Colici sau...?

Colici sau...? | Autor: blackpanterro

Link direct la acest mesaj

Buna,

daca bebe nu are probleme cu vanturile si cu kk, in sensul ca face fara probleme, si daca doarme noaptea, plansul de peste zi si scremutul, uneori, poate insemna colici?

I-am dat Sab Simplex de cateva ori dar nu stiu daca am facut bine pt ca ma indoiesc de existenta colicilor...

Adriana mami de Isabelle Marie - nou nascut si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu cred ca sint colici, dar nici nu-ti face griji cu sab simplex, e apa de ploaie. Eu i-am dat baietelului meu in primele luni inainte de fiecare masa si credeam ca d'aia nu avea colici. Am vazut apoi la nepotelul meu ce inseamna colicii si cum nu trec cu niciun medicament magic.
Sa-ti traiasca bebelusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Al meu plangea si atat, vanturile au aparut mai tarziu, dar in primele saptamani doar plangea si eu ziceam ca nu sunt colici pentru ca nu are alte simtome. Pana la urma erau colici si inca unii puternici. Cu timpul iti vei cunoaste copilul. Deocamdata incearca sa-l alini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de raspunsuri!

Elaga, Isabelle are vanturi de cand s-a nascut, face fara probleme, ca un tractorist :)) de aia nu as crede ca sunt colici pt ca Aidan a avut si el se scremea rau si se facea ghem de durere.Acum plange dar parca plange de oboseala si parca nu stie sa adoarma...habar nu am...

Adriana mami de Isabelle Marie - nou nascut si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaMih spune:

Buna ziua!
Am auzit de un ceai pentru colici la bebelusi..Infant Drink.
L-a folosit cineva?stiti unde il pot gasi?
Multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pot fi colici, nu la toti copiii sunt foarte puternice. la noi tot cam asa au fost si au durat 3 zile, au trecut cu sab simplex.

poate tocmai pt ca face vanturi nu are colici puternici, ceea ce e bine pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

MihaelaMh, eu am luat ceaiul acesta dintr-o farmacie oarecare, dar dupa ce fata mea a implinit 7 luni. Deci nu pentru colici, ci sa ii dau peste zi, pentru ca am inceput diversificarea si mai apar dureri de burtica. Sincer, nu sunt incantata de el, nu o sa mai cumpar, pentru ca are un gust foarte puternic, mentolat, nu stiu cum sa il descriu, dar nu bea mai mult de 10-20 ml.
Oricum, sa stii ca nu exista ceai care sa faca minuni impotriva colicilor, mie in perioada aceea medicul mi-a spus sa nu ii dau deloc ceaiuri.

Mergi la inceput