Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 15
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Buna dimineata ![]() Va trimit Sinaxarul de azi: http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie22.htm Sa fie de folos! ![]() Anaomaria, ma bucur ca ne-ai scris, iti multumesc pentru cuvintele frumoase adresate ! Ai gasit carticica? Sanatate tie, celei mici si familiei si spor la toate! Te astept oridecateori poti, sa ne mai scrii! Doamne Ajuta! Happymum, bine ai revenit! Si eu sunt din Galati, dupa bunici si mama... Sa ii ajute Dumnezeu fetitei despre care ne-ai povestit. Eu te cert un pic, trebuia sa intri mai de mult si sa ne spui. Nu te supara... Tu ce mai faci? Imbratisez pe toata lumea cu drag si astept vesti frumoase. Pogonici, azi ne rugam in mod special pentru voi! ![]() Va pup cu drag! ![]() ![]() multumesc livsy cearta-ma, merit... Doamne Ajuta! |
tu ce mai faci?eu sunt foarte bine, multumesc. muncesc... cu treaba acasa ca suntem la mama in santier... cu cele obisnuite ca la toata lumea...
incerc sa ma pun la curent cu evenimentele... dar nu pot sa promit.
maine seara am o cumetrie, si lucrez si eu si sotul maine, acasa e praf si toate invers, nu m-am aranjat si eu un pic... dar, vedem noi... cumva se vor rezolva.
va pup. sanatate multa.
Anaomaria spune:
Buna ziua, fete dragi
Pogonici Doamne ajuta! Astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost intalnirea. Mare minune!
Happymum bine ai revenit. Chiar ma gandeam zilele acestea la tine si ma intrebam ce mai faci. Si eu am lipsit muuulta vreme de pe forum, dar nu-i nimic, recuperam.![]()
Despre palmierul Sf Sava: eu cu sotul am tinut in postul Craciunului si in zilele specificate nu am mancat nici cu ulei, in rest am postit normal. Asa cred ca trebuie facut si daca tine cineva cand nu e perioada de post: in zilele specificate se posteste mai drastic, iar vinerea post normal.
Va pup pe toate.
"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva
sandaa spune:
Dragele mele ma bucur ca scrieti mai des. Si au aparut si fete care scriu mai rar.
Ma bucur de minunile aparute aici Pogonici m-am gandit zilele astea la tine. Felicitari.
Felicitari si lui Danuk. Sarcina usoara sa ai grija de tine.
Eu o sa fiu marti 26.10.2010 in Bucuresti daca vreti unele dintre voi sa ne vedem m-as bucura. O sa va scriu tel meu pe privat celor care vor.
Va pup pe toate si sper sa revin cat mai repede. Am intrat acuma pe fuga.
Doamne ajuta!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian.....iertare pentru disparitie...am fost in concediu si nu am avut net....
cu ajutorul Bunului Dumnezeu eu sunt bine (mara multumesc de intrebare).....
danuk - felicitari....sarcina usoara si nastere la termen....Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca.....
pogonici - sunt cu tot sufletul alaturi de tine.....Fie ca Bunul Dumnezeu pentru rugaciunile Sf. Nectarie si ale Sf. Ioan Rusul sa randuiasca lucrurile asa cum este mai bine pentru micuta si mai de foloso pentru voi.....
livsy - multumim pentru postarea sinaxarului....bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!
Fetelor....am si eu o mare rugaminte...cele care puteti, va rog sa pomeniti la rugaciune pentru sanatate si pe Pr. Gheorghe....este vecinul meu....are aproape 92 ani si aseara a facut un accident vascular ischemic......este un om deosebit ....va rog din suflet sa il pomeniti la rugaciune...fiind preot si dansul s-a rugat toata viata pentru altii......acum a venit si randul nostru sa ne rugam pentru dansul.....va multumesc din suflet si va rog sa ma iertati.....
pogonici1977 spune:
sunt cea mai fericita mamica din lume..de . IOANA NECTARIA
am sami schimb si din subsdol
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pogonici1977 spune:
FETELOr miau dat lacrimile cand ama juns acolo..am tinuto in brate...iam cumparat hainute..pampers...
am sa va mai povestesc.....
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
xdidi spune:
pogoniciiiiiiii 

una pt tine , una pt fetita si una pt toti sfintii care te-au ajutat si te-au sustinut in rugaciune.
te puuup
didi
sandaa spune:
Pogonici nu pot sa ma abtin. Ma bucur tare mult pentru tine. Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va cresteti fetita cu credinta as cum aveti si voi. Te pup.
Bunul Dumnezeu face minuni in fiecare clipa doar sa ne deschidem ochii ca sa le vedem.
Mara te pup. ti-am trimis pm
Va pup pe toate.