Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gigelica, nu ne delectezi cu niste poze cu Pitonul-Yoda?

Vedeti, cum am aparut, s-a spart gasca?! Ma duc sa ma spal pe capul meu frezat!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Denisamada, mie mi-ai dat impresia de om nu neaparat calm, dar impacat cu sine si cu viata sa, care le da si celorlalti o stare de liniste...in plus, simt al umorului de tip englezesc, inteligenta si bun simt...sa mai zic?!( ca mai sunt o gramada de spus, da' mi-e ca te rusinezi)

Multumesc. Kiar ca m-am rusinat e la atatea laude.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hehee, Adee, cat fredonam io melodia aia:)))) Dar inca nu eram mama serioasa, imi permiteam (intelegeam:p...a p...a p,,,a/ sug ca nesatula).

Citat:
Tufete, io cu teoria-s toba (vezi cum sar repede cu cate-un sfat, cum am sarit si pe Bianca cu sucurile:))) dar cu practica e greu. Dupa ce initial am zis ca Phiphola nu va vedea repede tv si calc (nici n-a vazut primele 8 luni) acum cand vad ce topita e n-am cum sa n-o las...De cateva zile a trecut de faza baby einstein (mult a durat si din multe belele m-a scos, cinste cui l-a inventat!) si a trecut la next level: tom si jerry. Acum sta in spatele meu, pe canapeaua intinsa, cu laptopul cu tom si jerry in fatza, nicio treaba n-are, urmareste cu nesatz, cand e de ras rade...Am murit si noi de ras, ca era o faza cand Tom sugea o acadea si a inceput si ea sa mimeze ca linge, scotea ditamai limba:))
La tv o lasam la MTV; io cand vad ce dansuri elaborate are, ma topesc. Acum iertata-mi fie "modestia", eu am mai vazut copilasi dansand ca ursuletii, dar asa ritm si scheme ca la Sophiphi n-am mai vazut. Si are la stiluri...in functie de melodie, desigur.
Asa ca mi-a pierit ambitia de "parinte ideal", fac si eu concesii, da' tot de dragul ei (stiu, "drumul spre iad e pavat cu bune intentii").
Ca sa nu mai zic ca vara-mea are un fix, cand o intalnim ii cumpara cate-un dots, in ciuda protestelor mele...si baga Sophiphi de se bat turcii la gura ei (dar asta maximum o data pe saptamana). Sunt o mama cam inconstienta!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Sophiphica dansatoare. Eu zic ca nu are nimic daca mai mananca si ea un dots o data la cateva zile. Cand vor merge la scoala sigur vor manca o gramada de prostii de care nu vom stii.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, 3 ore jumate?! Ai de capu' meu, acum cred ca esti proaspata ca un bobocel, normal ca te lasam pe tine, ca noi deja am ostenit

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Gigelica, nu ne delectezi cu niste poze cu Pitonul-Yoda?

Vedeti, cum am aparut, s-a spart gasca?! Ma duc sa ma spal pe capul meu frezat!

te ...postez luni, promit!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Denisa, era vorba de punctie timpanica. Diagnosticul ORL a fost otita congestiva presupurativa. A zis ca probabil a avut otita de la bun inceput, ca Klacidul si Ceclorul sint apa de ploaie la otita...acu face Gentamicina si Cefort pe branula, asta cted ca ti-am zis la telefon. Iarta-ma te rog ca nu te-am mai sunat, frumos era sa te tin la curent cu ce am mai facut...mai ales la cit te-am batut la cap...iarta-ma, te rog inca o data.
Miine facem tratamentul si scoatem branula, Am fost la spital in seara asta, n-o suporta deloc la minuta cealalta, i-a verificat-o cu niste ser, e in vena, nu se umla nimic, nu se vede nimic rosu pe linga pansament, sau vinat,sau alte culori...of, sper sa nu fie nevoie sa o punem la loc luni...oricum miine i-o scot, chiar daca e doar psa intr-o pozitie naspa si de aia o supara asa tare, nu pot sa o vad ca se mai chinuie inca o noapte asa.

Acu io-s in urma, care e faza cu "sug ca nesatula"? :)))))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nu ai pt ce sa iti ceri scuze, prin cate ati trecut era culmea sa ai grija sa anunti pe mine. Pupam si pisilincutza, sa treaca otita cea rea si sa scape manutza de buba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Tufetelor, stiu ca a fost si topic separat pe tema asta, da io tot tre sa-mi zic oful. Din motive obiective :D m-am uitat vreo 3 zile la rind la Toddlers&Tiaras. Sint absolut oripilata, imi sta pe creier jegul ala de emisiune, sau mai corect spus, jegurile alea de concursuri. Ce Dumnezeu o fi frumos in a pune niste copii sa arate ca niste boarfe de la coltul strazii, nu pricep deloc. Da DELOC. Plus ideile pe care le cultiva competitiile alea, sentimentele pe care le insufla copiilor, eforturile la care sint supusi...oribil. Care mai de care (prin State parca mai abitir decit in alte parti) se agita cu pedofili, cu public exposure, cu sexual harassement, au reguli care frizeaza absurdul in legatura cu comportamentul adultilor fata de copii, dar sint ok cu fetite de pina in 12 ani, machiate ca niste cocote, care se misca sexy si lasciv pe scena...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

A, Bianca cu Fantele siIlinca cu Dotsurile.
La noi in casa am ajuns de trebuie sa ascundem salamul Victoria de la Fox. E singurul mezel pe care il cumparam, pt cazuri de tartine-pe-fuga, altfel nu mincam de-astea. Ei bine, fiica-mea nu pune gura pe peste, vita o detecteaza (si scuipa/alege/refuza) in orice amestec, puiul il haleste numai pe modelul "o gura de pui o gura de portocala"...da rahat de-ala cred ca ar minca cu kilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Tufetelor, stiu ca a fost si topic separat pe tema asta, da io tot tre sa-mi zic oful. Din motive obiective :D m-am uitat vreo 3 zile la rind la Toddlers&Tiaras. Sint absolut oripilata, imi sta pe creier jegul ala de emisiune, sau mai corect spus, jegurile alea de concursuri. Ce Dumnezeu o fi frumos in a pune niste copii sa arate ca niste boarfe de la coltul strazii, nu pricep deloc. Da DELOC. Plus ideile pe care le cultiva competitiile alea, sentimentele pe care le insufla copiilor, eforturile la care sint supusi...oribil. Care mai de care (prin State parca mai abitir decit in alte parti) se agita cu pedofili, cu public exposure, cu sexual harassement, au reguli care frizeaza absurdul in legatura cu comportamentul adultilor fata de copii, dar sint ok cu fetite de pina in 12 ani, machiate ca niste cocote, care se misca sexy si lasciv pe scena...

Da, si pe mine m-a pus naiba sa ma uit la vreo doua episoade; m-am ales cu un sentiment de scarba( chiar nu exagerez!) fata de parintii aia care isi angreneaza copiii in asa ceva; idiotii le fura, practic, copilaria si le rapesc tot ce au ei mai frumos. De exemplu, am vazut o mama, daca mama se putea numi dementa aia, care isi certa fetita de trei ani si jumatate ca nu a castigat, ca s-a lasat invinsa de o fetita care nu se misca la fel de bine ca ea ( in traducere:lasciv si provocator) si care avea un machiaj mult mai nereusit decat al ei. Ii reprosa fetitei inclusiv faptul ca ea( ma-sa monstru adica) a dat o gramada de bani pe rochia ei si cea mica nu a pus-o suficient in valoare. Dupa mine, asemenea parinti ar merita sa fie decazuti din drepturile parentale, chiar cred ca le-ar fi mai bine copiilor fara ei!

Mergi la inceput