Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Gaby e tentant weekendul la munte, cand sa incercam sa ne vedem?
Incerc sa ajung luni la ikea. Ne auzim la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara,

intru si eu un pic sa urez sanatate puiutilor bolnaviori. Off, cate mai sunt in lumea asta. Noroc ca nu prea va panicati si ca exista o Miria la forumul omului

Eu am nevoie, maaare de un pres, Denisa,Roxana, plizzzzz. Am fost la mall si ikea, am luat si caruciorul de la soramea si cred ca e ultima seara dormita acasa Caruciorul i se pare prea mare sotului, ma rog si mie, si ma uitam la altul azi in mall. Va mai povestesc maine, scriu de pe telef si mi-e sila.

pe toata lumea fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Uf, numai la ore din astea apuc sa mai citesc. De recuperat din urma ce sa zic... cand o avea ziua 50 de ore.

Din ce imi aduc aminte...

De scos aerul - eu sunt mama aceea nebuna care nu mai pune de a 2 luni copilul la scos aerul. Il scoate ea cand e pregatita : )

Despre carne - din cauza hormonilor pacatosi, prefer sa iau cat pot, carne bio. Am gasit la un magazin din feeria. La fel voi face si cu ouale si lactatele. Atat cat pot.

Despre meniu - fructe: para, pruna, mar, nectarina, piesica, gutuie, mango (in diverse combinatii)
supa de legume e cam aceeasi in fiecare zi: 1/2 dovlecel, 4 felii morcov (am avut probleme mari cu constipatia), 2 buchetele de brocoli sau conopida sau cateva cubulete de cartof, cateva cubulete de dovleac, cateva fasii de ardei gras rosu, cateva cubulete de pastarnac si cateva de telina, o lingurita ulei de masline extra virgin + 50 gr. piept de pui sau curcan.
Cum gasesc oua bio, incepem si cu galbenus.

Ziua avem programul urmator: 8 lapte, 11 fructe (intre 50 si 100 ml), 14 supa (inre 100 si 200 ml), 17 lapte, 20 lapte, 21 baitza si 22 lapte. iar noaptea bufet suedez : )

Voi ce program aveti si ce cantitati de piure papa puii vostrii?

Cristina, Ina, in comparatie cu voi eu am dormit ca un imparat (nu ca as sti cum e dar imi inchipui : )

Ami, cum pastrezi mancarea pt bb mai multe zile?

Castelana, tare frumos flacau ai!
Defapt toti, dar absolut toti copilasii nostrii sunt superbi! Ce odisee frumoasa si norocoasa : )
Poate puiul tau se baloneaza si de aici maraielile noaptea... zic si eu...

Kossir, nu stiu ce s-a intamplat (ca nu am apucat sa citesc din urma) dar capul sus! va fi mai bine! toate relele trec pana la urma si iese iar soarele, ai sa vezi!

Child, tare faza cu fastum gel!!! Asa si noi : )

Va pup! Ma bag si eu la somn ca am restanta si iar presimt o noapte dezmatzata : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara tuturor!
Imi pare rau ca nu va pot citi zilnic, dar sunt prinsa cu multe treburi zilele acestea. Am citit mai mult pe diagonala ieri si azi, dar nu prea am retinut cine stie ce.
L-am vazut pe Cezar cel mare si voinic, frumos foc! Mai Castelana, cum ai putut tine ascuns pe frumosul tau atata amar de vreme? Sa-ti traiasca! Vaai, ma felicit fiindca am insistat si eu pe langa alte fete sa ni-l arati si noua pe micut! In alta ordine de idei, sper sa rezolvi repede problemele cu dentistul, eu deja m-am scapat definitv ieri de dentist.
Am mai retinut ca Miria si Robin sunt bolnavi, insanatosire grabnica!
Andra, tu stii ca eu iti citesc meniul cu costinciozitate!
Oana sper sa-ti treaca durerea pana maine!
Am vazut toate pozele, ca de obicei, eu sunt fascinata de copii! Pt mine este un mod de relaxare totala!
Am postat 2 filmulete, vizionare placuta!

Film-Limba proprie a Dianei
Film-Diana si tati

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Ma, ANDRA pe toate le stii. Dar tatal? Unde e tatal???

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

mesajul tau mi-a adus aminte de "HALATUL, HALATUL! CAT E HALATUL?"

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Ziua avem programul urmator: 8 lapte, 11 fructe (intre 50 si 100 ml), 14 supa (inre 100 si 200 ml), 17 lapte, 20 lapte, 21 baitza si 22 lapte. iar noaptea bufet suedez : )

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

Aia cu bufetul suedez a fost f tare

programul meselor:
- 6-7: tzitzi - f putina ca Ianis tine a silueta
- 10: fructe+cereale/biscuiti ~ 130 ml
- 13: felul 2 ~ 130-150 ml si uneori bea si 30 de ml de supa la sfarsit
- 16-17: masa de branzica/iaurt combinat cu inca ceva ~ 150 ml sau gris/orez cu LP
- 19: cereale ~ 100 ml
- 21 tzitzi, tot putina ca ne ia somnul si normal, noaptea e deschis non-stop la tzatzarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ileana chiar am vrut sa te intreb , dar mi-a scapat, ce carucior ati luat?

irene am vizionat filmuletele cu bucalata ta, din pacate fara sonor ca dorm astia mici, ma uit maine si dau volumul tare sa vad cum se joaca ea cu tati!

silvana mananca un borcan de 130 gr de fructe sau de 150 gr
la pranz ii fac cam 200 de grame, dar ramane , nu termina tot chiar daca ea nu zice nimic, mi-e frica sa nu vomite
cand mananca mult nu mai bea foarte mult lapte, eu ii fac tot 240, dar au fost mese de lapte cand ajungea la 150 abia...seara le mai termina
am sa.i cumpar si iaurturi mai incolo

oana imi pare rau ca nu ai vesti bune de la doctor de dupa ceza
te mai duci la control?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

IO va tzuc pe toate dar rrrau de tot ca mor dedorul vostru.
Castelana am vazut minunea.E cu "no comment".frumos de crapa bucile pe el!!!M-am infipt si la poza in care erau ciuciunghezii ma gandeam ca esti tu cu diplomatul (sotul nu tortul) dar ...n-a fost sa fie.Am vazut si restul de bebici.Faini rrrau di tat!!!Am pus si eu niste poze noi.
Andrutzo sa pui meniul ala ca si eu ma iau dupre matale.
Oanka astept reteta de ficatel si sos de rosii.Pls nu ma uita!!!
Mai ziceti si voi ca Geo al meu cred ca s-a saturat de piure de legume .El dimineata papa cam 170 ml piure de fructe cu branzica la pranz cam 60 ml maxim 80 de piure musai cu iaurt (facut asa....duet ca daca nu simte gust de iaurt nu prea infuleca )Dupa putin LM iar seaara iaurt cu cereale si branzica si putin fruct asa de gust.In seara asta a servit doua mere coapte cu un strop de scortisoara si branza.M-am rugat de toti sfintii sa nu o termine sa pap eu.N-a fost sa fie!!!
As vrea ceva mai....cum sa zic...pt pranz.Ar merge o ceafa la gratar???Ficatel vreau sa evit dar o sa incerc.Pui am de tara ,oua la fel,curcan idem,vita e de magazin din pacate .
Cine zicea de lapte?Eu stiu ca trebuie s a fie gras.Si eu iau ca si Child Dorna ecologic .Oare in supermarket se gasetse lapte de capra???
ce ii mai place lui Geo?Covrigii de Buzau,supa noastra,banana la nebunie, raffaelo(nu am incercat dar mereu cand ma intreaba sotul ce sa mai ia pt geo ii zic "o cutie cu raffaelo".).A fost cutremur!!cum mai dorm eu in noaptea asta?Si-asa dorm singura ca sotul e mucios de la munte si cred ca stau cu ochii pe Geo ca sa-l smulg din pat si sa zbor cu el.Eu am o groaza incomensurabila de cutremure.
Intrebare: voi ati dat la bebi suc de portocale(eu am incercat amestecat cu suc de mar... i-a placut tare si ma gandesc ca il si protejez de mizeriile astea de gripe cu vit C)
Ati auzit ca iar ni se pregateste o taiere de indemnizatie???
Se vede ca-s nevorbita nu?Nu pot dormi .daca o mai fi vreo replica?Brrr!!!
Sensibila cum i-ai dat pateul Giei?Cum l-a mancat adica?Cu lingurita?pe painica?
Andira am nevoie de tine.Colac peste pupaza,tampita de mine, mi-am luat masina de paine .Pe langa faptul ca e geniala si ca-s indragostita de ea si ca am jurat sa nu mai cumpar paine din comert....vreau sa cer niste sfaturi si sa vinzi niste secrete!!!Saraca o am de 2 zile si merge non stop.Plus ca face o groaza de baghete si shmekerii.pacat ca nu calca si nu face sarmale!!!
Andra gata concediul obligat fortat din cauza de sot accidentat la nas/gat doar la gura nu (nu-i mai tace ,zau!!!)
Hai ca ma duc!Aici e asa frig!!!Cred ca dau drumul la AC!!!
Ioanact ziceai ca Justina unde o pui acolo sta???Ia sa ti-l dau pe Geo vreo cateva ore.Eu ma amuz cu bunicii lui Geo ca abia asteapta sa stea cu el si dupa nici o ora ma solicita caasta scoate untul din ei.Nu sta o clipa.Si ai vostri sunt la fel?Ma gandesc sa nu fie hiperactiv(Doamne fereste!)El este nazdravan tare si ii place sa stea numai in picioare in fund mai putin dar sta e gura mea.Dintii de sus stau gata sa pocneasca precum floricelele de porumb si el are nervi.Na,ce sa va mai zic?Eu acu nu pot dormi de frica de cutremur.Io-s kkcioasa tare cand e vb de cutremur si.....
Hai ca totusi ma bag retras garaj.
Gaby am vazut Joy in "ghiveta"cu tzurca-n sus.ce faceai cu baygonul ala de la oglinda?Iti faci freza cu el sau sperii paianjenii de la duda???
Va pup pe toate!!!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

Aia cu bufetul suedez a fost f tare

programul meselor:
- 6-7: tzitzi - f putina ca Ianis tine a silueta
- 10: fructe+cereale/biscuiti ~ 130 ml
- 13: felul 2 ~ 130-150 ml si uneori bea si 30 de ml de supa la sfarsit
- 16-17: masa de branzica/iaurt combinat cu inca ceva ~ 150 ml sau gris/orez cu LP
- 19: cereale ~ 100 ml
- 21 tzitzi, tot putina ca ne ia somnul si normal, noaptea e deschis non-stop la tzatzarie

Fata Andrutzo ma bag si eu ca musca-n curu calului,na!Asa multe mese are Ianisu???Noi dimi la 6 balotam o tzatza apoi la 10 fructe la 2 legume la 18 iaurt cu branzica sau ceva de genul asta si la 21 tzitzi.Peste noapte se mai alinta cu o bucata de tatza .Cred ca ii duce dorul pe timpul zilei desi dupa masa de pranz mai baga si niste laptic de mama .Sunt tare curioasa cum o fi cand l-oi intzarca.Acuma vad ca geme la el in patut.pariu ca daca il iau langa mine nu-l mai jeneaza nimica.Shmekeri tare astia mici!Si noi le facem toate poftele,na!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare si de la noi! Scuzati absentele mele, sunt motivate, parol!
Din pacate am fost cam bolnaviori in ultimul timp, fiecare cu cate ceva, eu si Nicholas raceala, plus ca Nicholas s-a ales si cu conjunctivita de la cresa, Denis si tati enterocolita. Dar pana la urma au trecut toate, insa mi s-au adunat niste nopti nedormite si sunt cam rupta de oboseala, de pe la 10-11 seara de-abia astept sa vad patul, eu, care altadata stateam pe forum pana pe la 2-3 noaptea. Acum incerc sa va citesc ziua, dar nu apuc sa va ajung din urma, pana citesc eu 2 pagini voi scrieti 10. Asa in mare sunt la curent cu ce se povesteste dar nu prea apuc sa va scriu.
Incepe si Denis sa pape mai bine, imi faceam la un moment dat probleme ca nu voia sa deschida nicicum gurita la papa, dar incetul cu incetul se da pe brazda. Eu nu va pot scrie inca un meniu fiindca suntem abia la inceput de diversificare, doar cate 2 fructe combinate si cu cereale sau 3-4 legume, asa ca nu va plictisesc dar va rog mult, fetele care scrieti meniul bebeilor vostri sa o faceti in continuare fiindca ma ajuta tare mult, imi dati idei.

Mno, la ce oboseala resimt nici nu am idee ce sa scriu, va pup si fug la somn! Denis inca se trezeste la 1, la 4 si la 7 dimineata ca sa pape, uneori se mai trezeste plangand si Nicholas pe parcursul noptii, deci va dati seama... in noptile cand a avut febra 39-40, dormeam cate o juma de ora si apoi cate o ora pauza... dar au trecut si alea cumva. Va pup si va mai tin eu la curent, fug ca mi se inchid ochii si mi-e ca imediat se trezeste vreunul din ei. Noapte buna!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput