Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 8
flavia ramona spune:
Ioi Ada, vin la tine sa manc . Na, merem la Obor maine? Sa stiu, sa vad cum ma pot organiza . Nu promit, ca trebe sa am la cine lasa copilul si cum la mami acasa e renovare hol si bucatarie nu poate sa doarma la ea.
Acum m-am suparat si tot caut la bazar sa vad io toate produsele, ca aseara ne-au tot facut ciuda Ada si Ducky cu niste hainute si gablonturi superbe si io nici sa ma tai nu stiu cand au fost alea la bazar.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
flavia ramona spune:
Aaa, Ducky (scriu asa ca sunteti prea multe Diane pe aici ) is superbi cercelusii.
adablackcat spune:
Ioi, plasa mea ii tot in masina... Ma duc dupa ea.
Merem pisi, merem!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Am uitat sa spun ca DianaR mi-a dat de pus la bazar pentru Cristina un sacou lung, ca si un palton lung, nu stiu cum sa zic. Acum problema e ca nu se mai pot pune la bazar produse pentru Cristina, dar daca Diana e de acord il pun la vanzare pe bazar si banii incasati ii dau la Cristina daca se vine. Ce zici Diana?
gabitzica spune:
La multi ani Alesio Sa cresti mare si frumos alatri de familia ta. Eu mi-am adus aminte de ziua lui Alesio pe drum mergand la intalnirea cu voi.
Si eu m-am simtit super aseara, desi un pic obosita si in reluare
DianaR spune:
Flavia, sigur ca sunt de acord. Numai ca nu stiu daca se va vinde nefiind in cadrul unei campanii umanitare dar merita incercat. (PS sacoul ii de la Carmen de fapt ).
Ioana sa-ti traiasca gongolinul! La multi ani Alesio!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
flavia ramona spune:
Diana, nu pierdem nimic daca incercam. Il pun la un pret modest ca sa atraga privire, sper . Oricum mai am si eu produse pe care le voi pune asa .
alinamoro spune:
Eu m-am trezit la 10,30. Aveam micul dejun pregatit de prunci (in camera lor! ), au aranjat pe biroul lui Dragos si au dus toate scaunele din bucatarie. Bineinteles ca aveam lapte cu cereale in meniu.
M-a sunat Miha pe la 10 si io dormeam.
Dragos a plecat cu ei la Sanleani.
AncaP, Alesio e la PP 14 (unde-i si Ade).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ducky spune:
Buna, fetelor !!
Azi sunt si eu in reluare...n-am chef de nimic.
Pentru cele interesate maine mai pun cateva lucruri la bazar.
Flavia, ma bucur ca-ti plac
Ada, briz-briz-urile sunt suuuuuper !!! Multumesc
A venit caldura in sfarsit...in calorifere, desigur. Mai putin si vine si iarna. Of, eu astept vara
Weekend placut, fetelor
PS Dupa cate stiu si conferinta de terapii complementare tot weekendul asta e.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI