La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Off, Monique, nu stiu ce sa zic, dar sincer, eu cred ca sunt copii si copii. Am vazut pe pielea mea cat de diferiti sunt copiii mei, si doar nu se poate spune ca m-am purtat diferit cu ei, adica tot eu am fost si la unul si la altul, si totusi au caractere atit de diferite! Andrei a fost de mic un mare nazdravan, si incapatinat, si foarte greu de educat. Emma e o scumpa si o minunata, care nu ma supara niciodata, care ma asculta, etc, am mai zis eu, e fetita model.
Din pozele tale, Teodora pare cuminte tare, si cand te mai auzeam cum spuneai ca o culci seara si nu se mai da jos din pat, nu imi venea sa cred. Eu nu as putea face asta cu Andrei niciodata. Am incercat si cu pedepse, si cu vorba buna, si cu santaj, si sa il speriem cu diverse lucruri, cu de toate. Nu merge frate, nu merge nicicum! Este extraordinar de incapatinat, nu face decat ce vrea el, mai bine renunta la un lucru pe care si-l doreste decat sa faca cum zicem noi. Eu cel putin nu gasesc solutia sa-l educ. Ma gandesc serios sa merg cu el la un psiholog, sa-mi zica ce sa fac, ca ma depaseste. Dar toata lumea care ma aude spune ca sunt nebuna. SI la gradinita se plang educatoarele ca nu le asculta si nu face nimic din ce zic ele.
Pe Emma cred ca totusi o iubeste in felul lui, adica are momente cand o pupa si o dragaleste de nu il recunosc. Si asta mica e innebunita dupa el, cand mergem sa-l luam de la gradi si il vede, alearga in clasa si il imbratiseaza razand, Si acasa e numai dupa el, nu-l slabeste deloc din ochi. Daca el doarme nu isi gaseste locul, numai langa el sta si il verifica daca nu s-a trezit, il mangaie, il pupa in felul ei. Deci sperante exista, dar e greu, greu de tot.
Eu sper totusi sa vina si zile mai bune, sa ma destept si sa ma luminez eu ce am de facut!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Hai ca ma tot gandesc cine putea sa vina la Hepilica. Daca zice ca a venit in zori de zi, nu cred ca era vreuna dintre noi. Si daca s-a dat jos prin dreapta inseamna ca era singur/a in masina. Pe Techi, Fragutza sau Uka sigur le recunostea dupa masina. Luto sau Manga nu aveau cum sa vina cu masina, ca au venit in Romania cu avionul. Deci mai ramane doar varianta cu un curier care adus un cadou pentru sarbatorita.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crocodana spune:
La multi ani fericiti Duamna Hepi!
Sanatate, multa sanatate, sa te poti bucura in liniste si pe deplin de comoara mult dorita!
Sper ca Maia e mai bine, nu am reusit deloc sa citesc acum dar am vazut cat de ingrijorata erai aseara tarziu!
Va imbratisez!
ps. Fetelor ati fost as always la inaltime aseara . Imi doresc sa aiba Bia mai mult timp sa intre mai des!
pps. Fragutza, imi poti da pe pm unde anume o gasesc pe Diana, te rog? Sau sa o sun pe ea? Mi-as dori f tare un sling fix dar as vrea sa-l probez sau sa imi arate ea, ca-s newbie. Merg din ce in ce mai des cu Ama fara carutz si uneori vrea in brate...si zau ca salele nu prea ma tin.
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
alex25 spune:
La multi ani HEPILICA
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Vroiam doar sa va zic ca si noi suntem bine, nu a mai facut febra deloc ieri si nici astazi. Nu pot sa imi dau seamana de la ce a facut puseul ala de febra atat de mare, doar intr-o noapte si apoi sa treaca instant. Asta e, bine ca a trecut, slava Domnului.
Ma bucur din suflet ca si Maia este ok.
Sper sa ajung si eu diseara la petrecere, va pup.
vik-cj spune:
La multi ani Hepi! Impliniri pe toate planurile!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
raluk16 spune:
Alex ma bucur ca Alessia e bine, poate a fost ca la Maia, poate la amandoua a fost de la vaccin.
Cristina iti multumesc mult mult pentru aprecieri. Pacat ca ai prins chiar ultimele postari, unde s-a simtit oboseala si m-am plans de numa . Alex a avut o saptamana mai grea pentru ca a invatat si el sa umble . Dar ai dreptate, foarte des realizez ce minune traiesc si cat am fost de binecuvantata. Foarte des! Adica am putine momente pe zi in care ma simt extenuata. Putine in care nu ma gandesc la asta (era sa zic "nu gandesc nimic" ). Si in rest, muulllteee momente de fericire sublima si o iubire incredibila, pe care nu mi-am imaginat-o inainte. Toata ziua ne miram, si pe Relu l-am auzit acu un minut "ce frumos ii!", si eu toata ziua exclam tot felul de mirari din astea. Inca nu ne vine sa credem. Si imi vine in fiecare minut sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru el.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
anamaria1979 spune:
LA MULTI ANI HEPI! SA FII FERICITA SI SANATOASA!
Ma bucur ca Maia si Zeinuca numai au febra.
Alex (05.09.2009)
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana La multi ani fericiti Duamna Hepi! Sanatate, multa sanatate, sa te poti bucura in liniste si pe deplin de comoara mult dorita! Sper ca Maia e mai bine, nu am reusit deloc sa citesc acum dar am vazut cat de ingrijorata erai aseara tarziu! Va imbratisez! ps. Fetelor ati fost as always la inaltime aseara . Imi doresc sa aiba Bia mai mult timp sa intre mai des! pps. Fragutza, imi poti da pe pm unde anume o gasesc pe Diana, te rog? Sau sa o sun pe ea? Mi-as dori f tare un sling fix dar as vrea sa-l probez sau sa imi arate ea, ca-s newbie. Merg din ce in ce mai des cu Ama fara carutz si uneori vrea in brate...si zau ca salele nu prea ma tin. Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Si pe mine m-ar interesa tare de tot subiectul cu slingul fix, tot din acelasi motiv. Sunt zile in care carutul mai mult ma incurca, dar trebuie sa o mai iau si in brate, si este tare incomod pentru ca am mainile ocupata si e nasol. Poate ne lumineata zi pe noi fetele pricepute.
raluk16 spune:
Mor de curiozitate cine a venit la Hepi. Mi s-a parut un indiciu treaba cu usa. Dar e clar ca englezoaicele noastre nu au mers cu masina... De ar fi fost ziua socrului, ar fi venit Zavoranca, dar asa...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13