Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

copiii papa acum ,iar apoi ii trimit cu bunica la plimbare ca eu am pedichiura de la 10De-abia astept sa stau relax 1 ora jumate!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

carla, daca de la prea mult aspirat fac otita, daca nu-i aspiri ce fac?!?!?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

carla, daca de la prea mult aspirat fac otita, daca nu-i aspiri ce fac?!?!?

_

Sierra Nevada

pai asta am zis si eu .n-am bagat-o in seama oricum.eu ii aspiram cand erau raciti si de 7 ori/zi,si acum sunt aproape vindecati.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:

ANDREI IOAN de racusor

VICTOR de ilinca

MATEI GABRIEL de creatza

_

Sierra Nevada

SI DE LA NOI

A mea cand o pun pe burtica ridica capul si se chinuie sa se intoarca...uneori ii reuseste alteori nu...a si tot cand sta pe burtica asa se taraste de parca ar vrea sa mearga de/a busilea...eu tot astept sa/si mai regleze si ea progrmul noaptea ca prea des se trezeste...cam la 3 ore prima data apoi din 2 in 2 ore

Racusor acum la 4 luni ai facut infanrix ipv-hib?

Multa sanatate micutilor bolnaviori

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, .

Mycya, ce curajoasa esti cu baita!!! Mamica descurcareata, ce mai...

De o vreme sta si al meu cuminte dupa baie, asa incat ii pot face masaj - apa din baita e mai calda, si prosospul in care il scot il incalzesc un pic pe calorifer... Inainter cred ca plangea ca ii era rece cand il scoteam, si nu mai reuseam sa il calmez. A stat ieri si pe burta, sa il pot masa frumos pe spate. Isi ridica caputul, si un pic pieptul, dar nu sta in maini... Zicea pediatra ca la 3 luni tre sa stea bine pe antebrate... Vezi de treaba... Ca imediat avem 3 luni, dar nu vrea. Daca il pun peste zi pe burta nu se ridica orice as face, doar cu capul in patura, linge si el pe acolo... Nu isi intoarce capul nicicum... Daca il tin in brate, ii umbla capul ca un girofar... E incapatanat ca ma-sa, numai cum vrea el...

Carmen, dupa vaccin ne-a zis doctora sa ii dam preventiv paracetamol supozitoare... Io i-am dat...

Of, Rodi, deci e racita Isa.. De aia era mai maraita zilele astea, draga de ea... Ai oscilo ?

Racusor, La multi ani pt scumpul de Andrei, baietel mare si cuminte ce esti!!! Deja 4 lunite! Manca-l-ar mama pe el, delfinasul nostru drag!!!

Ilinca, 3 luni deja cu Victor!!! La multe lunite si anisori! Trece timpul, sa fiti sanatosi si cuminti! Cum sunteti, mai bine?

Creata, La multi ani si pt Matei, la 2 lunite!!! Sa nu mai fiti bolnaviori niciodata!!! Pupici multi la copilas frumos!!!

Al meu are a doua noapte consecutiva cu trezire la 6 dimineata... WOW... A fost boierie... Se vede ca e mai bine, de asta se poate si odihni mai bine... Cu stimulentele nu stiu... Deocamdata nu vad mari schimbari, ieri am luat numai o data Galactogil, ca imi e tare greata de el... Mai incerc azi... Sanul stang ma lasa... Cam 50ml stoarce copilul din el... Il simt ca e gol, ma chinui sa il storc eu in gurita copilului, il tot apas ca poate mai picura ceva... Dar nu... OF, nu vreau sa raman fara laptic!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata, delfinariu.Intru si eu pe fuga sa multumesc de urari si sa spunem si noi LA MULTI ANI lui Andrei Ioan de Racusor si lui Victor de Ilinca.
Oauuuu racusorule,ajunserati la 4 luni, super...

Crispo Matei are ochii deschisi, tati ii are verzi si caprui, depinde de anotimp, de oboseala, sunt schimbatori. Eu ii am caprui, bebe albastru inchis spre gri petrol cred. Nu avem pe nimeni in familie cu ochii deshisi, deci cred c-or sa se schimbe.

Diana, sincer, eu cred ca-s baliverne, numai sa nu-l asezi prea aproape de bebe.

Mycya, te asteptam cu vesti bune de la dr, parca ziceai ca mergi azi, sau doar la farmacie....of, sunt cam .
Ideea e ca si eu sangerez mai tot timul, e de la hemoroidul nenorocit din sarcina. Fetelor stiti vreo cema ceva, asa....pana sa ajung la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:

ANDREI IOAN de racusor

VICTOR de ilinca

MATEI GABRIEL de creatza

_

Sierra Nevada

La multe lunite si de la noi

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele mamici!

Diana nu stiu despre carusel daca is baliverne sau nu, dar daca ii fuge putin ochiul mai bine intreaba doctorul, poate e o procedura speciala de recuperare si poate nu include caruselul din motive medicale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Zicea pediatra ca la 3 luni tre sa stea bine pe antebrate... Vezi de treaba... Ca imediat avem 3 luni, dar nu vrea. Daca il pun peste zi pe burta nu se ridica orice as face, doar cu capul in patura, linge si el pe acolo... Nu isi intoarce capul nicicum... Daca il tin in brate, ii umbla capul ca un girofar... E incapatanat ca ma-sa, numai cum vrea el...

stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de a creste si de a invata. eu pe maria mai mult de 1 minut nu o puteam lasa pe burta ca tiuia de cum luam mana de pe ea, parca ar fi durut-o ceva in pozitia aia... dar la 3 luni se ridica in fund tinandu-se de lenjerie sau de gratiile patutului. la fel, eram ingrijorata ca ea nu merge in 4 labe ca alti copii, ea s-a ridicat direct in picioare si mergeam prin patut roata sau pe langa masuta si pat... unii copii mai sar peste etape, sanatosi sa fie!!! nici isabela nu e incantata sa stea pe burta mai mult de 5 minute, dar se ridica pe palmute si se impinge in sus, isi misca in toate directiile capusorul, dar nu-i place...

Citat:
Of, Rodi, deci e racita Isa.. De aia era mai maraita zilele astea, draga de ea... Ai oscilo ?

n-am... efectiv n-am decat paracetamol-sirop ptr copii, altceva nimic-nimic, ca tre sa-mi reteteze pediatrul, atlfel nu pot cumpara...

Citat:
Al meu are a doua noapte consecutiva cu trezire la 6 dimineata... WOW... A fost boierie... Se vede ca e mai bine, de asta se poate si odihni mai bine...

vezi ca incepe si Vladut sa se dea pe brazda?! poti dormi si tu noptile...

Citat:
Cu stimulentele nu stiu... Deocamdata nu vad mari schimbari, ieri am luat numai o data Galactogil, ca imi e tare greata de el... Mai incerc azi... Sanul stang ma lasa... Cam 50ml stoarce copilul din el... Il simt ca e gol, ma chinui sa il storc eu in gurita copilului, il tot apas ca poate mai picura ceva... Dar nu... OF, nu vreau sa raman fara laptic!!!

lasa ca n-o sa ramai fara, o sa se inzdraveneasca delfinasul, o sa pape bine si o sa stimuleze ce e de stimulat...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

multa sanatate delfinasilor bolnaviori

daca nu s-a molipsit intr-o sapt David de la Antonia e posibil sa mai ia si el? am un stres

cum ii imbracati pe frigul asta pe bb-ii?

noi iesim cu body maneca scurta sau lunga salopeta de-a intregul caciula si pe deasupra un costumas tot de-a intregul grosut...in parc am vazut copii cu fulare pe fata caciuli de blana si infasurati in paturi nu li se vedea fata

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput