Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 19
lorin7774 spune:
buna dimineata dragele mele...
mi-a venit randul sa va anunt marea veste
azi, la ora 10.45 a venit pe lume domnisoara Antonia cea mult asteptata, rozalie, perfecta, sufletelul cel mic al lui mami
suntem bine amandoua, detalii tehnice dupa ce se odihneste putin mami - al carei travaliu a durat 45 de minute = 15 contractii
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
40 saptamani si 6 zile
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata dragele mele... mi-a venit randul sa va anunt marea veste azi, la ora 10.45 a venit pe lume domnisoara Antonia cea mult asteptata, rozalie, perfecta, sufletelul cel mic al lui mami suntem bine amandoua, detalii tehnice dupa ce se odihneste putin mami - al carei travaliu a durat 45 de minute = 15 contractii ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 40 saptamani si 6 zile |
Felicitari mami Lorin,sa-ti traiasca Antonia ...refacere usoara....bravo...ce travaliu scurt ai avut...felicitari
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
Arianna11 spune:
Salutare fetele,
vin si eu cu vesti proaspete despre Alesia...are 4170g la 1 luna jumate...de la 2400g cat avea cand a iesit din spiatl si 2660g cu care s-a nascut.....papa bine ,ne mai luptam cu colicii ,dar in general ne bucuram de gangurelile si de zambetele ei.
Lia ,Polo,Cora,Trutzi fruntea sus...Dzeu e mare..am simtit-o pe pielea mea
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
babiela spune:
FELICITARI LORRIN sa traiasca printesa Antonia, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, mami refacere usoara, oricum asa a fost dupa un travaliu asa de scurt
Arianna pt puiutul mic sa-i treaca colicii mai repede si sa va faceti mari
Lia, Cora, Trutzi de la Tudor
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru
trutzi spune:
Felicitari! Refacere rapida!
citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata dragele mele... mi-a venit randul sa va anunt marea veste azi, la ora 10.45 a venit pe lume domnisoara Antonia cea mult asteptata, rozalie, perfecta, sufletelul cel mic al lui mami suntem bine amandoua, detalii tehnice dupa ce se odihneste putin mami - al carei travaliu a durat 45 de minute = 15 contractii ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 40 saptamani si 6 zile |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Ce mare a crescut
Sa ne pui si noua poze Ati botezat-o ca nu mai tin minte (Batranetea e de vina )
citat din mesajul lui Arianna11 Salutare fetele, vin si eu cu vesti proaspete despre Alesia...are 4170g la 1 luna jumate...de la 2400g cat avea cand a iesit din spiatl si 2660g cu care s-a nascut.....papa bine ,ne mai luptam cu colicii ,dar in general ne bucuram de gangurelile si de zambetele ei. Lia ,Polo,Cora,Trutzi fruntea sus...Dzeu e mare..am simtit-o pe pielea mea DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Lia73 spune:
neata fetele
FELICITARI LORICICAAAAAAAAAAAAA
SA-TI TRAIASCA PUIUTUL MIC SI FRUMUSIC
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR