Moldovence aspirante sau gravidute(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor!
Stefulici, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. Ura ura! Sa va ajute Domnul sa ai un bebe cat mai curand!
Silc, tu ai vreo contraindicatie la ? Eu nici nu mai stiu ce e aia, ca ni s-a interzis pe perioada tratamentului (de fapt, asa stiam noi de la primul fiv, ca dr. Mosin nu a zis nimic...); apoi pana sa aflam daca s-a prins bebe; in continuare pana la 14 saptamani; apoi... ne-a fost noua frica sa facem ceva; si apoi, dupa 18 sapt dr cu care am facut amniocenteza la Chisinau ne-a recomandat "no sex"; si imediat au inceput contractiile si chiar ca nu am mai avut nici gand...
Faza haioasa e ca acum vreo 2 ani, ma amuzam de o prietena ca nu a facut nici o miscare toata sarcina. Si acuma am ajus si eu fix la fel. Adevarul e ca nu-ti mai arde de nimic, cand te gandesti ca ii poate cauza celui mic. sa fie sanatos!
Eu sunt mai relaxata ca am fost ieri la gineco si bebe e bine, colul e inchis, lung. Deci e in regula. Mi-a dat mai mult utrogestan si mi-a recomandat repaus. Deci tre sa stau cat mai mult in pat.
Silc, tu ai contractii false? Eu am citit in cartea mea despre sarcina si pe net ca ar fi normale. (bine, cred ca eu le am cam dese...)
Delphinas, ce mai faci?
Marig, hellloooooo!!
Cred ca toata lumea profita de vremea frumoasa si sta mai mult pe afara. Ca acusi vine iarna, brrr!
Pupici fetelor! Va astept cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor! Haideti la cafeluta!
Alinutza, bine ai revenit! De cand te asteptam!
Am tot auzit de contractii la toate prietenele mele insarcinate, nu ced ca e cazull sa te ingrijorezi prea tare. Organismul se pregateste ptr momentul nasterii si cred ca se fortifica musculatura uterina in felul asta.
Cat despre cam aiurea ca e interzis, mai ales ca in perioada de sarcina e mai placut( asa am auzit). Da poate in curand... o sa ai voie!
Delphinas, unde esti?
Silc-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagigi!

alinutza noi nu avem nici o contraindicatie la sex, am avut primele 12 saptamani.
io am o nedumerire, de ce ti-a dat ultrogestan? din cate stiu io ultrogestan este progesteron natural si se ia intravaginal pana la 3 luni de sarcina. dupa astea 3 luni nu se recomanda folosirea ultrogestanului. citeste prospectul la ultrogestan, te rog.

cat despre contractii, io nu stiu sa spun daca am sau nu. burta nu ma doare iar daca ma mai inteapa pe undeva spun ca asta este si stau calma. daca ma doare tare iau no spa. uite io am observat ca bb este pozitionat cu capul in partea dreapta si intr-adevar pe partea asta simt asa ca niste intepaturi daca stau mai mult in picioare, daca merg fara oprire, lucruri care nu pot fi controlate.

stefulici

sa aveti un weekend frumos.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

Buna fetelor,

N-am mai scris de mult, dar am continuat sa va citesc.

Am o intrebare: stie cineva un urolog bun in Iasi?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor!
Ancaella, nu as putea sa-ti recomand nici un urolog foarte bun in Iasi. sotul meu a fost la vreo 2-3, dar nu bag mana in foc pentru nici unul. daca vrei, am sa-l intreb la cine a fost (ca nu mai stiu).
Silc, da, am vazut prospectul. Dar banuiesc ca medicul ginecolog si cel de familie stiu mai bine decat mine despre ce e vorba. Prietenele mele care au avut contractii si care au fost monitorizate de alti doctori, au primit acelasi tratament, deci cred ca e in regula. Multumesc tare mult pentru grija. Eu dureri de burta nu am, (ptu! ptu!), oricum, ce ai tu e posibil sa fie de la intinderea pielii si a muschilor. Poate ca nu am dureri pentru ca oricum iau nospa de 3 ori pe zi In schimb, am impresia ca nu mi-a mai crescut burta asa de repede ca pana acum (in ultimele 2 sapt). Dar fiindca la eco bebe era in grafic, ba putin mai mare, cred ca e in regula. In sfarsit creste si el si are mai putin loc in burtica. Tu ai observat ceva in sensul asta?
Stefulici, multumesc pentru incurajari. 3 (din 4) dintre prientenele care au avut contractii pe perioada sarcinii au nascut ceva mai devreme decat 38 saptamani. Asa ca nu imi fac prea multe griji, dar ma pazesc pentru orice eventualitate.
Multa sanatate tuturor.
Restul gagicilor ce fac? Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_a spune:

buna dimineata.Sunt o tanara aspiranta cred....Spun cred, pentru ca am "n" simptome si "n" teste negative.
Va urmaresc de foarte mult timp, dar pana acum nu m-am incumetat sa va scriu.
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, va pup si o zi buna la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Bine ai venit mary_a! Sedere cat mai scurta! De cand incerci sa ai un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata la toate fetele!
Ptr cele noi- bine ati benit! Acum va asteptam cu liniutele!
Delphinas- ce mai faci? Bebe e bine?
Silc- a mai crescut burtica?
V-ati mai hotarat cum o sa nasteti? Normal sau cezariana?
Alinutza... te mai asteptam pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_a spune:

Imi cer scuze ca nu am mai vizitat forumul de cateva zile...am tot avut treaba si programul e foarte incarcat.
Nu incerc de foarte mult timp, dar problema e ca am sesizat niste schimbari interesante luna asta, si nu prea ma gandesc ca ar fi numai din cauza CM.Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebei sanatosi si frumosi.Va pup...
P.S. azi dau eu cafeluta....va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagici!

noi suntem bine in general doar ca suntem cam mari. ufff, nu sunt obisnuita cu atatea kg in plus. important este ca bb sa fie sanatos, ca pe urma oi slabi.

alinutza la noi burtica creste, dar nu stiu sa spun cu cat ca nu am masurat-o niciodata. te-ai hotarat cum o sa nasti si unde: arcadia sau cuza-voda??

mary_a bine ai venit! ce schimbari ai sesizat luna asta? daca CM intarzaie poti incerca un betahcg.

stefulici ce mai faci? ai facut anticorpii antispermatici? ce rezultat ai obtinut?

delphi ce mai faci?

o zi faina tuturor.

30+

Mergi la inceput