Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 16
neliaCris spune:
Buna.Ieri am zis ca intru,m-am luat cu altele![]()
Cami,condoleante din partea mea.Nu imi aduc aminte sa ne fii spus de tata tau ca este bolnav
.SA il ierte DD sis sa il aseze langa el acolo sus
Luiza,ce surpiza frumoasa.Sa de-a DD sa fie totul bine pana la capat,si un gand bun pentur tine cand va pleca sotul tau.Sa fii puternica...Eu asa sunt cu al meu de legata,de 2 ori am plecat unul de langa altul si ne-a mers fr prost amandorura.Am zis ca a 3-a oara cand voi pleca va fii de tot....deci niciodata.si cel putin acum cand e Cris marisor,nu l-as priva de tati lui nici o secunda.sunt fr legati,se joaca toate jocurile pe net,e o nebunie...te pup
Restul fetelor?lorena?lia?etc?pe unde mai sunteti?
Ce vroiam sa mai zic...NU FACEM O NOUA LISTA DE ASPIRANTE?Cel putin o lista care sa si corespunda,si sa si activeze
Histamina,bine ai revenit.Sa stii ca de mult imi doresc sa vad o poza cu tine si piticul Sebi
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Katy82 spune:
Miha poate e semn de bebe, tinem pumnii! Incearca sa faci un test.
Gabita tinem pumnii sa fie a treia varianta, in ce zi esti?
Nike ma bucur ca Sebastian este bine, de-abia astept vesti bune si de la tine.
http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
"
este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"
pinuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
nu trebuie sa-ti pirzi speranta, am avut o colega la facultate care avea o sora infiata mai mare ca ea, parintii ei vazand ca nu reusesc sa faca un copil au infiat o fetita si dupa o perioada a ramas gravi. i-ti dai seama ca minuni se intampla peste tot ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Stiu si eu cateva cazuri! Daca se va intampla crede-ma ca nimic nu m-ar bucura mai tare
. Pe la 20 de ani imi doream o echipa de fotbal. Tot timpul am invidiat familiile cu multi copii, eu fiind singura la parinti
.
draguta spune:
gata si eu cu treburile
neliaCris
eu sper sa fie bine toate fetele si sa nu mai aibe si alte probleme, poate doar ne citesc, eu le doresc tuturor testul minune
si eu cumosc pe cineva care a incercat fel si fel de tratamente pana la 38 de ani fara niciun rezultat, au reusit sa adopte o fetita de 6 luni, dupa 3 luni a ramas si graviduta si mai are inca o fetita

kitty-27 spune:
draguta,katy,bella
miha bine ai revenit printre noi si nu mai fii asa stresata..e posibil sa fie
si sa nu-i faci rau

kitty-27 spune:
draguta esti o scumpa si chiar m-ai facut sa rad...

si stii de ce?azi e z28...si nimic de rusii...dar stai asa...ca eu cred ca m-am dereglat de la vitex si mai e posibil si ovulatia mea tarzie...deci la
nici nu ma gandesc...pt ca maine parca ma trezesc cu rusii peste mine...

draguta spune:
Kitty de-aia am si zis pt. ca ai zis acum cateva zile ca mai ai cateva zile tu si inca o fata, numai stiu care
poate te-a ajutat vitexul, ce mult m-as bucura.., mici simptome neobisnuite, vreo pofta ceva![]()
![]()
?

, dar v-am citit toate mesajele
sa fiu