Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

M-am convins! Am o pitica nesociabila! Am fost cu ea intr-o scurta vizita(asa ne-am si propus, sa nu stam mult) la niste prieteni si din scurta vizita s-a transformat intr-o extrem de scurta vizita.
A adormit in masina, am luat-o in scoica in casa lor, a dormit 10 minute acolo, timp in care am infulecat si noi o sarma facuta de gazda.Eu nici nu i-am simtit gustul, ca eram numai cu ochii pe pisica lor care detectase copilul si dorea sus pe canapea sa o miroasa. Bineinteles ca dupa ce s-a trezit, a studiat nitel lumea si cand a vrut sa o dragaleasca gazda s-a pus pe un urlaaaat,mama mama!! Degeaba am luat-o in brate, degeaba m-am dus cu ea la oglinda sa ne jucam ca de obicei.NUuuuu, se uita numai pe pereti si daca se uita cineva la ea, incepea iar! In 3 minute am fost echipati la usa. Pe scara blocului s-a potolit insa cand i-a zis pa,pa gazda, a inceput sa urle si pe acolo de ne-au auzit toti vecinii!!
Of, copilul meu e drept, nu prea are oameni in jur ca sa se obisnuiasca cu galagia excesiva.Ea sta cu mine non-stop, cu sotul cand e el pe acasa, cu bunicii o data pe saptamana, cu soramea si nepotica si cumnatul tot cam o data pe saptamana. In rest, pauzaaaaa.Iar noi in casa nu sutem genul mai dinamici,amandoi suntem f linistiti.Asa ca ma mir de ce e copilul asa?... Pai daca o semana cu mine, inseamna ca si pe la 3 ani o sa planga la oameni...
Ma rog, n-am ce face, chiar asta e ritmul nostru de viata,n-am cum brusc sa incep sa imi umplu casa de oameni,daca noi nu suntem asa...
Copilasii vostri sunt ok cu strainii?...se acomodeaza repede la varsta asta cu ei?...

Azi a reusit finally sa se intoarca singurica pe burta! Mare victorie la cat de lenes a fost fundul ei pana acum, ca tot nu reusea,eu faceam zilnic exercitii cu ea.Iar de regurgitat a mai facut doar la o masa,in rest nu.Am dat Infacol, a dormit bine pe plan inclinat,urmarim in continuare.

Imi incerc norocul sa vad daca mai pot sa intru sa vad si eu pozele bebeilor vostri.Daca nu, o sa strig dupa ajutor pt parola!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana
Mai intreb si eu poate de data asta ma vede cineva: fetelor care folositi steamer-ul pt diversificare, folositi zeama care se strange in vasul special pe post de supa/lungit piureul?

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

As raspunde cu drag dar nu stiu la ce te referi cand spui vasul special .
Eu am steamerul de la Avent si dupa ce fierb legumele in abur doar intorc vasul cu capul in jos si ii dau pe functia de blender si imi amesteca legumele + apa care rezulta din abur si care ramane in vasul cu legume.
M-am exprimat ca o
nu stiu daca s-a inteles ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mary

Maria, ti-am mai zis, las-o pe soacra-ta ca-i dusa rau si departe tare ! Poate ar trebui sa vorbesti cu Nati (mamanati) ca stiu sigur ca bebelinele ei au fost mititele, poate te mai linisteste ea . Am admirat frumusete de Antonia ; pe langa faptul ca la amandoua ne e drag de Hello Kitty, mai avem si lantisor de suzeta la fel .

Cris , sa stie Sebi Bebi ce-l asteapta , da' speram sa se mai linisteasca cu timpul .

Sorana, din pacate Bumbo e pentru maxim zece kile; dar e din spuma\cauciuc si nu are cum sa se rupa - eventual sa nu incapa micutul "urias" in el. Daca ai fi mai aproape sa puteti sa-l incercati... L-am luat de la bebeshopp cu 160 de lei plus masuta inca 55 de lei. Rochita Adelinei este www.artconfex.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=262&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=11" target="_blank">asta (am cautat pe net producatorul de pe eticheta ca o cumparasem - eu am ales-o si a platit-o nasa - de la Premaman cu 189 de lei) si vad ca au si www.artconfex.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">magazin in Bucuresti . Eu de la ei am mai comandat boleroul si palariuta si niste botosei pe care fiica-mea i-a tinut in picioruse fix pana la intrarea in biserica - noroc ca aveam la mine pantofiorii Cocodrillo pe care i-am primit printre altele de la colegii mei cand am nascut; oricum cand a luat-o preotul in brate s-a zbatut si a reusit sa arunce cu unul fix in altar .

Nico , multumim de pontul cu storcatorul! Pe Bumbo l-am luat de www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">aici . Am fost total nemultumita de colaborarea cu ei, dar mi-am dorit tare mult scaunelul, asa ca am avut rabdare, muuulta rabdare... Oricum de produs sunt foarte multumita, si Adelina la fel .

Aly , pai sa stii ca fost usurata nasica noastra saraca! Unde mai pui ca a facut "repetitii" zilnic timp de cateva saptamani de tinut Ade Bebe in brate ca sa nu urle la biserica .

Virgi, daca micuta ta nu e sociabila, a mea e salbatica rau ! Nu pot merge nicaieri cu ea! Mai mergem totusi la niste prieteni in apropiere, dar stam prin rotatie cu ea in brate afara in curte sa ne jucam cu "ghiveiul" Nero (un ciobanesc german urias!). In afara de mine, Florin, mama, sora-mea si nasa nu se poate apropia nimeni de ea! Pe soacra-mea nu suporta nici macar sa o aiba in cadru . Da' mai creste ea si ii trece! Intre timp am "rupt" relatiile cu socrii sa nu stresam copilu' (Florin zice ca o sa ne povesteasca ea cand va creste de ce nu o suporta pe ma-sa, ca o fi avand fata motivele ei ). Ce-i ciudat e ca ii place de numa' la supermarket-uri, la mall, in parculet unde-i plin de copii...

Ma duc la , ca nu stiu cat mai apuc pana imi da trezirea... Va mai pove eu si de asta data viitoare.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola, ui si eu la ceas de seara..

Nana..am admirat poze de la Botez , tare simpatica si hortarita de mica..printesa:)e o scumpa

Ioana...Sabina e o dulce si ce par frumos are!!>

mMaribel ...sa nu te stresezi pt greutate, am o finuta ( ai mei au botezat-o ) si tot asa stresati erau si ei ca fata nu ia in greutate si ca e prea slaba , med de fam a zis ca e rahitica...cand colo ea era doar slabuta....acum la 14 ani..a tinut dieta ca avea kg in plus. Sper sa fie la fel si la in cazul vostru ...sa va fi pricopsit cu o fotomodeala:)

Gabitza sper sa se faca bine bebe si sa nu mai aiba pb cu ochisorul !

Vreau si eu storcatr de fructe si steamer... mai avem vreo 2 luni pana la marea diversificare!!

Eu ma apuc de cura de pe prodieta.ro, de care va ziceam .sper sa dea rezultate.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Virgi eu cred ca prin asta trec toti bebelusi, au perioada lor in care nu le plac strainii .... pana azi victor radea la toata lumea, dar absolut la toata lumea, azi chiar a ras la un necunoscut.( pt ea) , dar cand a venit socru meu ( a fost la tara) si a vb cu el...mama ce privire i-a tras si pe ce plans s-a pus....Nu trebuie sa te invinovatesti ca sunteti linistit, e mult mai bine pt dezvoltarea copilului un mediu cald si calm decat agitatia....( parerea mea) Eu l-am expus pe Victor si la galagie si agitatie , multa lume etc, nu pot sa spun ca e rau, pt ca s-a obisnuit,dar se simte mult mai bine cand suntem nuami noi 3 ..si ne jucam si povestim...decat atunci cand vin vreo 3, 4 insi straini si se scalambaie la el, pe langa el si el rade ce rade dar se agita repede( oboseste) si abia il mai calmez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Artu, dulce foc Sabina cu basmaluta verde, si mie imi plac de mor, zici ca merg si la baieti?

da, da, da
cum ziceam, eu i-am "purtat" asa si pe baieti; pe langa ca arata super fain sunt si f utile

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Copilasii vostri sunt ok cu strainii?...se acomodeaza repede la varsta asta cu ei?...
Virginia si Ioana(19.05.2010)

da, Sabina este f sociabila; zambeste oricui, sta la oricine in brate; de ex ieri eram la restaurant si a luat-o in brate tanti care ne servea iar Sabina a fost ok;

e drept insa ca noi interactionam cu altii desi in casa efectiv nu avem "circulatie";

poate Sabina e asa si pt ca isi are fratii langa ea. la ei rade cum nu rade la nimeni. are niste chiote si chitaituri la nazdravaniile lor...

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Bumbo - nu stiu ce zic ei in instructiuni insa eu cred ca e ok cat ii incap fundul si picioarele; de ex al nostru e bun si ptr baieti

Nana, hihi, super, "olita", nu-i asa? Acum ma uit si eu la pozele voastre si ma delectez cu personajul principal (nu esti tu ) si cu super comentariile de la poze

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Pt tuse bebei, inafara de Ambroxol ce ati mai folosit?

Acum am racit si eu si dupa o noapte alba, m-am ales cu o durere in urechea stanga, de am impresia ca am ditamai galma acolo, care la fiecare miscare a fetei ma lesina de durere!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Ale, bravo pt decizie si ma bucur ca va merge trixera - si noi o avem in casa -dadeam la citeva saptamini bubitele alea rosii.

GABI, mamica din Cluj, care ne citesti - te asteptam sa ne spui cum e cu fimoza la TM! Hai, curaj!

Ramona: ce frumos, ai reusit sa ii concepi si sa ii aduci pe lume in aceeasi perioada!!! Ti-a iesit dupa calcule, cum ti-ai dorit, sau s-a intimplat sa fie asa, la fix si din CIC in CIC.
La Sorana stiu ca e din CIC in CIC, la fel - ati calculat si ati ovulat perfect...sau au fost mai multe luni de incercare?

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mary, asa as fi vrut, sa intru din CIC in CIC dar ne-am trezit prea tarziu ca mai vrem un pui, asa ca dupa ce am terminat CIC-ul a trebuit sa-mi fac cerere de intoarcere a serviciului si am intrat in prenatal/postnatal. Daca ne gandeam cu 1 luna mai devreme era mai bine. N-am avut mai multe luni de incercare, a iesit din prima. Din aceasta cauza trebuie sa ma intorc la serviciu. Pe 2 luni de postnatal am luat doar 450 lei/luna, adica 85% din min pe economie , ca asa cica sunt legile, noroc ca pe celelalte 2 mi-a completat firma pana la salariul meu.

PS Stiu ca Laurita a intrat din CIC 1 in CIC 2.

Mergi la inceput