Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
theophillina spune:
Fi-miu doarme de aseara de la 9, si eu ma plimb pe langa el
, ca as vrea sa dau cu aspiratorul si mi-e frica ca-l trezesc. In zilele cand stam mai mult afara doarme si acolo si acasa de rupe. Alaltaieri a dormit de pe la 7 seara pana la 10 dimineata si fara sa manance seara, bine macar ca aseara a lins un bibe de 330 ml.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
bubu30 spune:
Neata !
Vero pe tine tot te-am auzit cu piersicile ![]()
Spune-mi si mie te rog de care ai luat ?
Ai gasit din alea de la noi sau ai luat din import ?
merci
aleesicoo spune:
bubu , si eu i am dat piersica
piersica de import era
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Vero pe tine tot te-am auzit cu piersicile Spune-mi si mie te rog de care ai luat ? Ai gasit din alea de la noi sau ai luat din import ? merci Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
de auchan ca m-am trezit in al 13 ceas

nu stiu insa daca mai gasim in iarna...
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo bubu , si eu i am dat piersica piersica de import era ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
Vreau si eu sa le dau suc de piersica amestecat cu cel de morcovi + mar pt. ca nu le place doar mar + morcov si vreau sa vad daca ii pot prosti, dar stiu ca m-am trezit tare tarziu si acum s-au terminat piersicile de la noi, asa ca nu ramane decat sa le dau din import
theophillina spune:
A, faza tare. Ne intalnim ieri cu un cuplu care au o fetita de-o varsta cu Stelios. Si cand aude mama fetitei ca Stelios mananca de 3 ori pe zi cate 330ml si ca doarme de la 1 luna jumate toata noaptea, o ia cu ameteala. Zice: a mea mananca de 5-6 ori/zi si noaptea ma trezeste, nu mai pot. Si-o intreb eu: pai si cat mananca? Zice: a, pai nu-i dau niciodata mai multe de 120ml, hai 150 ml cel mult (chiar daca mai vrea), ca p'orma i se deschide stomacul.

Inutil sa spun ca 2 ore cat am stat la cafea copila a plans non-stop si ma-sa nu-i dadea ca cica nu e ora de masa inca 

, iar grasanul meu a dormit in carut de-a rupt cu plansetele ei cu tot pe fundal.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
aleesicoo spune:
bubu asa i am dat si eu , morcov+mar+piersica si nu au fost probleme
kk la fel, tegumentele la fel si buna dispozitie![]()
si la 2 zile i am dat piurel din ele![]()
ALE
(01.06.2010)
veronicach spune:
| citat din mesajul lui theophillina A, faza tare. Ne intalnim ieri cu un cuplu care au o fetita de-o varsta cu Stelios. Si cand aude mama fetitei ca Stelios mananca de 3 ori pe zi cate 330ml si ca doarme de la 1 luna jumate toata noaptea, o ia cu ameteala. Zice: a mea mananca de 5-6 ori/zi si noaptea ma trezeste, nu mai pot. Si-o intreb eu: pai si cat mananca? Zice: a, pai nu-i dau niciodata mai multe de 120ml, hai 150 ml cel mult (chiar daca mai vrea), ca p'orma i se deschide stomacul. ![]() ![]() Inutil sa spun ca 2 ore cat am stat la cafea copila a plans non-stop si ma-sa nu-i dadea ca cica nu e ora de masa inca ![]() ![]() , iar grasanul meu a dormit in carut de-a rupt cu plansetele ei cu tot pe fundal.![]() Theodora mami de Stelios09.06.2010 BEBE STELIOS |
f frumos
dar macar va avea copilul stomacul mic, mic

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
aleesicoo spune:
vb zilele trecute de cum se comporta bebeii in prezenta altor pers
Karina rade la toata lumea in skimb cand o vede pe socrela baga capul in san si un cuv nu scoate ce sa mai zic de zambit![]()
simte si copilul![]()
ALE
(01.06.2010)
bubu30 spune:
Cu pireul de legume am mare succes la Alexandra, mananca cate 120-140 grame dupa care mai papa lapte vreo 100-130 ml, dar Alexandru abia mananca vreo 30-50 gr piure , si tot laptele ramane baza ca papa tot 200 ml lapte dupa piure 
De maine incepem cu cerealele sa vedem - am emotii daca o sa le placa ![]()