Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, am primit ceva pe mail si m-am gandit ca ar fi interesant si pentru tine. Eu am selectat ce am crezut ca-i mai important...in articol scria multe, nu doar despre candida, dar mie mi s-a parut interesanta ideea cu bicarbonatul.

"• Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
• Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”

Astfel, … a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt.. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe fungi..

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Glad merge la Palat la dans popular, germana, tenis de masa, sah si karting (asta depinde mult de vreme asa ca merge mai rar).
Azi sunt deja pe front cu masina de spalat la treaba, mancarea pe foc, Glad dus la gradi si eu...pe bazar sa pun chestii. Uite ce am facut ieri dimineata la prima ora:
http://i28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/prCola1.jpg
O zi faina sa aveti !!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Eu vin sa si confirm ca prajitura din poza a fost mai mult decat gustoasa . Diana mi-a facut o vizita si mi-a adus sa pap .
Asadar cred ca stiu ce prajitura vreau de Craciun .

Mai, voua nu vi se intampla ca daca adaugati un emoticon sa vi se stearga text???

Eu la munci, inca nu m-am incalzit ca am fost iara pe teren de dimineata.

Maine mergem la inca o tura de dentist cu B.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata, si eu la munci. Am fost de dimineata la bazin si am prestat in sfarsit asa cum trebuie. Doar ca acum imi cam tremura picioarele.

Sper din tot sufletul ca ies din perioada de . Ieri am fost toata ziua in actiune, azi m-am trezit la 6 si am fost fresh din prima. Doamne ajuta ca nu ma mai puteam suferi.

Moni am reusit in sfarsit sa vorbesc cu Moni ( de la bazin), asa ca il duc de luni la bazin pe Matia.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.
FLAVIA si eu o patesc des cu stersul scrisului de la emoticoane.
DUCKY aoleu ce de activitati pe Glad.Cand ai timp de toate?
MIHA super c al-ai inscris deja.In ce zile si de la ce ore merg? Mattia a facut doar un curs de intiere sau doua? Inota deja singur dupa primul curs?
Diana continua cursul cu intreruperea de-o saptamana jumate - intai si-a rupt profesoara nasul,dupa aia a fost Diana cu febra mare.Acum i-a trecut febra,a terminat si antibioticul dar a inceput sa tuseasca in ultimul hal si sa aiba si muci

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Azi iar am fost pe drumuri...
Am reusit sa-l inscriu pe Glad pe listuta pentru la anu la scoala. Bine ca mi-am luat de pe suflet povara asta.
Glad merge luni, marti, miercuri si joi la Palat. Ii place pana acum tot. Ii consuma macar energia, asa ca o vad ca un lucru pozitiv.
Sambata incep si eu masterul. La vara cica voi avea examenele finale si lucrarea.
Asa timp frumos e afara!! As iesi sa ma plimb, dar pic de somn. Mai am de facut curat putin si de spalat ceva, ca maine imi iau liber ca-i sarbatoare.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce liniste pe-aici!
Sincer, nici eu nu prea stiu ce sa scriu...

Ducky, ce fain arata prajitura! Nu-i corect ca numai Flavia sa primeasca!

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaArad spune:

Ceau fetele,

Ducky, numa' ne faci pofta . Postezi reteta sa incercam si noi?

Stiti careva unde se face in Arad aerobic dimineata si in fiecare zi?
La Activ am vazut pe site-ul lor ca au introdus martea si joia de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Alina, eu eram in drumul Dianei spre Palat .

DianaArad, nu stiu sincer. Numai daca stiu fetele. Voi cum sunteti? Veniti inapoi in Arad?

Anca16? Voi? Bebe?

Ieri pe fuga am vazut-o pe Gabi, "fura" masina lui Cipri de la noi de la biroul de la Uta.

Miha, ce bine ca mai apuci si la inot, eu aseara ma gandeam ce trece timpul pe langa mine. Ieri am plecat la 18, am mers pana in Kaufland, am ajuns acasa, l-am luat pe B, am fost la dentist, apoi pana in Profi si acasa. Na, era deja aproape catre ora 21 si eu numai atunci am ajuns acasa. Am despachetat, am mancat amandoi, apoi i-am facut o baie, ne-am uitat la un dese si gata, nani. Dupa ce l-am culcat am facut si eu baie si a fost 12 cand m-am culcat si eu. Mi-e o ciuda ca traim in ritmul asta alert si ca nu mai avem timp de noi.

Cred ca ma incearca o raceala, am nasul infundat, incep sa ma doara toate si sunt tare obosita. Cred ca trebe sa fac ceva cu imunitatea ca dupa cm vad e cam la pamant. Sper sa reusesc azi sa ma tratez cumva, sa ma indop de ceaiuri cu lamaie, sa iau ceva paracetamol si sa nu fac ceva mai rau.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata haideti la o cafea.
Si mie mi s-a facut pofta de prajitura aia a lui Ducky .Dupa cum arata cred ca stiu care-i ca o facea o vecina a lui socru-meu si de cateva ori am pus-o si pe mami sa mi-o faca.
FLAVIA tare nasol program mai ai Zi lumina si colac peste pupaza mai mergi si sambata uneori.
ALINA mai zi si tu de strumfi,ce mai fac pe la gradi/scoala,cum se mai joaca pe-acasa ... La ceva activitati merg?

Eu tare as da-o pe Diana si la ceva gen dansuri/gimnastica aerobica ca asta i-ar placea,dar cum la Palatul Copiilor nu am prins loc (au zis ca nu iau asa mici decat daca au mai fost si anul trecut ) Nu stiu unde as putea sa o dau.Daca ar fi undeva ieftin si pe cat se poate mai aproape de Vlaicu.Daca stiti ceva dati alarma.

Noi continuam cu inotul,dar Diana face fitze ca nu vrea sa intre ca e apa rece.E "dezmortita" apa si daca ar fi mai cald in sala ar fi cat de cat ok,dar la 24 de grade si silueta ei ... O zi e ok ,o zi cu miorlaieli Insa mi-a zis Moni ca de saptamana viitoare va fi de doua ori pe saptamana la Activ si ca pot sa o duc acolo la ea.La polivalenta ramane de doar trei ori pe saptamana tipa.Pana la urma asa cred ca o sa fac,ca tot mai voiam sa o inscriu la inca un curs de initiere.Iar cu datul la performanta,naiba stie,intai sa o vad ca apuca sa stie sa inoate cat de cat si pe urma om mai vedea.Eventual sa aman pe cand mai creste si iarna asta sa fac un efort si o mai dau inca o tura doua la Activ. Ei ii place tare mult in apa, dar daca s-ar putea sa fie d-aia calda ca la Felix
Intrebare pentru cele care au avut copiii la inot: cum i-au invatat sa inoate? Io am facut curs la 17 ani si am invatat sa inot bras,d-ala ca broasca .Asta vad ca ii invata sa dea din picioare sus/jos si sa tot bage capul sub apa - asta ii place "la nebunie" Dianei,va dati seama Pe ceva baieti mai mari am vazut ca ii invata crawl,o fata mai mare invata bras ... deci e un ghiveci acolo ca nu mai pricep nimic Drept e ca aia au 14-17 ani,nu cca 6-10 ani ca restul din trupa.Numai Diana n-are inca nici 5 ani Acum nu mai sunt 8 ca la inceput ci 12,au mai venit pe parcurs. Normal nu e voie in sala,dar io m-am descaltat si m-am varat cu picioarele in apa de la intrare ca sa pot intra si sa spionez

PS Dar de CRISTALE stie careva ceva,a nascut? Nu mai gasesc nr. ei ca voiam sa o sun sa vad.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput