Ce ati avea nevoie pentru bebe si nu gasiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pt activitati parinte- copil mic, eu o sa merg de saptamana viitoare la FAst Track Kids. Este o ora pe sapt, au mai multe centre in Bucuresti si in tara. Pe la 7 luni am mers si la inot pt bebelusi, a fost tare frumos, dar era departe de casa....si pe vremea asta n-as merge, chiar dc au o camera in care sa mai stai dupa ce se termina ora de inot, mi se pare totusi prea frig afara.
Pt saci de dormit. Am auzit numai lucruri bune despre MerinoKids, insa nu sunt la noi si, oricum, mi se par f scumpe, in conditia in care cam ai nevoie de minim 2. In lipsa lor, eu am comandat de pe Amazon unul din bumbac f subtire. E f ok, nu transpira bebe. La Mothercare, cele de 1 tog, la fel sunt f bune, dar scumpe. Eu am luat de pe site cd erau reduceri, dar acum i-au ramas mici.
Eu cu salopetele pt dormit aveam probleme ca nu gaseam pt 2 ani fara botosel. Si am gasit pana la urma de la Danina line. Sunt romanesti si f bune...pacat ca nu fac decat pana la 3 ani. Dar poate dc primesc cereri, se apuca sa produca. Pretul e super ok, 22 lei/salopeta.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Subscriu la problema caciulilor, la care adaug si problema palariilor pentru fetite (aici poate e fixul meu, recunosc). Am rezolvat problema caciulii de iarna prin inlocuirea cu fesuri de adult, ale mele si ale sotului care-i vin copilului pana peste urechi, plus o caciulita cu urechi atarnate, crosetata de mine ca sa vina pe masura, sa fie din lana da' sa nu intepe, sa ne placa culoarea... ma rog, toata bateria de pretentii! Cu palariile am rezolvat la fel, am confectionat singura.
Si am mai avut o problema: cosmetice cat mai naturale. Rezolvata si asta, tot asa (dar dupa mai mult "studiu") prin "lucru manual". Acum folosim (adica si adultii si copilul) sampon, crema de masaj, crema cicatrizanta, crema de fata doar produse de mine, in bucatarie. E incredibil cat sunt de bune si de usor de preparat! Plus deodorant, lotiune de fata, tonic de fata... cand ma gandesc cum dadeam cu milioanele pe cosmetice si cat de bune (in sensul de eficiente) sunt cele naturale, imi vine sa-mi dau p[lame ca nu m-am prins mai devreme. Cine vrea retete, strigati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

Eu strig dupa retete, si inca tare de tot!
Daca le ai cumva scrise, trimite-mi-le te rog si mie la adresa raluca.mirauta@yahoo.com
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

si eu vreau retete. pliz, pliz

Zicea cineva de pasta de dinti fara fluor, eu ii cumpar bio, de la greenpeople, sunt englezesti

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Citat:
Ce nu gaseam eu: nu gaseam niciodata caciuli potrivite. Toate erau pline de urechi, ochi si mustati (ceea ce detestam!), sau facute fara cap si coada, siretul scurt, nu se lega corect sub barbie, se faceau un fel de clapaugeli pe sub urechi, numai bun sa bata vantul pe acolo... Abia parca in ultimii 2 ani am gasit caciula buna pentru copil de 6 luni, turcesc evident...

Subscriu!

vreau sa cumpar o caciulita de iarna pentru o fetita de 6-9 luni, am batut tot orasul si n-am gasit nimic, io as fi vrut alba dar singura care mi-a placut cat de cat (material si cum era cusuta) era una cu Barbie, roz aprins

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

si io subscriu!!

majoritatea sunt niste monstruzitati, mai ales de baietei. O zi intreaga am cautat tot orasul o caciulita simpla, de bumbac, culoare inchisa, fara reni, ursuleti, guri si nas desenate sau crosetate atarnate, urechi de iepuras sau mai stiu eu ce. Si toate vanzatoarele numai asta imi aratau si ma mai si intrebau mirate : " da' ce are asta doamna de nu e buna, uitati ce frumoasa e!" Pana la urma am luat una simpla de la piticot, dar greu am gasit.

deciiiiiii:: VREM caciulite si sepcute simple de baietei, frumoase, "barbatesti", fara desene tembele.

mie, de fapt, la baieti, imi plac mai multe hainutele mai masculine asa, fara desene prea multe, culori fistichii si mai ales fara urechi si alte atasamente.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

raton,
Te rog sa-mi trimiti si mie retetele tale minune pe adresa alba_ca_zapada@easynet.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Eu vreau sa cumpar si nu gasesc(in Romania):

1. Camilia (tratament homeopat de la Boiron pt. eruptii dentare, singurul care a avut efect la fetitza)

Exista (dar banuiesc ca sti) Chamomilla granule homeopate, diferite dilutii, HelpNet Iancului.

Mergi la inceput