Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Si cel mai important lucru:
LML pufuletilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ariana am vazut poze super frumoasa albinuta ta

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

frumos

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Oricand D-zeu inchide o usa, intotdeauna iti deschide o alta usa, chiar daca uneori pare ca e iadul pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

miremia - da, la sondaj si multumim ca ai initiativa

carmita - imi inchipui ca nu ti-a fost usor. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar trebuie sa-ti refaci viata cat mai repede, asta insemnand si un nou barbat in viata ta. O sa fie mult mai usor in doi.
Eu nu m-am vospit inca.

simplicity - mie mi se pare normal sa spui ce afli pe la cursurile tale si sa nu se supere nimeni. In fond fiecare face ce vrea dar macar suntem mai informate .
Imi place motto-ul de azi, chiar l-am vazut de dimineata pe un tricou intr-un magazin. Ca sa vezi ce coincidenta ...

lilo - si al meu a avut febra azi noapte si surpriza cand sa pun supozitorul cu novocalmin am vazut ca e recomandat de la 4 ani. Nu mai stiu de la Andreea, so e Ok sa-l folosim? pana una alta i-am pus cu paracetamol si i-a cedat febra.

ale1212xa - mie nu prea mi se pare ca are logica treaba cu olita, sorry ... dar daca ai intrebat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

lilo - si al meu a avut febra azi noapte si surpriza cand sa pun supozitorul cu novocalmin am vazut ca e recomandat de la 4 ani. Nu mai stiu de la Andreea, so e Ok sa-l folosim? pana una alta i-am pus cu paracetamol si i-a cedat febra.

Eu i-am pus novocalmin la vaccinul de 2 luni, preventiv. Asa mi-a dat doamna doctor, am avut si eu aceleasi indoieli ca si tine cand am vazut cutia, insa mi-a zis farmacista ca si ea ii pune la al ei si mi-a zis si sora mea ca folosea la nepotelul cel mare (cand era mic). Mara n-a avut nimic de la el, nici febra.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
ale1212xa - mie nu prea mi se pare ca are logica treaba cu olita, sorry ... dar daca ai intrebat ...

nu-i bai..nu ma supar doamne fereste

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si mie mi-a fost recomandat novocalminul de catre medicul de familie. I-am pus o data dar doar jumte..bine era si mai mic, acum probabil daca ar fi nevoie as pune unul intreg

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

bine mai fetelor....cum credeti ca am zis sa ne intalnim acum pe frigul asta la munte...no no no eu am zis ce fac fetele de la iepurasi.....si ca ce fain ar fi sa facem si noi candva o intalnire de genul....adica mai multe mamici si pufi undeva la mijlocul tarii sa poata veni mai multa lume....si in nici un caz acum...cand e cu febra...dintoci.....maraieli...no....cand mai cresc....era o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eu inca ma lupt cu covorul. Am ajuns la partea cu clatirea....prima clatire.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

bine mai fetelor....cum credeti ca am zis sa ne intalnim acum pe frigul asta la munte...no no no eu am zis ce fac fetele de la iepurasi.....si ca ce fain ar fi sa facem si noi candva o intalnire de genul....adica mai multe mamici si pufi undeva la mijlocul tarii sa poata veni mai multa lume....si in nici un caz acum...cand e cu febra...dintoci.....maraieli...no....cand mai cresc....era o idee

eu am inteles.Si mi se pare o idee buna

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

miremia, i-ai pus delfitei supozitor cu novocalmin preventiv la 2 luni?! Iarta-ma ca nu pot sa tac la asta, novocalminul e de fapt algocalmin, care e interzis intr-o gramada de tari. Cititi www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/algocalminul-o-otrava-la-liber-708794" target="_blank">aici si nu numai. Clasicele paracetamol si/sau nurofen functioneaza foarte bine ca antitermice.

Edit: si novocalminul si algocalminul sunt denumiri comerciale pentru medicamente care contin ca principiu activ metamizol sodic. Eu am in casa o cutie cumparata cand era Isa mica, cutie care este neinceputa si probabil expirata. Ma duc s-o arunc.

Mergi la inceput