Scoli - zon Tei
Raspunsuri - Pagina 3
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anka74
Cu Alexandra facem, samabata si duminca. In vara am mers si in cursul saptamanii, luni si joi, apoi marti si joi...acum asteptam sa monteze baloanele, sala e mai mult ocupata iar afara e frig si ud! Te pup! |
Hai ca am acaparat subiectul cu scolile din Tei :) Si noi tot la ALexandra mergem, martea si joia si vara am mers lunea si miercurea. Probabil ca se cunosc baietii nostri :)
Anka74 spune:
Si momentan
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Hai ca am acaparat subiectul cu scolile din Tei :) Si noi tot la ALexandra mergem, martea si joia si vara am mers lunea si miercurea. Probabil ca se cunosc baietii nostri :) |
Nu-i bai, ca e deschis de mine Si momentan, numai noi doua suntem interesate de scoala 307.
Astept cu nerabdare vesti de la Noa...
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anka74 Si momentan
Nu-i bai, ca e deschis de mine Si momentan, numai noi doua suntem interesate de scoala 307. Astept cu nerabdare vesti de la Noa... |
Nu ai activata optiunea de mesaje personale, ca iti scriam acolo. CUm il cheama pe baiatul tau?
Anka74 spune:
citat din mesajul lui Natasa Nu ai activata optiunea de mesaje personale, ca iti scriam acolo. CUm il cheama pe baiatul tau? |
Radu il cheama, e cel mai mic de pe acolo
Anka74 spune:
citat din mesajul lui Natasa SI pe al meu la fel :) Poate ne intilnim pe acolo :) |
Mai da' ne-am gasit, nu gluma!
Voi pe unde stati...mai aveti in vedere alta scoala? 307 mi se pare ok, cu un singur minus la noi, bunicii saracii, vor trebui sa il aduca la pranz acasa.
Rony spune:
Buna,
si fetita mea incepe scoala in 2011 si tare as vrea o invatatoare buna! vs rog sa nu ma ocoliti daca auziti ceva!
|Multumesc
la mine ar merge chiar si 39!
Anka74 spune:
Cred ca optam pana la urma pt Scoala 31, cea mai apropiata de casa. M-am tot gandit, sper sa fie bine ce am ales, nu prea vad rostul plimbatului de dimineata, plus ca as depinde de cineva sa il ia la pranz ...si mie nu prea imi place sa le fac altora program permanentabia apelez in cazuri de stricata necesitate si maxima urgenta. E o scoala obisnuita, de cartier, probabil ca abia asteapta copii. Doamne ajuta!
Anka74 spune:
citat din mesajul lui Natasa Care e 31? aia de pe Maica Domnului sau cea care e mai in spate, pe o straduta? |
Da, e la intersectia Maica Domnului cu Lacul Tei.
Voi? Ati luat vreo hotarare?