Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

nu...stii ca luna trecuta la hormonale mi-a gasit prolactina marita si am fost la endo care mi-a zis ca radiografia de sa turcesca a iesit bine...adica n-am hipofiza marita si a zis ca este pe baza de stres si mi-a dat sa iau mastodynon si vitex.este foarte bun vitexul pt cine are dereglari hormonale sau cel putin mie chiar mi-a facut bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha de ce crezi ca ai ovulat la 5-6 zile de la CM, din cate am citit imediat dupa CM poti avea un mucus care sa fie de fapt tot CM dar fara urme de sange. Si pe mine m-a indus in eroare acest mucus lunile trecute. Luna asta am fost mai atenta si sunt sigura ca mucusul specific ovulatiei a fost incepand cu Z13,cel mai intesn in Z15 (mucus transparent). Tin pumnii sa fie .
April ma bucur ca ai vesti bune de la doc. Ce frumos trebuie sa fie sa-i auzi inimioara lui .
Draguta gutui. Am pus gogosari cu varza rosie, vinete la punga, ardei copti la borcan. Mai am sa pun compot de struguri si varza murata, dar tb sa astept salariul.
Lorena ce mai faci, nu mai intri pe la noi?
Kitty nu faci un test? Poate ies doi ochisori. Kitty iei in continuare mastodynon? Eu stiam ca este contraindicat in sarcina.

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
" este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"

Mergi la inceput

katy stiu ca e contraindicat in sarcina...dar si daca nu e ..nici sa-l intrerup nu e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Bellasamoyd multumesc din suflet pentru recomandare. Am aajung si eu pe la el, cu toate ca nu am fost NICIODATA la un ginecolog barbat!!! Sunt cam rusinoasa!!!
Daca ajungi prin decembrie, dupa 26, poate ne si cunoastem!!
Daca mergi mai repede, iti doresc multa multa bafta si astept sa mi spui si mie cum a fost la el!!
Recomandarile sunt foarte importante!!

MHegarty

Bella iubita asa am sa fac, am sa sun la doctor sa vad daca ma pot programa. De maine CM poate veni oricand, dar haideti sa vedem!!!

inainte de dr puia nici eu nu mai fusesem la ginecolog barbat da crede-ma sunt mult mai tari decat femeile, au mana mult mai usoara nici nu simti consultul. e adev prima oara e mai nasol da trci repede peste mai ales daca e un dr.bun.

sper sa ajung inainte de dec nu vreau sa stau atat.
si tu daca vrei sa mergi pe 26 trb sa suni inainte sa nu fie dr in concediu, ca doar e craciunul

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

MHegarty

Mergi la inceput

neata fetele!!!!
poftiti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata Kitty

multumim de cafeluta, pupicii sunt de molipsire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neataa!!!
cam liniste pe aici

poate de la pupiceii de molipsire, va aratati la fata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
poftiti si de la mine la owww.docksidemarket.com/images/products/TEA.jpg" target="_blank">cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu, camcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu
ce mai faci, a mai crescut burtica? nu ne mai pui si noua o poza cu burtica
eu una am o stare de n-as face nimic cred ca de la vreme

Mergi la inceput