Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Continui ideea de mai sus...sa va cer parerea...am citit 40 de zile Acatistul Sf.Nectarie,dar nu am ramas insarcinata,stiu ca spovedania e f.importanta,si eu ,din pacate,nu m-am si spovedit.O sa incerc sa merg cat de curand...Sotul,tot din pacate,nu s-a spovedit de nu stiu cat timp...asa a fost educat si ,pe tema asta am avut cateva perioade din viata foarte stresante...Nu am reusit pana acum nimic cu toti ai lui si am lasat totul in seama lui Dumnezeu,desi cred ca ar trebui sa fac ceva,dar nu stiu ce...
Si spovedania mea e o mare problema,pt.ca ei nu pun pret deloc pe asta si nu aveam cu cine lasa copiii,care au acum 7 si 5 ani si jumatate,dar cand erau mai mici nu voia nimeni sa ma ajute cu ei la biserica...
Va rog sa va rugati si pentru noi si sa imi mai spuneti ce as mai putea face si eu,daca ati trecut prin asa ceva...
Va salut pe toate si sa auzim de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara

Dragi fete, cu toate ca e seara tarziu deja, va postez Sinaxarul de azi si doresc sa ne fie de folos!

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie24.htm

Pogonici azi nu ne mai spui nimic?

Sandaa, eu ti-am trimis pm, dar cred ca nu l-ai citit inca... sper ca a ajuns

Noce,

Caciantoni, sa ne povestesti cum a fost in concediu, daa?

Bebe3, este intr-adevar dureros daca nu te sustine si nici nu te intelege familia in ceeace priveste stabilirea si mentinerea unei relatii vii cu Dumnezeu si cu Biserica Lui.
Un sfat intelept pe care l-am citit si eu tot aici, mai demult, este acesta: femeia, daca are un barbat necredincios, sa vorbeasca mai bine cu Dumnezeu despre acesta si nu cu el despre Dumnezeu. Nu m-am exprimat foarte frumos, dar cred ca se intelege.
Mai bine roaga-te, cum poti, si adu problema ta in fata lui Dumnezeu. El va lumina calea intr-un fel care se potriveste situatiei. Roaga-te Maicii Domnului, care e grabnic ascultatoare... Sfintilor pe care i-ai simtit aproape... sunt multe exemple de fete aici pe forum ai caror soti au inceput a merge la Biserica urmandu-si sotiile. E foarte frumos...
Eu altceva nu stiu ce sa iti mai spun Daca imi permiti inca o sugestie, sau sfat, cum vrei sa-l numim, vorbeste cu un preot, ideal unul pe care il cunosti si in care ai incredere si spune-i ce te apasa. Cuvintele lui vor fi de nepretuit, cred. Dumnezeu sa iti ajute si sa te lumineze!

Iertati-ma ca m-am intins asa de mult. Doamne Ajuta! si o saptamana binecuvantata TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu nu prea mai am ce sa va spun..astept sa treaca timpul sa fi e totul ok..dosar....atunci cand se va implini toate acestea voi spune ca voi trai inca o minune dea sfantilor octrotitori ai fetitei...nectarie si ioan rusul..
nu am voie sa dau detali..ca asai legea la noi in tara...mai multa discretie

cand o vedem pe printesaa ne dau lacrimioarele de byucurie

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna seara dragele mele

Noce ce frumos ai scris, ce frumos gandesti. Ma bucur ca ne scrii. Sa te ajute Maicuta Domnului.

Bebe3 ma bucur ca ai revenit. Bunul Dumnezeu te va ajuta in asa fel incat sa fie bine. Spovedania este foarte importanta o sa gasesti tu o cale sa mergi la spovedit. O sa te port in gand. Te pup.

Pogonici ce frumos! Abia astept sa ne mai povestesti de micuta ta. Sa o ocroteasca sfintii si toti ingerii. Va pup pe amandoua.

Lili multumesc. Sarcina usoara in continuare. Sa te ajute Maicuta Domnului.

Caciantoni ma bucur ca ai revenit din concediu. Asteptam sa ne scrii as cum ne scrii tu de obicei numai cuvinte pline de intelepciune. Te pup.

Mara te pup. Mai varbim. Am fost cam ocupata zilele acestea dar o sa-ti dau un semn.

Livsy multumesc mult. Te pup. Ti-am trimis pm.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

pogonici felicitari din suflet! Sa va ajute Bunul Dumnezeu in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Astazi va trimit eu www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1287979200" target="_blank"> Sinaxarul!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor cand o vad pe aia mica..ne dau lacrimioarele..atat eu cat si sotul

e ff greu pana o vedem o aducem acasa..si o trecem pe numele nostru..dar ne rugam sfintilor ei ocrotitori NECTARIE SI IOAN RUSUL..care o iubesc si au grija de ea,,sa ne ajute si sa fie bine

sufletul meu imi spune ca va fi bine..va fi o poveste frumosa
si stiti de ce spun asta..ptr acum 2 ani cand am fost la sf Nectarie si sf Ioan rusul..iam rugat din suflet sa ne daruiasca un copil sanatos...si daca va fi.. ii vom numele sfintilor daca ne va darui un bebe

si din acest motiv..eu continui sa cred si sa sper ca IOANA NECTARIA este minunea trimisa de acesti sfinti..si stiu ca DD a trimiso pe pamant pentru noi...pentru ca o iubim si ii dorim tot binele din lume..abia astept sa o botez..sa o impartasesc in fiecare duminica...

leam promis sfintilor- vineri cand am vazuto pe aia mica..daca neo va da noua PE BEBELUSA......cand va fi a noastra..si voi putea iesi cu ea din tara..prima iesire va fi in GRECIA la sfintii ei care o ocrotesc...din EGHINA-sf nectarie si EVIA-sf ioan rusul....sa le multumim ptr minunea care a facuto pentru noi

va scriu voua fetelor..si imi vine sa plang de fericire...

sunt la servici si nu pot spune la nimeni ce am in suflet...si din acest motiv ma descarc aici ..ca voi ma ascultati si sunteti alaturi de mine..ptr asta va multumesc ..

sunteti ptr mine o familie virtuala..care ma ascultati ...si va rugati ptr noi...

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe3

Bine v-am regasit pe toate si pe toti,nu am mai scris de mult si am citit multe noutati...eu nu am noutati,nici bebe si nici examenul de conducere nu l-am luat...bine ca avem sanatate ,intelegere acasa,ce sa zic...Daca vrea cineva sa se roage si pentru mine...tot sper in fiecare luna,dar nu mi se mai intampla si mie...Stiu ca varsta e de vina,dar tot mai sper...

imi permit un sfat fara legatura cu subiectul nostru...
la ce ai probleme? la sala? sau la traseu?
si eu m-am chinuit sa iau permisul... mai aveam o luna si pierdeam anul... am neglijat cateva luni total sa ma ocup de invatat, teste etc... dar apoi in 2 saptamani am mancat pe paine cum se zice... si am luat... curaj, si nu iti pierde speranta... activeaza-ti mesajele private, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Fetelor va rog din suflet sa ma treceti si pe mine pe listuta familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:Maria-Nicoleta si Constantin.
Pogonici daca sufletul iti spune ca va fi bine atunci trebuie sa ai incredere ca asa va fi. DD va auzit ruga sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Pogonici, sa va ajute Doamne-Doamne sa treceti usor peste perioada ce va urma! Drumul e lung si cred ca, deja, stiti asta! Dar, cand veti avea pe Ioana-Nectaria acasa, totul va fi ALTFEL!
Va citesc si ma emotionez, vorbele voastre sunt atat de maiastre incat eu ma simt o pacatoasa si, cel mai mult, imi pare rau ca ajung rar la biserica pentru a multumi Domnului pentru milostenia pe care a aratat-o si fata de familia mea!
Vreau sa va intreb copiii mici se pot impartasi in fiecare duminica? E obligatoriu ca inainte de impartasanie copilul(bebelus, eu stiu, pana in 3-4ani, cand, sa zicem, probabil te intelegi cu el cat de cat) sa nu fi mancat/baut nimic? Adica sa fie imediat dupa somn?

Mergi la inceput