Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA,la noi o fi ceva in aer,ca daca pana acum dormeau bine si Isabella si Miguel,azi sunt si eu obosita.am dormit o data 2 ore,o data 1 ora.chestia ca noi doua ne culcam tarziu,ca ne permitem,dar si cand ne dau cate o noapte din asta,ne aranjeaza M-am culcat la 2,ca stiam ca am multe ore de somn,si am luat teapaAm dormit 2 ore,apoi o ora si gata !

eu am luat multi ani pastile,dar nu mai stiu cum se numeau .cred ca trebuie sa ajung la medicul de familie sa imi dea reteta.
nici nu mai stiu cum se procedeaza.

BtZ OVI din ce povestesti,eu iau partea buna:ma bucur ca nu esti ca ei,ca nu ii dai ciorba copilului sa doarma bine Creste-l asa cum stii mai bine,si ignora-i !
si nu mai iesi sa deschizi usa ,sa astepte ! decat sa planga copilul ca il intrerupi,sa stea ala la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,la noi o fi ceva in aer,ca daca pana acum dormeau bine si Isabella si Miguel,azi sunt si eu obosita.am dormit o data 2 ore,o data 1 ora.chestia ca noi doua ne culcam tarziu,ca ne permitem,dar si cand ne dau cate o noapte din asta,ne aranjeaza M-am culcat la 2,ca stiam ca am multe ore de somn,si am luat teapaAm dormit 2 ore,apoi o ora si gata !

eu am luat multi ani pastile,dar nu mai stiu cum se numeau .cred ca trebuie sa ajung la medicul de familie sa imi dea reteta.
nici nu mai stiu cum se procedeaza.

BtZ OVI din ce povestesti,eu iau partea buna:ma bucur ca nu esti ca ei,ca nu ii dai ciorba copilului sa doarma bine Creste-l asa cum stii mai bine,si ignora-i !
si nu mai iesi sa deschizi usa ,sa astepte ! decat sa planga copilul ca il intrerupi,sa stea ala la usa.

aelito, , o fi ceva in aerul asta de toamna, ca bine zici!

daŽ chiar, btz, nici eu nu deschid usa cand alaptez! poate sa astepte sau sa revina, daca-s numai eu acasa oricum nu am timp de politeturi, mai ales daca tre sa pape delfinasa! ca sa nu mai zic ca eu sunt la bustul gol cand papa isa, ca ne place piele pe piele, e mai linistita si ea tot piscandu-ma de piele decat tragandu-ma de haine . am scos aseara camasutele cu nasturei in fata de le cumparasem in perioada de gravidenie, acuma o sa incep sa le folosesc, pana acuma n-am avut ocazia...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A mea doarme de rupe, mananca si doarme la aer afara, se vede ca papa bine la 3-4 ore si a facut falcute. Am facut toate treburile prin casa cu exceptia aspiratului ca nu vreau sa o deranjez ca acum e in casa. Sotul a taiat iarba in gradina si a mutat carutul in casa pana sa termin eu cu mancarea si hranitul celor mari.

Rody, ce socrosenie ai. Auzi la ea, iti e lene sa speli haine . Sunt atat de frumoase hainele de fetite mai ales pana la 6-7 ani, cu tot felul de aplicatii, fluturasi, catifele, nebunie de-a dreptul. Iulia este a treia si tot ii mai cumpar, Ana are un sifoner de toale si mai mereu cand merg in oras mai ii iau cate ceva sa se asorteze, macar un dres, o pereche de sosete. E bucuria mea sa le vad imbracate frumos, cochete, ca niste papusi. Si nu-s genul mana sparta dar cand e vorba de ele mai repede le cumpar lor decat sa-mi iau mie.
Ma oftica mentalitatile acestea invechite. Si din pacate cand eu am fost plecata 3 luni fara Ana, primeam poze cu ea imbracata cam cu aceleasi haine pana n-am mai rezistat si i-am zis mamei ca-s dezamagita ca nu o asorteaza si ca nu-mi place sa poarte 2 zile la rand aceleasi haine.

Coteasca nici eu nu am Batista bebelusului, pompita para nici atat ca am incercat la primul copil si mi s-a parut o prostie. Si nici cu forfecuta pentru bebei nu m-am impacat bine asa ca o folosesc pe a mea stearsa cu spirt si asta este (aproipo de spirt, aici nu se comercializeaza, suntem nevoiti sa venim cu sticluta de plastic din Ro).
Tina, bravo tie ca nu ai cedat tentatiei cu LP. Stiu ca te-ai chinuit la inceput dar acum cred ca simti ca a fost o decizie buna si esti multumita.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crispro eu Galactogilul l-am baut in 30-40ml de lapte,nu il diluez,il beau asa cu lingura ca si cerealele,trebuie sa ramana crocante!!!!.Secretul e sa nu se topeasca in nimic ca devine gretos!Am incercat cu apa diluat si am crezut ca vomit.Dar la mine nu prea a avut efect!mai mult are Galaforul acum.

Cezarette eu iau de 1 luna jumate deja si nu mi-a scazut laptele,nu mi-e rau ,nu s-a schimbat nimic.Sangerare ca spotting e normal sa apara pt cateva zile cam la o sapt-2 nu va alarmati.

PufescuTremuratul barbiei indica o cadere de calciuuu????/nu ma innebuni!!acum rar ii mai tremura!l-au vazut 3 neonetologi si 2 pediatri,nimeni nu mi-a spus asta!!!mi-a zis ca ii tremura de nervi

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mamici, mai ales cele din bucuresti, va scoateti puii afara pe vantul asta?

mie imi este frica...pt ca Dl Andrei vrea in brate daca ar sta in landou poate m-as incumeta, dar asa nu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

eu nu-l scot ca e frig si vant....nici eu nu prea am lapte in sanul stang...se satura cu dreptul insa. cred ca doar o masa pe zi papa de la stangul.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, merci. Io in apa l-am diluat, gretos...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Denisa, eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi. Rebecai ii tremura barbita cand e nesigura pe ea. De exemplu, daca o fac avion si ma misc prea repede, ii tremura. Ca sa fie cadere de calciu eu zic ca trebuie sa mai existe si alte semne.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor! N-am mai scris de mult insa v-am citit tot timpul. Eu sunt gripata de vreo doua zile cu febra 39 si vreau sa va spun ca sunt baricadata in camera mare si imi e cumplit de greu sa-mi aud puiul plangand si sa nu pot sa-l iau in brate sa-l mangai si sa-l alint. Sotul si soacra au grija de el dar nimic nu se compara cu mangaierea mamei. Este foarte greu. Sper sa scap repede.
La multi ani cu intarziere tuturor delfinasilor sa cresteti mari,sanatosi si cuminti.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Otilia-ce bine de tine ca ai curte si o poti lasa la aer fara sa fie nevoie sa iesi din casa,asa iti faci treburile,castigi ore !!
si eu mor de drag sa iau haine de fetite,si parca si astia fac numai de fete,de baieti greu gasesti ceva frumos..

Denisa,stai linistita,ca v-au vazut 5 medici,e normal tremuratul,unii fac din nastere,se regleaza .Poate la Pufescu a vazut doctora si altceva pe langa,nu cred ca da la toti bebeii cu tremurat de barbie calciu,pt ca mai toti fac asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

carla,stai calma, o fi pediatra noastra mai catolica decat papa :) .Si pe bubu il mai vazusera 2 neonatologi inainte de ea,mi-au zis ca trece pe la 3 luni si am stat linistita.Si la pediatra cand l-a pus pe cantar a inceput sa ii tremure un piciorus,m-a intrebat daca ii tremura barbita si a zis ca e de la calciu.Pt ca are fontanela suficient de mare ne-a prescris calciu gluconic.A zis ca multi bebi cand au crestere exploziva(cum e in primele 3 luni)au nevoie de supliment de calciu,mai ales cei alimentati la san(lp are mai mult calciu, dar nu se asimileaza asa de bine). Pe principiul ca nu ii face rau am zis sa ii dau macar o tura.

Mergi la inceput