Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Felicitari pentru inimioara, Musette! Ma bucur mult ca sunteti bine! Foarte bine ca mai stai acasa.
A mai trecut raceala?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

bebeta, tu ce faci? cum mai esti?

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Merci Alex. Sunt mai ok. Nu mai fac febra deloc. Stau pana marti acasa. Luni mergem din nou la eco . Abia astept.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna si fetelor!

Felicitari Musette! Doamne ajuta in continuare!

Noi am fost aseara la eco si bebelusa are 837 grame, e vioaie si bucalata. Suntem in grafic. I-am zis si dnei dr ginecolog de injectarea zilnic a anticoagulantului si s-a conformat. Tot spunea ea ca nu ar vrea sa mergem pana la sfarsit cu acesta, dar in gandul meu imi zeceam mai vedem....

Va urez o zi placuta si sa va bucurati de ultimele raze ale soarelui de toamna tarzie.

25+ cu

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

grasalana bebelusa
felicitari si nude vesti de-astea sa auzim

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Multumim, Dana!
Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea!

25+ cu

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Fetelor, stiti gumva cat de tare poate tusea afecta o sarcin mica? Mai exact, mi-a trecut febra si guturaiul si am ramas cu o tuse nasoala. Azinoapte am tusit, asa, din burtica, cu tot toracele si abdomenul. Si m-a durut ingrozitor si ovarul drept unde-i corpul galben, si peretele uterului parca. Se poate sa se fi intamplat ceva? Maine merg la control dar nu reusesc sa ma linistesc intre timp...

in 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Musette, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Intreaba si tu fetele de la odisee, sigur s-a mai aflat cineva in situatia asta.

sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi

Mergi la inceput

Hai termina cu grijile
cat poate sau cum poate sa afecteze o tuse?
ai sa vezi maine ca e oki bebeicul

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Fetelor, stiti gumva cat de tare poate tusea afecta o sarcin mica? Mai exact, mi-a trecut febra si guturaiul si am ramas cu o tuse nasoala. Azinoapte am tusit, asa, din burtica, cu tot toracele si abdomenul. Si m-a durut ingrozitor si ovarul drept unde-i corpul galben, si peretele uterului parca. Se poate sa se fi intamplat ceva? Maine merg la control dar nu reusesc sa ma linistesc intre timp...

in 6+

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

BUna, fetelor si multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Nu am mai intrat demultisor. Am avut sangerari pana la inceputul sapt trecute. Am stat la pat, fara dr, fara tratament. Am ajuns martea trecuta la echo, au zis ca totu arata normal, dimensiunile erau de 6 sapt si 1 zi, inimioara batea cu 129bpm, au zis ca totul e normal si nu mi-au dat nici o explicatie pentru sangerari.
Intre timp s-a intors si dr meu, ne-am intalnit, dar nu mi-a dat mai nimic in plus. Mi-a prescris progesteron de 50 de 2 ori pe zi. A fost si dificil sa gasesc o doza asa mica, a trebuit preparat, o intreaga aventura...NU vrea sa ma treaca pe anticoagulant, zice ca analizele sunt la limita, dar inca normale, asa ca am ramas doar pe baby aspirin.
Acum ma simt destul de bine, nu mai simt presiune in burta, dureri de sani doar la palpare, greata doar uneori si nu extrema, doar ca parca nu as manca nimic. Ma intreb daca asta e de bine?
A, si inca ceva. Imi plesnesc vase de sange. S-a intamplat la degetul inelar acum vreo doua sapt, azi la cel mijociu. plus tot felul de vanatai dureroase pe gambe, ici nu stiu de unde au aparut. Vi s-a intamplat asa ceva? O fi de la aspirina?
Programare la dr mai am abia peste 2 sapt, ca sa apuc sa repet TSH si sa vedem cum mai ajustam doza de hormoni. Sper din tot sufletul sa fie bine de data asta. Azi am 7 sapt si o zi. Doamne ajuta!

mami de Demetra (24.04.2007)

Mergi la inceput