Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Pai mergem vineri la ziua lui Tudor, dar de la 17 stam maxim pana la 21, nu?

Mai Ada cine a zis ca tine numa pana la 21 petrecerea???
Eu sunt cam zombi ca m-am culcat la 3 azinoapte ca am avut ceva de lucru.
Daca va intalnitit vineri eu zic pas...

Aradencele alaturi de maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na, vineri nu am cu cine lasa copilul. Nu stiu nici de sambata.

Fetelor, cica la Grand center, la Kaufland (nu stiu daca si dincolo) este ceva abonament de 10 ore de joaca cu 35 lei, pentru o luna. Nu vine nimeni cu noi, vreau sa ma duc sa vad pe noiembrie. Cu vremea asta nu am ce face cu B asa ca ar fi super ieftin asa, cate o ora 2, 3 pe saptamana, cand cum. Mai stam si noi la povesti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Flavia noi am luat abonament din ala. La noi chiar meritaIn timpul saptamanii noi nu prea apucam sa mergem ca suntem tintuiti in casa de lectiile celor mari. In wekend dupamasa iar e nasol ca de cele mai multe ori e rezervat pentru zile. Noi am luat pentru ziua de sambata dimineata cand ducem copii mari la engleza in zona Kaufland si atunci folosim Grand centeru ca loc de decolare aterizare

Eu am fost azi la doctor si l-am vazut pe bebica. Era mortal dadea din manute exact ca un boxer. Le-am adus filmulet si la prunci.
Din pacate iar mi-a iesit pozitiva toxoplamoza. Cred ca sunt ceva extraterestru. Am aceleasi valori ca si la sarcina cu Vic. Atunci am luat tone de rovamicina si nu mi s-au modificat deloc valorile. Imi vine sa inebunesc. Nu se putea sa am eu o sarcina fara stres si emotii.

Vineri nici eu nu ma bag la intalnire. Dupa lucru, bazin si ziua lui Tudor nu cred ca voi mai fi buna de ceva.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, e valabil si la Gemi abonamentul, cel putin asa era in vara, nu cred ca s-a schimbat.

Miha, ioi ce fain ca l-ai vazut pe bebe! M-au apucat si pe mine emotiile cand am citit.
Imi pare rau ca ti-a iesit pozitiva toxoplasmoza.
Ti-a iesit IgM pozitiv? Asta arata ca infectia ii acuta. Daca IgG e pozitiv e normal deoarece ai anticorpi si boala ii cronica.

Azi a nascut dr.-ita care lucra cu noi la cabinet, are fetita, a nascut la Genesys.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noa Gabi...numa' am banuit. Oricum pica intalnirea de vineri, ramane pe altadata.
Miha, ce fain ca l-ai vazut pe bebe, copiii ce-au zis cand l-au vazut?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Miha, imi pare rau ca nu esti linistita nici cu sarcina aceasta.

Asa mi-as fi dorit o iesire cu voi ...

Azi macar e soare, chiar daca e frig.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

io am sinuzita.nu-l pun pe ala care da cu capul ca ma doare.maine am program de iesit in oras cu sotul,sper sa ma pun in picioare.
si distractie la ziua lui tudor!la multi ani sarbatoritului!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=14" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici.
FLAVIA faina oferta de la Gemi de langa Kaufland,parca as face si eu abonament pentru Diana.Daca te plictisesti si n-ai unde-l duce pe Bogdi pe vreme urata, mai aterizeaza si pe la noi seara,mai ales ca-i aproape.Era poate mai fain de ei sa fie doua fetite sau doi baietei,dar ai vazut ca s-au inteles si asa fata cu baiat.Ii punem sa joace Piticot sau Nu te supara frate asa poate mai scap si io
MIHA sper sa fie ok si de data aia cu analiza aia.

Diana iar boleste: de aseara e cu febra 37-38 si cu vomitat.O fi de la restul de secretii ramase prin gat sau vreun virusel la stomac,naiba mai stie.Sper sa isi revina pana maine seara sa poata merge la inot.
Eu sunt ok,ieri am luat prima doza de interferon si ma asteptam la febra mare plus frison,ca asa mi-a zis doctorita ca urmeaza la primele doze.Cand colo in loc sa ma apuce pe mine a apucat-o pe Diana febra

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Sunteti harnice cum va stiam, nu ati ajuns intr-o doara la 151 de capitole...

Eu nu de mult am aterizat acasa, noroc ca tanti a plecat mai tarziu asa ca am apucat sa platesc curentul si sa fac niste cumparaturi. In rest acelasi job cu alergatura cat cuprinde, bine ca e si acesta fiindca altfel am fi la pamant.

David e a nu stiu cata oara racit de cand a inceput gradinita, azi educatoarea i-a spus lui tanti sa-i ia temperatura fiindca i-a parut febril, avea 37,6 si abia alaltaieri am fost la doctor. Saptamana ce vine mergem la dr. Vasica pt un control orl, nu-mi place mie cu amigdalita asta non-stop si cu mucii fara sfarsit. In rest e vorbaret si istet, si daca acum un an nici nu vorbea inca, acum incepe s-o rupa si pe ungureste.

Noi la intalnire nu putem veni, vineri plecam la mama la Beius sa ne intalnim cu fratii, vin amandoi acasa asa ca om fi toata trupa, ne intoarcem de acolo abia luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ce bine ca te simti ok dupa interferon! Cine ti l-a facut? Cate doze trebuie sa faci? La care oncolog mergi? (no, te-am bombardat cu intrebari )
Imi pare rau de Diana ca iar ii bolnavioara! Ii dai ceva pentru imunitate?

X-ray, multa sanatate si tie!

Cristiana, unde lucrezi?
Ai mai fost cu David la dr. Vasica?

Noi am fost asta seara la sarbatoarea scolii lui Dragos, 20 de ani de la infiintare. Sarbatoarea dureaza 3 zile, azi a fost prima zi, seara parintilor. Maine seara ii seara absolventilor (incepand din 1993) si sambata la Palat va fi ultima seara cu toti impreuna.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput