Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Elisei, sa creasca mare si sanatoasa si alaturi de surioarele ei sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TUDOR MIHAI!!!!

TEODOR ALEXANDRU!!!!

Sa fiti sanatosi, multe bucuri si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tudor Mihai!
Teodor Alexandru!

Multumim de urari. Nu ma asteptam sa primesc aici dar vad ca ati fost tare pe faza. Noi n-am serbat mijlocia deloc. Nu avea cine sa vina la noi cu copii si am fost si tare ocupati ieri si n-am avut timp sa-i fac tort. Avem petrecere comuna pe 14 asa ca ne distram atunci cu colegii Anei.
Ioana, nu stiu ce si-a dorit dar de la noi a primit o casuta cu omuleti Little People. Mereu se bat pe omuleti, pe casute, sper sa fie putin mai bine daca avem una in plus

Ana in schimb ne-a cerut un Pony cu telecomanda sa mearga in fata/spate. Ne-am conformat ca n-a fost o cerere exagerata. Bine ca n-a inceput cu telefoane, i-poduri. Ea tot pune pe lista de mos Craciun un laptop dar mi se par prea scumpe si prea tarziu sa-i luam unul de jucarie acum. Mai bine ii luam unul adevarat la anul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Da, Otilia, referitor la laptop asa ne-am gandit si noi, ca e prea devreme pentru unul adevarat...desi eram intr-o mare pana de idei.
"La multi ani" tuturor copilasilor de pe-aici, care inca mai au de sarbatorit .
Sa ne laudam si noi (ca la doamna Fulguletz ne-am laudat deja) cu 2-3 mici decoratiuni pe care le-am facut acasa, impreuna, pentru pomul de Craciun al educatoarelor (la coronita aceea dulce ne-am inspirat de aici, de pe forum, doar ca i-am mai atasat ulciorasul acela adus de la noi de-acasa).
http://picasaweb.google.com/delia.raducanu/2010DecCadouriEducatoareDeco?authkey=Gv1sRgCNDNg_rs-YrRyAE#

Va dorim zile frumoase, cu multa, multa inspiratie pentru cadourile mosului .

Mergi la inceput

Fetelor, poftiti un super link unde puteti face un filmulet pentru copii, un mesaj al mosului pentru ei, e f tare!

http://www.portablenorthpole.tv/home

Mergi la inceput

Mesajul mosului pentru www.portablenorthpole.tv/watch/xRLturri1OeZwDBXtaR-uQ" target="_blank">PAUL

Mergi la inceput

DELIA, interesanta ideea , spune-mi te rog, cu ce ai lipit bomboanele sa nu se dezlipeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, am gasit niste patratele mici, buretoase, care au pe ambele fete lipici,se numesc "double sided adhesive foam pads", aici se gasesc de cumparat; foarte bune pentru astfel de activitati, pentru lipit poze pe felicitari etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Vai onitza il iubesc pe Mosul asta!
E atat de real!!!

Noi i-am pregatit o surpriza mai putin vizibila, insa citibila O scrisoare de la mosul, printata pe hartie cu efect de veche, stiti voi, ca scrisorile de la curtea regelui, cu semnatura si pecetea lui Santa.
Cand au citit-o colegele, le-au dat lacrimile, atat e de frumoasa!

O sa ma gandesc si eu la ideea ta, mai ales ca Matei are adresa de mail.

Am uitat sa va arat pregatirile noastre pentru craciun:
http://picasaweb.google.com/lilimic/NoiDec2010#5549152947799714402

Maine ne vom prezenta la o expozitie -concurs, unde matei are sperante mari sa castige o diploma, cica numai el nu are
Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirandolina, Dutzi, m-ati dat gata cu ideile voastre de Craciun. Si Ana tot face la scoala decoratii, sunt curioasa cu ce vine de acolo.
Noroc ca am facut si noi ceva lucru manual la parcul de distractii, niste farfurii si sfetnice. Eu de abia am putut sa dau cu aracet pe 2 inimioare de lemn si sa pudrez cu sclipici rosu. Nu pot sa fac mai nimic cu bb in brate. Am doi mosi de anul trecut, inca nu i-am asamblat

Edit: am uitat sa ma laud cu Craciunitele mele la petrecerea de mos Nicolae.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput