Ganglioni durerosi dupa ureche

Ganglioni durerosi dupa ureche | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Azi am descoperit ca Vladut are ganglioni durerosi dupa ureche. Nu ma lasa sa ii ating pentru ca spun ca il doare, sunt tari. Am facut programare la doctor.

A mai avut cineva asa ceva?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

alte simptome?
ar trebui sa faci testul pt mononucleoza http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Gripa/mononucleoza-sau-boala-sarutului_642 ; la copii se manifesta preponderent printr-o stare de raceala usoara DAR siguri cu ganglionii inflamati

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am fost la doctor, nu sunt ganglioni si nici nu are otita. Alarma falsa, din fericire

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Sirimie, nu ne-ai spus ce sunt. Si bebe a avut cam la 10 zile dupa vaccinul de 1 an. Dr a zis ca sunt ganglioni limfatici si ca se maresc cand organismul copilului lupta cu virusurile. Eu cred si acum ca au fost o reactie la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

pai vaccinul ce este? o administrare de virusuri sub diverse forme! daca s-au inflamat dupa vaccin inseamna ca organismul a avut o reactie la vaccin.

mami de theo (7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

pai vaccinul ce este? o administrare de virusuri sub diverse forme! daca s-au inflamat dupa vaccin inseamna ca organismul a avut o reactie la vaccin.

mami de theo (7.11.2004)

Dr s-a referit strict la raceli. A zis ca nu este o reactie la vaccin.

Mergi la inceput