Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 14
polo spune:
Cora, intre timp cred ca problema aceea s-a rezolvat. Dupa sarcina oprita in evolutie, vad ca am ovulat in fiecare luna, ovarele sunt curate.... acum ramane de vazut ce si cum. Este a treia luna de incercari (de fapt trebuia sa fie a doua, dar eu nu am mai avut rabdare si m-am apucat mai devreme, dar nu afost sa fie..). Oricum stimularea pe care mi-o propusese dr inainte de a ramane natural era destul de .... babana
Acum vom vedea, daca nu ramanem o sa incepem iar cu cautari de doctori cu analize. Sper sa raman pentru ca atat de mult m-am obisnuti cu dr meu si .... asa ar fi mai bine din toate punctele de vedere... ca doar sti la ce ma refer.
Multumesc ca te-ai gandit la mine.
cora79 spune:
Polo,bafta mare
A nascut si Sunset o fetita de 3,2 kg la Cantacuzino,acum cateva zile
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Astea da vesti. SUN iti doresc sa fie sanatoasa si voioasa si pentru tine recuperare grabnica.
babiela spune:
neata!
felicitari sun, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
ieri am fost si noi la dr si ne-am cantarit si masurat, am crescut cu 14 cm de la 51 la 65 si am 6100gr. si am venit sa ma laud ce mare m-am facut.
http://www.facebook.com/profile.php?id=833897828#!/album.php?aid=248138&id=833897828, aici sunt cateva poze mai recente, va [pupacim
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru
trutzi spune:
Neata! fetele
babiela Felicitari! Ce mari ati crescut!
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,nu v-am uitat,dar intre colici,plimbari si multe altele,ce sa mai ,fetita m-a acaparat cu totul.....am intrat si eu azi sa ne laudam ca am facut o luna,am crescut,suntem din ce in ce mai frumoasa
Felicitari Sun , sa-ti traiasca fetita
Babi a crescut mare flacaul tau,felicitari.....am cantarit-o si eu sapt trecuta si avea 3680g de la 2660g cu cat s-a nascut....a crescut si floricica mea ....Tu ii dai piept lui Tudor? Mie mi-a zis dr ca daca merge bine numai cu lapte sa continui asa pana la 6 luni....tu ce zici?
Trutzi,Cora,Lia va pupacesc tare de tot...mi-e dor de vremurile cand stateam cu orele pe forum si povesteam sau dadeam petrecere...ce fain mai are,acum e tristete mare aici
Salutari la toate si sper sa mai gasesc timp sa mai intru
Lia suntem alaturi de tine
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
trutzi spune:
Felicitari! V-ati facut mari Sa pui niste poze sa iti vedem si noi printesa
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Salutare fetelor,nu v-am uitat,dar intre colici,plimbari si multe altele,ce sa mai ,fetita m-a acaparat cu totul.....am intrat si eu azi sa ne laudam ca am facut o luna,am crescut,suntem din ce in ce mai frumoasa Felicitari Sun , sa-ti traiasca fetita Babi a crescut mare flacaul tau,felicitari.....am cantarit-o si eu sapt trecuta si avea 3680g de la 2660g cu cat s-a nascut....a crescut si floricica mea ....Tu ii dai piept lui Tudor? Mie mi-a zis dr ca daca merge bine numai cu lapte sa continui asa pana la 6 luni....tu ce zici? Trutzi,Cora,Lia va pupacesc tare de tot...mi-e dor de vremurile cand stateam cu orele pe forum si povesteam sau dadeam petrecere...ce fain mai are,acum e tristete mare aici Salutari la toate si sper sa mai gasesc timp sa mai intru Lia suntem alaturi de tine DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta