Azi am descoperit ca Vladut are ganglioni durerosi dupa ureche. Nu ma lasa sa ii ating pentru ca spun ca il doare, sunt tari. Am facut programare la doctor.
A mai avut cineva asa ceva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
alte simptome?
ar trebui sa faci testul pt mononucleoza http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Gripa/mononucleoza-sau-boala-sarutului_642 ; la copii se manifesta preponderent printr-o stare de raceala usoara DAR siguri cu ganglionii inflamati
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Am fost la doctor, nu sunt ganglioni si nici nu are otita. Alarma falsa, din fericire
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Sirimie, nu ne-ai spus ce sunt. Si bebe a avut cam la 10 zile dupa vaccinul de 1 an. Dr a zis ca sunt ganglioni limfatici si ca se maresc cand organismul copilului lupta cu virusurile. Eu cred si acum ca au fost o reactie la vaccin.
pai vaccinul ce este? o administrare de virusuri sub diverse forme! daca s-au inflamat dupa vaccin inseamna ca organismul a avut o reactie la vaccin.
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Citat: |
citat din mesajul lui theo_2004 pai vaccinul ce este? o administrare de virusuri sub diverse forme! daca s-au inflamat dupa vaccin inseamna ca organismul a avut o reactie la vaccin. mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |