Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 40
5ab1na spune:
tonniro ce faci?
imi trimiti si mie te rog un e-mail al doctoritei avram?
sarcina usoara tuturor fetelor
danezza spune:
ai PM
ti-am trimis adresa
succes!
in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
tonirro spune:
5abina, multumesc de intrebare si scuze, acum am vazut mesajul. Eu nu am adresa dansei de e-mail, am vorbit doar la cabinet sau la telefon. I-am cerut si eu de cateva ori adresa de mail dar nu a vrut sa amane si ne-am lamurit la telefon . Daca vrei nr. dansei de telefon, cu cea mai mare placere, imi spui si ti-l trimit pe PM. Tu ce mai faci? Cand intri in linie dreapta cu FIV-ul? Prietena mea Cybele e acum la Budapesta, maine are punctia, stau ca pe ace . O astept si va astept din tot sufletul aici la topicul asta; pe ea peste doua saptamani, si pe voi cat mai repede .Eu maine am a doua eco morfologica, sa vedem daca piticoata a recuperat din zilele de intarziere. Zsenia si pe mine ma furnica pielea...unde esti? Tin pumnii preventiv.Va pe toate!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
danezza spune:
Toni, te astept maine cu sufletul la gura cu vesti bune!
Bebelina e bine, de asta sa fii sigura. Chiar daca e mai micutza, esti sub tratament, la asta tre sa te gandesti. Sunt multe gravidutze cu bebei mai mici si fara trombofilie. Asteptam vesti!
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
5ab1na spune:
tonniro multumesc frumos.
da vreau si numarul de telefon. poate imi fac curaj si sun. ideea pe scurt e ca am fost la uscatescu si...n-am simtit o cine stie ce afinitate:)
desi mi-a spus ca recomanda anticoagulant din prima zi de stimulare mi-a spus sa vin dupa reteta/scrisoare/ schema in prima zi de stimulare. ei...mie, cel putin acum mi se pare cam dificil lucrul asta.
mi-a iesit proC globala 0,6 cut off 0,8. si mi-au iesit si slab pozitivi anticorpii aia antifosfolipidici. la synevo iesisera negativi. analiza aia cu proC globala n-am facut-o niciodata, nu stiu despre ce e vb, dar nu suna bine.
si factor leiden e negativ la mine. am PAI homozigot si MTHFR 677t homozigot. dar se pare ca am o problema cu proC globala despre care nu stiu ce inseamna.
MeAlex spune:
5ab1na, Proc. Global inseamna ca exista o problema de trombofilie. La Fundeni mi-au zis ca este vorba de Factorul V Leiden, dar nu e asa, pentru ca la Synevo mi-a iesit negativ, iar la Fundeni am Proc. Global 0.4...nu am gasit alta clinica in care sa fac Proc. Global.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dara76 spune:
Sabina, pe un forum scrie ca proc global este "rezistenta la proteina C activata" se face si la synevo, cica ar arata o trombofilie dobandita, nu ereditara, din cate stiam eu.
Emailul dnei dr. Avram este public la Medcenter, simona.avram@medcenter.ro - nu stiu daca mai are si alta adresa de email, dar a vazut sigur emailurile trimise la aceasta adresa. Nr. de tel ti-l pot da in privat daca nu ti l-au trimis deja fetele. In perioada aceasta raspunde mai greu la emailuri ca organizeaza conferinta nationala. Nr. de mobil oricum ti-l dau si cei de la Medcenter Berceni daca suni la ei si spui ca vrei o programare la dna dr.
Dumneaei vede oricum toate cazurile celorlalti hematologi din reteaua Medcenter, vreo 3 in toata tara, e ok sa iei legatura si cu unul din ei, ca nu stiu in ce oras esti.
Toni, tin pumnii sa recuperati :)
16+
*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*
danezza spune:
Fetele, Zsenia, nici nu mai intrat si nu a dat niciun sms desi i-am dat nr meu sa ne dea de stire! :(
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
tonirro spune:
danezza, dara multumesc mult pentru incurajari! Am dormit doar cateva ore azi-noapte, in rest m-am tot perpelit. Ii multumesc lui Dumnezeu ca bebelina misca des si parca ma incurajeaza cu loviturile ei, pentru ca altfel mi-ar fi foarte greu. Am aproape doua saptamani de cand ma oblig sa beau, sa dorm si sa-mi misc dosul la plimbare (cand e frumos afara fac o tura de Parcul Tineretului) si sper sa fie bine. Va scriu cand ma intorc. 5abina, ti-am trimis PM. oti reface analizele la Medcenter. In felul acesta, pe langa alte considerente, va putea si ea sa evalueze rezultatele analizelor tale. Bafta multa!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
5ab1na spune:
tonirro multumesc mult
sa speram ca va fi bine in cazul tau. ai trecut prin atatea, trebuie sa fie bine pana la capat.
abia astept, poate in viata asta reusesc sa ma alatur topicului astuia
mult succes tuturor fetelor. artere uterine cu rezistenta potrivita si cresteri corespunzatoare ale fetilor vostri va doresc tuturor