Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monicutz, pe cuvantul meu de onoare ca eu de cateva zile ma gandesc la tine intensiv tare de tot!!! Doar ca nu m-am exprimat pe forum! Ce face Dragoselul?
Nu ne intalnim si noi intr-un parc, sa se mai vada copiii? Ca mi-e teama sa nu o uite fii-tu pe fii-mea! Trebuie neaparat sa ma interesez si eu unde e IOR-ul asta (acolo va plimbati voi, nu?) si cum se ajunge acolo si as veni intr-o zi cu soare, sa o cunosc si pe Suede si sa ma mai intalnesc si cu Anamaria! Ma primiti? Hai, nu fiti fete rele, iubiti-ma si pe mine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Ma iei si pe mine?

Fug sa incerc sa adorm cupilul. pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Te iau, cum sa nu! Vorbesc serios, daca ne primesc fetele pe la ele, vin si va imbarc si pe voi la mine in masina.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ioanna aparatoare de ploaie universala gasesti si la Carrefour, de la Bertoni, la vreo 30ron, e super ok. Si pe toate site-urile aste de profil iarasi sunto gramada, depinde si de dimensiunea carutului. Chiar, ce carutz ti-ai tras?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

am asa o stare .. ca vremea de afara.

adi sanatate multa puiutilor!! multim, raluk ca ne-ai dat vesti despre ei!

danutza hai mamis nu mai fii suparici .. asa e pe forum, lumea se cearta, se impaca, iti mai iei si cate un sut, cate un misto .. important e sa nu pui la suflet. oare ce l=o supara pe micut asa de tare, or fi dintii? incearca inainte de nani sa-i dai cu ceva pe gingiute si un pic de ibuprofen. pupam nazdravanii si burticica!

catalina eu nu ma refeream neaparat la urarile facute la implinirea unei lunite, pe astea le mai uiti .. ci la anisor .. in fine, nu reiau subiectul caci nu merita, insa, m-a deranjat avand in vedere ca, desi, au fost pe forum, nu s-au deranjat sa ureze un lma .. atat, nimic pompos .. pacat. despre mancarica .. nu stiu daca e o cantitate minina sau maxima .. fiecare bebe papa cat poate si cat vrea .. stiu ca lapticul trebuie sa fie in jur de 500ml/zi. anna mananca asa:

6 - san
9 - aprox 210 ml fructe cu cereale si branzica
13 - aprox 200ml supica/ciorbica
18 - branzica cu 1 fruct si cereale
21 - san

liliaco ca de obicei, de nota 10!! ai dreptate .. nu merita. eu una stiu ca am si am avut mereu cate o vorba buna, un sfat, un cuvant ptr fiecare .. ca nu au fost apreciate, c'est la vie .. dragoste cu sila nu se poate .. dar vorba aia .. nu mor caii cand vor cainii .. ma bucur ca prin vecini, mesajele mele sunt parodiate intr-un mod asa de haios .. te pup cu drag si o pup si pe andrusca ta care are niste texte .. e o scumpa!

monikus of of mami .. imi pare tare rau de agitatia lui raresica, incearca sa-i dai cu calgel si un pic de nurofen inainte de nani, sa-i dai apica/ceai cand se trezeste asa plangand. pup baiatul si nu te mai supara caci nu merita .. fiecare face ce doreste pe aici, nu?

raluk draga mea .. de ce nu te simti binevenita aici? imi pare tare rau, cine anume te face sa te simti asa? poate asa cum tu nu te simti binevenita aici, asa nu ne simtim nici noi binevenite acolo .. am vazut ca au mai incercat niste fete si li s-a dat cu ignore, asta mai demult .. nici eu nu contabilizez cine a urat sau nu, nu am facut o lista .. insa, cand vad ca e activ pe forum si nu se sinchiseste sa ureze in simplu lma (desi copilasii lor au fost urati) .. asta imi lasa un gust amar in gura ... acum, ma astept astept la o parodie de prin vecini .. mie imi esti tare tare draga si apreciez tare sfaturile tale!

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Merg si eu in IOR, poate saptamana care vine, ca cica se intreapta vremea, numai sa anuntati aici, sa stim si noi!

Mergi la inceput

legat de toate certurile, contrazicerile etc ... haideti sa nu mai dam ocazia la astfel de momente, sa nu ne mai lasam duse de val si ca cantarim de 10 ori inainte de a scrie un mesaj .. nu de alta, dar uitati cum niste vorbe/cuvinte au dus la situatia actuala .. si chiar imi pare tare tare rau .. PACE?

mada te pup, draga mea! ma bucur ca iri e bine! imi pare tare rau pentru unchiul tau, multa putere iti doresc!

fragutza sa treaca perioada asta neagra repede! te inteleg perfect si iti respect deciziile, numai bine si multa sanatate!

monikus eu am inceput cu supica/ciorbica .. le-am zdrobit cu furculita si am pus un pic mai multa zeama, si papa ok .. fructele inca le mananca pasat, insa, ma gandesc sa i le dau pe razatoare .. sau sa-i dau altceva la micul dejun si sa-i dau fructele bucatele intre mese .. vedem ..

alex stai linistita, veti ajunge si voi acolo! of ca ce-am mai tras si eu cu eva ..

monica si il pup cu drag pe zgatix!! mie mi-ar parea rau sa nu mai intri, pe cuvant!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Monikus multumesc pentru linkuri

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ioanna aparatoare de ploaie universala gasesti si la Carrefour, de la Bertoni, la vreo 30ron, e super ok. Si pe toate site-urile aste de profil iarasi sunto gramada, depinde si de dimensiunea carutului. Chiar, ce carutz ti-ai tras?

Alex pe el scrie viki... numai ca este chicco!!!! l-am luat din dragonul rosu cu 300 de lei si sunt super, super incantata de el.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Merg si eu in IOR, poate saptamana care vine, ca cica se intreapta vremea, numai sa anuntati aici, sa stim si noi!

Si io,si io!Peste un an-doi!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

si acum vreau sa-mi cer scuze daca, vreodata, prin mesajele mele am jignit pe cineva sau am deranjat pe cineva sau daca, vreodata am interpretat gresit mesajele cuiva si am reactionat cum nu trebuia ..

si atat .. eu una nu mai vreau sa aud de polemici, certuri si altele!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

apropo de dragonul rosu. inutil sa va spun ca am vazut acolo cam toate hainele din magazinele fitzoase numai ca la o treime din pret si patuturi si carucioare si jucarii totul e sa treci peste prima impresie si sa ai putere sa te plimbi un pic

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput