Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata si de la noi si multi pupici. Mai da ce harnicute sunteti. De cand ma tot chinui sa ajung la zi, ce sa mai scriu. Cand va vad pe voi ma simt tare lenesa.

Noi am revenit din concediu. V-am spus ca mergem la 1 mai langa Oradea. A fost frumos, ne-a placut si asa repede a trecut. Fetelor le-a placut tare mult la balaceala. Sper sa desarc poze sa va arat si voua, desi nu am facut tare multe. Oricum Angela a fost mare innotatoare, asa dadea din picioruse ca si cum ar stii innota. Child cum e la cursurile de inot? Ii place lui Albert?

Elena a reusit sa raceasca, am luat si eu de la ea, dar am continuat balaceala, doar nu era sa ne stricam vacanta. Din fericire Angela nu e racita, doar putin sforaie de ieri in somn.

Asaa, mai vroiam sa va spun ca Angela a papat tare bine, a avut un puseu de crestere si acum cand am venit am vazut ca a luat 400 g in 2 sapt jumate, ceea ce pt ea e un record absolut. A evoluat mult la statul in fundulet, acum sta singurica. Se deplaseaza prin tarare, mai mult in spate si acum incepe sa se ridice in 4 labute, nu-i prea iese, dar va reusi ea. E o scumpica adorabila, na ca ma laud si eu de numa.
De trezit se trezeste si ea noaptea de 2-3-4 sau chiar de mai multe ori, suzeta nu prea vrea, tzitzi e suzeta preferata. Doarme de pe la 20-20:30 pana pe la 7-8 cu trezirile de rigoare, uneori chiar sta si se mai joaca noaptea. Ziua adoarme greu, pupacita, mangaiata, la san sau in brate si max 30 min, foarte rar 1 ora-2. Doarme dimineata pe la 9-10 , apoi pe la 12-13, pe la 16.Uneori doarme de 4 ori, cand cum, nu are un program fix. Mai mult imi ia sa o adorm si ma cam dispera

Cu papica stam cam asa:
- pe la 10- fructe goale, fara cereale sau altceva
-pe la 13 - san
- pe la 15-16 carnita de pui cu legume
- pe la 19 -san
- la culcare putin san
si noaptea cate putin san

No, acum stiu ca m-am intins o gramada si numai despre noi am vorbit. Iertare pls.

Poze am vazut cu Alexia si Tudor de Yaia. 2 fratiori frumosi si o mami gospodina . Vreau si eu o noapte la venetia.
Am mai vazut-o si pe frumoasa si eleganta Silvana. E tare scumpica, iar mie mi se pare ca are totusi si ceva de la mami. Doar ca nu-mi dau seama ce.

Stanucel te rog eu noaptea nu deschide televizorul, nu spune povesti, doar incearca sa o adormi, nu vorbi cu ea ca se invata asa si o sa trebuiasca sa o tot distrezi noaptea.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Ami de vreo 2 saptamani imi dau palme sa ma apuc si eu de budinci, dar pana acum nu mi-am facut curaj (a se citi chef)

Meniul de ieri:

- mango+branzica+cereale
- ciulama cu carne de pui si mamaliguta
- orez cu LP si scortisoara

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Andra chiar pentru asta am reintrat!!!

Citisem aseara reteta de ciulama pt bebelusi (ca e una din mancarurile mele preferate) si am vazut ca se face un rantas de faina.. si stiu ca-i cam controversat. Vroiam sa va intreb, voi ce parere aveti? E ok? Rantasul...

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ami, nu pun lapte pt. ca nu-l consider necesar. Daca vrei musai, pui 1-2 lingurite de iaurt sau smantana deasupra, la sfarsit.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Oana - da-s indragostita de fii'mea care a scuipat la mare arta cerealele de dimineata! Tot ce e cu lapte, eu folosesc LP din care papa ea. (NAN)

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Ami, nu pun lapte pt. ca nu-l consider necesar. Daca vrei musai, pui 1-2 lingurite de iaurt sau smantana deasupra, la sfarsit.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Multumesc!

Te rogggg multtt. Ce parere ai despre asta cu rantasul?

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

beii, mie mi se inchid ochii de somn
la ora asta?????:(((((
ce-am patit ?????????ca eu mai devreme de 12-1 nu ma culc niciodata

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Eu zic sa faci un test de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ami eu nu i-as face rantas Doamne fereste. Eventual o ingrosala cu faina, dar fara sa prajesti faina.

Vreau si eu noua parola de pe picasa pls.

Mergi la inceput

Ami, rantas nu folosesc nici la noi. Eu fac asa pt. noi (lui bebe nu-i dau pt. ca n-am introdus inca glutenul): pun putin ulei la incalzit si apoi adaug faina amestecata deja cu putina supa de legume sau de pui. In felul asta doar se fierbe, nu se prajeste. Apoi completezi cu supa si fierbi pana la consistenta necesara.
Eu fac destul de rar, de obicei in post (cu ciupercute rumenite putin si mamaliga, e f. buna). Nu aduce un aport nutritiv prea mare, pana la urma e doar o faina fiarta intr-o zeama de ceva .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Ami, rantas nu folosesc nici la noi. Eu fac asa pt. noi (lui bebe nu-i dau pt. ca n-am introdus inca glutenul): pun putin ulei la incalzit si apoi adaug faina amestecata deja cu putina supa de legume sau de pui. In felul asta doar se fierbe, nu se prajeste. Apoi completezi cu supa si fierbi pana la consistenta necesara.
Eu fac destul de rar, de obicei in post (cu ciupercute rumenite putin si mamaliga, e f. buna). Nu aduce un aport nutritiv prea mare, pana la urma e doar o faina fiarta intr-o zeama de ceva .

Nici eu nu fac pt noi cu faina prajita. Dar am spus de rantas ca sa stiti la ce ma refer. Am sa incerc sa ii fac cu faina de orez. Cu glutenul mai astept, desi am avut o tentativa de bicuiti de casa.

Bine ca nu am sa ii fac zilnic. Dar asa din cand in cand, cred ca o sa mearga.

Multumesc!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Ami eu nu i-as face rantas Doamne fereste. Eventual o ingrosala cu faina, dar fara sa prajesti faina.

Vreau si eu noua parola de pe picasa pls.

Ti-am dat PM.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput