Moldovence aspirante sau gravidute(28)
Raspunsuri - Pagina 18
mary_a spune:
Multumesc tare mult fetelor.Sunt foarte impresionata de "solidaritatea"![]()
voastra.
Silc, mi-a recomandat si mie farmacista astazi, occilococninum, dar sincer nu prea ma incanta homeopatele
.Sincer prefer sa treaca de la sine, dar sa nu l atac pe bebe cu vreo pastila
.Apropo azi am luat niste acid folic
...asa pana la control
.Poti sa mi spui te rog de niste analize sau ecografe etc?
Sunt atat de curioasa si ma gandesc, ca cel mai bine ar fi sa aflu de la niste viitoare mamici mai experiemntate![]()
pinuta multumesc tare mult de sustinere.Te chem si la nastere, poate imi faci la fel galerie
.Esti insarcinata?
Va pup
pinuta spune:
mary_a
.Daca te ajuta, vin si atunci sa-ti fac galerie
!Sa dea DD sa ajungi la termen cu bine! Eu nu sunt insarcinata desi astept de 13 ani , dar "speranta moare ultima", nu!
tuturor!
Doamne
fa si pentru noi o minune!
mary_a spune:
pinuta, multumesc tare mult.Ai putea sa-mi spui ce s-a intamplat de astepti de 13 ani?
pinuta spune:
S-a intamplat o infertilitate "idioata", scuze, idiopatica(inexplicabila), cel putin asa a fost ultimul diagnostic. Am facut teste, analize,HSG,histeroscopie, laparascopie diagnostica, monitorizari,stimulari,6 inseminari artificiale etc si totusi nu am ramas niciodata insarcinata.Oricum poate DD imi va da si mie bucuria de a fi mama, natural sau prin adoptie, ca un FIV imi depaseste momentan posibilitatile financiare. Cred ca miracolele chiar se intampla, totul e sa crezi!Oricum va urmaresc si ma bucur alaturi de voi cand aveti teste cu II.
tuturor!
Doamne
silc spune:
neata fetelor!
fetelor a venit iarna!!!!!
afara ninge cu fulgi mari!!!!
noi astazi ne-am trezit de pe la 5 ca bebe nu are stare in burtica. face tumbe si cred ca s-a marit burta si nu mai are atat de mult spatiu. fotbalist se face la cat da din picioare.
mary_a io zic sa mergi la doctor in primul rand sa confirme sarcina. apoi in functie de ce-ti spune el faci analize. la mine lucrurile la inceput nu au fost asa de simple. io faceam betahcg la 2 zile si ecografie intravaginala ca bb nu crestea. in fine, abia de pe la 12 saptamani am intrat in normal.
pinuta la cine este problema la voi? si noua la inceput ne-a pus diagnosticul de "infertilitate inexplicabila" si abia dupa vreo 2 ani am descoperit unde era problema. cu toate ca io ovulam luna de luna se pare ca si la mine au fost ceva probleme si din cauza asta nu se prindea bb. foliculii mei erau prea mici de 14-15 maxim si spermograma nu ff buna=> bb nu. voi cum stati cu spermograma?
o zi frumoasa.
30+
mary_a spune:
Silc multumesc mult de informatii.Sper ca bb e bine, si noi pe langa el
.De ce nu crestea bebe?
pinuta, poate o sarcina "naturala" o sa fie cadoul vostru de Craciun.Nu stiu...imi pare tare rau....
pinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silc neata fetelor! fetelor a venit iarna!!!!! afara ninge cu fulgi mari!!!! noi astazi ne-am trezit de pe la 5 ca bebe nu are stare in burtica. face tumbe si cred ca s-a marit burta si nu mai are atat de mult spatiu. fotbalist se face la cat da din picioare. mary_a io zic sa mergi la doctor in primul rand sa confirme sarcina. apoi in functie de ce-ti spune el faci analize. la mine lucrurile la inceput nu au fost asa de simple. io faceam betahcg la 2 zile si ecografie intravaginala ca bb nu crestea. in fine, abia de pe la 12 saptamani am intrat in normal. pinuta la cine este problema la voi? si noua la inceput ne-a pus diagnosticul de "infertilitate inexplicabila" si abia dupa vreo 2 ani am descoperit unde era problema. cu toate ca io ovulam luna de luna se pare ca si la mine au fost ceva probleme si din cauza asta nu se prindea bb. foliculii mei erau prea mici de 14-15 maxim si spermograma nu ff buna=> bb nu. voi cum stati cu spermograma? o zi frumoasa. 30+![]() |
Silc
abia acum am reusit sa citesc mesajul.La ultima IA( in primavara anului asta) foliculi de 22, endometru de 14 si normospermie(
sunt foarte bine)Dr. a zis "De data asta sigur reusim!", dar n-a fost sa fie cu
.Cu banii de pe investigatii, consultatii, monitorizari si 2 IA propriu-zise mai puneam ceva si faceam vitro
.Oricum pentru moment mi-am cam luat gandul, din lipsa fondurilor

....doar daca hotaraste DD altceva. Poate
are o surpriza pentru noi sub
!Doamne
silc spune:
salutare gagici!
mary_a ce faci? ai fost la doctor? io nu stiu sa spun de ce nu crestea bb, cert este ca betahcg nu se dubla la 2 zile si de asta am fost sub supraveghere. acum totul este bine. cum te simti? au inceput greturile?
pinuta io nu am stat niciodata asa de bine la capitolul dimensiune foliculi si nici la endometru. io endometru nu-l aveam mai mare de 6. cand am ramas insarcinata a fost 8. sincer imi pare tare rau ca nu a fost sa fie pana acuma. poate DD face o minune de sarbatori. si inca ceva: stii ca in perioada de inainte, in timpul, dupa ovulatie trebuie insistat cu
. noi pana nu am exersat zi de zi, si io stateam nemiscata cate jumate de ora dupa si nu mai ma dadeam jos din pat decata a doua zi, nu a iesit bb. nu este usor dar nici imposibil.
stefulici,alinutza, marig, delphi unde sunteti???
o zi frumoasa tuturor.
30+
stefulici spune:
Buna fetele.... v-am citit constant, nu am disparut din peisaj!
Pur si simplu nu am fost activa!
Mary_a felicitari ptr sarcina.... ce fericita tb sa fii!
... poate se ia si la mine!
Silc- se mai joaca bebe fotbal? sau a trecut la alte sporturi ?![]()
Eu stiu ca paracetamol poti sa iei in sarcina, inca de la inceput. N-am auzit sa creeze probleme, insa cel mai bine e sa intrebi un medic!
Delphinas.... unde esti?
Alinuta... te asteptam cu noutati!![]()
Pinuta... poate avem noroc si noi anul asta sa primim un cadou vargat (II)sub pomul de Craciun!
la toata lumea!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
mary_a spune:
Buna fetelor!Imi cer scuze pentru ca nu am mai intrat.Efectiv timpul nu mi da voie
.Bebe cred ca e bine.
Silc, greturile inca nu m au vizitat.Mai sunt cateva momente in timpul zilei, dar nesemnificative.In schimb iau acid folic.Sper saptamana asta sa ajung la control, daca imi va da voie timpul.
pinuta, noutati?
Stefulici, sa dea Dumnezeu sa te molipsesti atat tu, cat si celelalte aspirante
.
Va pup si va doresc o seara buna