Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

felicitari pt vestile bune!
Daca bebita e bine si activa atunci ..
Si eu zic sa mergi cu clexane pana la sfarsit. Dr ta nu e normala sa spuna ca nu are ce sa se mai intample din sapt 33. Nu vreau sa dau exemplele negative cand .. din pacate s-a intamplat!

in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Am fost ieri la dr. mea ginecologa mi-a spus sa stau linistita momentan atat timp cat bebelusa este in grafic si e tare activa pana acum nu are ce sa i se intample, mi-a dat trimitere la fundeni la dr. Uscatescu , a confirmat si ea valorile mari ale IR-urilor , sapt. viitoare merg sa mai fac o eco sa vedem fata dc este ok.

asa fetelor aveti idee dr. Uscatescu este marti la Fundeni eu nu sunt din Bucuresti si nu vreau sa fac un drum degeaba plus ca ne luam o zi de concediu si eu si sotul.

22+

Mergi la inceput

nu stiu daca e ste uscatescu marti dar poti suna si sa intrebi
uite nr:
0212750500 int. 2258 (sau ceri la hematologie la uscatescu)
daca nu raspunde, sa insisti
Bafta multa

in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

suzieq - mie dr ginecolog mi-a spus ca IR-urile se masoara in sapt 32 pt a evalua starea de bine a bebelului. eu am insistat si mi le-a masurat joi pentru prima data (la 26 sapt)... si rezultatele sunt un pic cam maricele:0.83 pe stanga si 0.77 pe dreapta. sfatul meu este sa insisti la dr gineco sa masoare IR.
vineri, 18 nov vreau sa merg la dr U sa vad ce spune. voi suna si eu inainte deoarece am avut si surpriza sa nu o gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Raluca, ce tratament iei in prezent? La mine bebele creste in parametrii normali de aia nu mi-am facut griji pana acum.

MTHFR C677T Homozigot
+26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

tratamentul este urmatorul: clexane 0.4/zi, aspenter 1 cp/2 zile si multe, multe vitamine... bebele este bine, are dimensiunile si greutatea ok, numai ca e cu 2 zile mai mic decat varsta cronologica.
fetelor, mie imi este cam frica sa scriu... sa nu se blocheze capitolul...

Mergi la inceput

Ralu,
sunt destul de maricele ir-urile alea. mergi la fundeni si o sa-ti verifice si daca doza de clexane e ok pt tine si vezi dupa aia ce ai de facut. e zic ca o sa-ti dea o.6 sau aspenetr pe zi.
Suzie .. n-ai shimbat semnatura

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Am uitat de ea semnatura...deh..neuroni de femeie gravida
Oare nu ne ajuta nimeni cu parola de la cont sa facem capitol nou?

MTHFR C677T Homozigot
+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna tuturor!

Fetelor eu am fost la Fundeni pe 26 oct si dna dr U spunea ca nu este in tara intre 12 si 19 noiembrie. Sunati inainte pentru a verifica, sa nu faceti drumul degeaba.

31+ cu

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna! Am incercat sa vorbesc cu d-na dr. Avram despre impartirea dozei de Clexane in 2 si injectarea la 12 ore dar am primit sms de la dansa ca ne auzim luni, este la o conferinta. Asadar, ca la inceputul odiseei mele, m-am pus pe cercetat si documentat. De data asta cu sotul langa mine. Eu cu teoria, el cu calculele. Mentionez ca eu nu am studii de specialitate, deci probabilitatea ca concluziile mele sa fie eronate este foarte mare. Am luat la puricatde la prospecte pana la referate si tratate medicale. Concluzia: heparinele in tratament nu se injecteaza doar o data pe zi. Exceptia o fac gravidele. Injectarea in peretele abdominal iti ofera un timp de injumatatire mai mare dar...dupa 12 ore cantitatea de heparina cu masa moleculara mica in corp este de neluat in seama iar dupa 18 ore...esti pe picioarele tale, nici urma de anticoagulant in sange. Asadar, in cazul meu, pentru ca eu nu mi-am facut toate mutatiile, pentru ca eu nu am ramas insarcinata decat de 2 ori in 10 ani si numai sub anticoagulant (o data accidental a doua oara de capul meu) - deci e f posibil sa mai am si alte mutatii (dr. U chiar ma suspecta de factor XIII parca), pentru ca IR-ul pe artera ombilicala la ora 13.00 era 0,82 iar la ora 19.00 era 0,9 (in conditiile in care eu ma injectez la ora 21.00), am hotarat sa trec la injectarea la 12 ore. Dupa o noapte de calcule cu grafice si curbe de eliminare a Clexanului din organims, am decis sa pastrez doza de 0,5 pentru seara si sa adaug la 12 ore inca 0,3. Voi vedea rezultatele miercuri si va anuntMTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput