va rog un sfat

va rog un sfat | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

Azi am radiat o masina veche mercedes 230 la circa financiara deoarece cum bine stiti impozitul fiind foarte mare + ca si aspect nu mai da bine in fine am gasit un vecin care mi-a spus o iau eu dar radiata sa nu platesc impozit .
M-am dus am radiat-o la circa financiara in aceeasi zi am si facut vanzare-cumparare insa cand am ajuns la politia rutiera la Pipera surpriza: "nu se vinde ce se radiaza."
Acum intrebarea mea e urmatoarea ce fac e instrainata masina acum? mai sunt eu proprietarul?
am certificat de radiere
raspuns radiere mijloc de transport
1 foaie copie talon verso, si e spate scrie " detinator x si mai jos iar detinator y
certificat de atstare fiscala
cum fac ca sa o pot da lui y fara a plati nici el vre-un impozit ceva anual si nici eu sa sau cu frica, cine stie ce face cu masina si cade pe mine deoarece masina functioneaza.
Sa ma duc acum la circa financiara ilfov de unde apartine y si sa o radieze si el??
va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Eu nu inteleg - "cum adica nu se vinde ce se radiaza"?
Se vinde orice ai in proprietate.
Nu mai esti proprietar. Noul proprietar s-a pricopsit cu un bun pe care va trebui sa-l inscrie in circulatie sau sa-l tina de frumusete in curte - impozit oricum va trebui sa plateasca (daca nu declara fiscal in 30 de zile ca a cumparat-o, amenda).

Mergi la inceput