INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 18
ramyy spune:
na fost sa fie nici de data asta:(
beta hcg- 3,6 in ziua 11 de la inseminare.
asta e dezamairea cat casa nici nu mai vreau sa numar a cata oara :(((((
sensibila spune:
ramyy - ziua 11 e mult prea devreme si rezultatul e bun
sa il mai repeti peste 48 de ore
sunt sigura ca se dubleaza si sunt singura ca e sarcina !
Beta se face incapnad cu z12.
Daca il faceai maine si in conditiile in care la 48 de ore se dubleaza , maine era 5.4, ceea ce insemna sarcina.
Eu am facut deabia in z15 beta.

Hai cu dublatul peste 48 de ore !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nerama spune:
RAMY e z11 si rezultatul nu e <0,1 deci eu zic ca e sarcina

mai repeta beta poimaine
sa fie dublu 
bebele tau s-a implantat putin mai tarziu dar e la tine
MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sensibila spune:
Eu stiu ca nidarea se face in z10, deci in z11 nu avea cum sa iti iasa o valoare mare la beta.
Mai ales daca nu ai ovulat in ziua cu IA, deja e o zi in minus.
Parerea mea e ca valoarea aia insemna bebe la cat de devreme ai facut-o !
Nuiti pierde speranta si mergi si refa tot acolo miercuri pe la aceeasi ora.
PLZ
de Steluta Norocoasa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nerama spune:
eu cand am facut IA si am facut beta mi-a iesit <0,1 in z12 DPO deci clar negativ... asa ca la tine e cam clar 

MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
ramyy spune:
multumesc fetelor ,
o sa merg si miercuri sa mai fac inca o data sper din suflet sa aveti dreptate sunt tare suparata si deznadajduita...sper sa aveti dreptate
sensibila spune:
ramyy - fi optimista, e un rezultat bun pt asa o zi. Nu a avut timp sa creasca.
Defapt beta masoara nivelul din sange si ala este cu atata mai mare cu cat nidarea e facuta mai demult
daca la tine s-ar fi produs ieri nu a avut timp sa creasca nivelul in sange.
Fii optimista ca bebe e acolo, ai grija sa nu cari si sa nu racesti
Sunt convinsa ca miercuri vei vedea dublu, asta insemnanc peste 7.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
ramyy spune:
din cate stiu eu nidarea se face la 3 zile de la ovulatie.
la clinica unde mi-am facut analiza la ei pe site scrie :
In sarcina: valorile se interpreteaza in functie de varsta gestationala (saptamani implinite de sarcina de la data ultimei menstruatii
eu am mai bine de 3 saptamni aproape 4 iar valorile pt 3 saptamni ei le dau 5,8-71.2 mU/ml
sensibila spune:
Eu stiu ca nidarea se face intre zilele 8-10
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Eu stiu ca nidarea se face intre zilele 8-10 |
asa stiu si eu... cam intre z7 si z10 DPO
in nici un caz in z3 DPO... la tine poate abia ieri s-a implantat
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI