INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 20
ramyy spune:
da am facut inseminare asta e a 3-a.
prima nereusita , a doua reusita sarcina oprita in evolutie 6-7 saptamni , pe urma am mai incercat de 2 ori nu s-au format foliculi si acum am reusit sa fac iar... de ce crezi ca sunt asa disperata si fara rabdare :))
racheel spune:
ramy scuze ca ma bag si eu in discutie.Unde si cu cine ai facut inseminarea?
Multa bafta.
nerama spune:
ramyy de data asta va fi bine
ai sa vezi ca Doamne-Doamne se gandeste si la noi
ma rog pentru tine sa fie bine
si eu merg sambata la controlul de z10 si atunci aflu cam in ce zi fac IA... oricum saptamana viitoare voi fi si eu ''inseminata''
am mai facut o inseminare in ianuarie dar nu a reusit
dar poate reuseste acum 
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
ramyy spune:
racheel - in cj la gynia cu dr Alin Butnaru cu el am facut toate inseminarile.
nerama- bafta multa si tie sa fie cu noroc de data asta
carmen_ch_12 spune:
Crisstal si sensibila va multumsc mult pt. raspunsuri...sper sa nu fie nimic grav si sa nu ajung si la laparscopie, desi mi-a vazut un polip la eco...
nerama spune:
ramy 
multumesc frumos
carmen
si eu am avut un polip endometrial de 8/5 mm pe care mi l-a scos dr pe 1 octombrie... mi-a facut histeroscopie si a fost ok, si biopsia a iesit bine... mi-a facut anestezie generala si in jumatate de ora m-a operat... nu am avut voie sa raman in luna cu histeroscopia dar acum deja am liber sa fac inseminare, sambata deja merg sa ma vada dr in z10 si vedem peste cate zile imi face IA
deci daca ai un polip sa-l scoti pentru ca poate actiona ca un sterilet, iar interventia nu e grea deloc... si dupa aceea e mult mai usor sa ramai pentru ca un polip poate fi cauza de infertilitate
sper ca nu te-ai suparat ca ti-am impartasit din experienta mea
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
crisstal_18 spune:
Carmen,nu iti fie teama
,sunt sigura ca o sa fie bine 
Iti tin pumnii!!!! ![]()
Eu ma pregatesc ptr urmatoarea IAD,saptamana viitoare si ai sa vezi ca in curand te vom auzi si pe tine ca urmeaza sa faci.
Pupici!!!
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
alinutahu spune:
sensibila.....eu nu vreau sa supar pe nimeni dar asta in tarile normale nu asa functioneaza ba chiar mai mult medicul se simnt ofticat daca indraznesti sa ii dai bani dar oricum la clinica de stat de reproducere scrie mare si in trei limbi pe usa de la intrare ca nu se accepta bani ,cadouri si sunt interzise florile
si inca ceva la clinica Kaali unde 90 la suta din pacienti sunt romani se vee diferenta ...am o cunostinta care a facut acu 4 ani IA acolo si nu a trebuit sa dea un forint nimanui acuma dupa inca un an jumate de incercari a hotarat sa mearga iara la Kaali pt IA si surpriza medicul ia aratat buzunarul ....ideea este ca mentalitatea romanului strica totul
ma repet asta nu ca sa supar pe cineva dar normal este sa te simti in siguranta si sa primesti informatile potrivite si fara ciubuc
+19
surprize...surprize!
ramyy spune:
buna Dimineata fetelor !
sper sa aveti o zi buna si eu una minunata 
am facut acum dimineata betahcg pe la 1-2 astapt mailul cu rezultatul sa vedem ce va fi..asa emotii am avut dimineata waw...nici nu am prea vrut sa merg de frica dar ..am facut-o si pe asta .
ramyy spune:
buna Dimineata fetelor !
sper sa aveti o zi buna si eu una minunata 
am facut acum dimineata betahcg pe la 1-2 astapt mailul cu rezultatul sa vedem ce va fi..asa emotii am avut dimineata waw...nici nu am prea vrut sa merg de frica dar ..am facut-o si pe asta .