probleme de col uterin

probleme de col uterin | Autor: dananagi

Link direct la acest mesaj

buna.eu am probleme cu colul uterin.permanent e deschis si se elimina mucoasa de pe uter.am deja la activ doua pierderi de sarcina,6sapt si respectiv 9 sapt.acum am descoperit problema cu colul si peste doua sapt trebuie sa ma operez sa elimine pielita care este in afara colului si nu da voie colului sa se inchida.dr a zis ca nu are nici o legatura cu pierderile de sarcina.am facut si papanicolau si este ok.care ati mai trecut prin o asa problema?in ce consta operatia?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

doctorul are dreptate, un col incompetent se deschide si are loc pierderea sarcinii mai tarziu, cand se mareste uterul, pe la 18-20 saptamani, nu la 6 si la 8 saptamani, deci nu ai pierdut sarcinile din cauza colului

pe de alta parte "pielita" despre care vorbesti poate fi o sinechie cervicala, adica niste aderente care pot obtura colul uterin (intrarea in uter) si care de asemenea nu duce la pierderi de sarcina, ci doar face ca sa aiba mai greu sau impiedica conceptia (trecerea spermatozoizilor este partial blocata)

operatia de care ti-a zis doctorul nu e grea, e de fapt o histeroscopie operatorie, se face cu anestezie si se indeparteaza sinechia fara sa-ti taie uterul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

ariadna,multumesc mult de raspuns.dr nu mia spus de nici o anestezie,doar ca baga ceva inauntru la o temperatura de 30 grade si arde pielita.si de ramas insarcinata,am ramas foarte repede.acum am sa vad eu ce va fi. ,multumesc inca o data si sanatate

Mergi la inceput