Scoli - zon Tei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu sunt multumita de scoala 31. Si nu atat de scoala, cat de doamna invatatoare. Este exact asa cum mi-am dorit.
Copilul meu nu s-a adaptat la gradi si am avut mari emotii la inceputul scolii.
Surpriza a fost mare: ii place la scoala mult, mult. Se trezeste singura si abia asteapta sa ajunga la scoala. A cucerit-o doamna.
Sunt tare fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

La ce clasa sunteti, Anca? Poate suntem colege...ca tare mult m-as bucura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu m-as bucura.

Clasa I B. Zi-mi ca da

Mergi la inceput

of, ca prea ar fi fost frumos.
Noi suntem la A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Si eu as vrea sa aflu cate ceva despre scoala 27, acolo am invatat si eu...cu niste ani in urma. Prin anii '80 se stia ca 30 si 31 sunt pline de tigani si erau de evitat, acum habar n-am care e situatia acolo.
Tot ce stiu despre scoala 27 este ca se face engleza din clasa I si franceza din a III-a parca.
In rest, n-am reusit sa aflu nimic. Obiectiv vorbind tigani nu prea au de sa fie la 27, zona e destul de buna. Dar nu stiu nimic despre invatatoare!
Baietelul meu este acum la gradinita nr 7, str Maica domnului, si ma gandesc deja sa-l retrag. Mi-a spus ca educatoarea tipa. El are multa personalitate si nu prea accepta tipul asta de comportament. In plus, nu sunt scosi afara si taxele sunt chiar mari!
De acum imi fac griji pentru scoala...dificil rau cu invatamantul asta de la noi!!

Mergi la inceput

Stai linistita Fiona, toti tiganii vor ocoli scoala 27, ca doar zona e buna, si daca se duc toti in 30 si 31 nu mai ramane si pt 27!Hai mai, lasa-i sa se duca si ei la scoala, macar de s-ar duce! Nu stiu sa-ti zic de 27, doar ca din cate stiu eu se face si germana ... asa se facea si prin anii '80.
La gradi si noi am fost la 7 si am fost multumiti, in primavara vor iesi mai des afara...mai des decat acum, nu cat ar trebui sa iasa. Sa stii insa ca acum, in clasa intai, se vede ca a mers la o dradinita unde educatoarele s-au ocupat cum trebuie de ei.

Mergi la inceput

La scoala 27 am sunat special sa aflu despre limbile straine, ca sa stiu daca o iau in calcul. Nu stiu cum e cu germana, dar engleza fac sigur din clasa I si dupa aia franceza.
La gradinita am fi putut face fata faptului ca nu-i scot afara, mai ales ca baietelul meu e la program scurt, dar a nimerit la o educatoare care tipa la ei si mi-a spus ca nu mai vrea sa mearga. In septembrie, cand nu incepusera inca activitatile, le punea desene animate aproape tot timpul la tv, iar acum cand in sfarsit fac ceva tipa la ei.
Poti sa-mi spui mai multe despre gradinita, eventual pe PM? M-ar ajuta sa iau o decizie. Si voi a trebuit sa aduceti detergenti pe langa fondul clasei?

Mergi la inceput

Anka, la grupa mijlocie va avea aceiasi educatoare de acum sau se schimba?

Mergi la inceput

Am avut aceleasi educatoare de cand am inceput pana am terminat gradi.
Noi duceam, o singra data pe an scolar, produse de curatenie - nu mai stiu exact lista dar erau de la spirt, saci gunoi, pungute sandvisuri, pastile WC, deterg geamuri....Astea erau conditiile, le-am acceptat. Trebuie sa recunosc insa copilul nu a avut nici cea mai mica problema de sanatate in timpul gradinitei, se facea curatenie, nu am ce le reprosa in privinta asta. In anul in care am inceput noi gradi nu se dadusera in folosinta corpurile noi de la gradinitele din zona, era mare bataie pe fiecare loc din gradinita...pe urma s-a mai usurat accesul. si acum ai de unde alege. Insa, parerea mea e ca nu conteaza atat gradinita/scoala cat dascalul de la catedra, invatatoarea, respectiv educatoarea. Poti sa ma intrebi ce vrei legat de gradi.

Mergi la inceput

Deci o varianta ar fi sa incerc sa-l trec la alta grupa, ca pe actuala educatoare n-o accepta deloc. Voi ce educatoare ati avut? Cum se purta cu copiii?
Da, o data pe an as duce si eu detergenti! Dar lunar?! E ridicol. Chiar ma gandeam ca, la 18 copii cati sunt in grupa lor, ar avea lunar 18 recipiente de detergent lichid pt podea...pai speli toata Colentina cu atata

Mergi la inceput