantos
in rest linge pelincuta.
Lala, cred ca masuratorile de lungime nu sunt tocmai precise.

Noi nu am avut reactii de la vaccin, nu i-am dat nimic preventiv.

Crispro, bravo mami! Dr mea a zis sa repetam la 10 zile dupa terminarea tratamentului coprocultura, ca poate fi fals negativ, din cauza antibioticului din organism.

Laurika, scuze, dar i-as aplica sotului tau o corectie, mama lor de kg, ca doar le-ai pus insarcinata fiind, cu al :LUI COPIL!!
Plus ca tu ai dat deja 20 de kg, in aproximativ 2 luni, nici nu e ok sa dai f repede jos. Dar cum ai dat jos atatea kg? Ca la mine-i blocat cantarul.

Rody, sanatate delfinasei!

Mie ieri mi-a picat calculatorul, dar oricum nu am avut timp de nik, am fost la master ca au reinceput cursurile. Supertreaba, sotul a avut treaba la servici, asa ca l-am facut pe pusti pachetel si da-i goana pana la soacra. O adevarata aventura mersul cu plodul in carut pana la ea pe strazile din Bacau, avem niste trotuare ca dupa primul razboi mondial, asa ca am incercat si io pe strazi, greu....
De cand ii dam antibioticul s-a reglat deja cu scaunul, exact cum a anticipat pediatra, la 24 de ore scaunul nu mai avea mirosul de betiv si au lipsit si mucozitatile, se odihneste mai bine. Cand ma gandesc ca probabil din cauza crocobaurului a fost mai mult marait si nu dormea aproape deloc in timpul zilei imi vine sa-mi dau cu ceva in cap Cat n-am vrut antibiotic... dar daca efectele pozitive sunt atat de relevante, poate e mai bine asa...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

salutare fetele!!1
deci ca sa-ti raspund...eu cred ca amavut multa apa acumulata..:D.acum cand ma gandesc imi dau seama ca m-am expus la risc :(.dar muream sa mananc sarat.si alea 20kg le-am dat in primele 3 saptamani, de atunci si cantaru meu s-a oprit :(.oricum, de sapt trecuta mi-am pus in cap sa slabesc, manac putin..oricum, eram cam mare si inainte sa raman gravida, aveam 80kg, spre rusinea mea..
Multumesc oricum pentru sustinere..oricum l-am pedepsit:D.
asa, azi mi-a venit si mie in sfarsit menstruatia, ca deja ma panicasem.asadar am luat si prima pilula.
tot azi am fost la tanti doctor la vaccin de 2 lunite, avem 6kg si 60cm..ne-a dat novocalmin supozitoare pentru funduletu lui Cristian.copilul a fost foarte cuminte, la prima intepatura nu a tipat si la a doua foarte putin.acum e foarte vesel, rade gangureste.dupa vaciin ,cand s-a calmat din plans a inceput sa rada.mi-a fost tare frica cu vaccinul asta.
La multi ani tutror sarbatoritilor de azi , multi pupici si sa va faceti parintii Fericiti!!

Multumim si noi pentru urari..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput