Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Oana, multumesc!

Ana, m-am distrat si eu pe cinste! Dar cum sunt cu capul in nori, inainte de a ma prinde ca sunt perlute...pe la primele fraze, ma gandeam.."Dom'le...ce diferenta intre ce se cere aici la scoala si ce se cere acolo! Uite cu cat umor privesc ei scoala!"
Cred ca ar fi bine sa trag un pui de somn...poate-mi mai revin! Ghinionul meu ca sunt la job, noroc ca am o dimineata mai libera!

Sa aveti o zi frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Seba! Rox, asta e, amu' ca esti cu sacii in caruta poti sa incepi sa-ti bati capul pentru Isa!!!! :)

Alina, no offence taken.

Ana, favorita mea e aia cu prizonu'... very funny. Miine seara, la mine, pe la cinci si jumatate? Good?

Ladies, pe ce site-uri sa ma uit eu sa gasesc "dosare" de actualitati din anul asta? De genul mareea neagra, Haiti, Afganistan... ceva pe intelesul lui Radu, sa nu-l trimit la examenul ala de cunostinte generale in fundul gol...

Phui, ce repede maninca copilul asta al meu! Gata, tre sa ma duc!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

pitilache, felicitari pt Seba. Nu v-am zis eu ca ca intra toti copiii ca sint destepti si cuminti? Din pacate stresul parintilor este acelasi.

Am insider information despre defi-monde la St Anne daca l-ai inscris cumva, ca una e marketingul si alta e realitatea.

Mona_B, imi pare rau de cazul tau de bullying, din pacate este o realitate a tuturor scolilor si se reflecta si mai tirziu in societate. Iti tin pumnii.

Ana, uite ce i-am zis eu copilului la problemele de genul respectiv, daca vezi cuvintul unites de milles pui trei zero, centaines pui doi zero, dizaines un zero si la unites nimic si le aduni sau scazi in functie de ce semn este intre ele.

Voi faceti curcan de Thanksgiving?

Stie careva o salata de conopida buna ca am cumparat una acum 4 zile din piata si se strica si m-am saturat sa le totfac sufleu de conopida cu telemea, supa de conopida sau mincare de conopida, am nevoie de idei please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, eu nu fac curcan ca e prea complicat.
Am facut anul trecut de Revelion si nu mai vreau sa repet experienta.

Dar exista un piept de Curcan e intr-o cutie rosie de la Buterball, care iese super. Decat se baga la cuptor.
Ca sa o citez pe Anca, e "du bon poulet"

Cu conopida, nu stiu retete de salate, eu am pus-o la murat, si am facut si sufleu si "c'est tout" !!

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Conopida fiarta in apa cu sare, desfacuta apoi in buchetele mici mici, se amesteca (,) cu maioneza (eu pun putina maioneza si mai multa smanatana), se adauda sare si usturoi pisat dupa gust...si se papa! Mi-ai amintit de ea! Abia astept sa fac!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mihaela, vezi pe prima pagina reteta mea de curcan. Mie mi se pare cel mai usor fel de mincare de facut si mi-a iesit intotdeauna. Cred ca am sa fac si eu dar numai ptr ca voi avea in vizita o prietena din San Diego si suntem mai multi la masa. In general daca fac imi ramine multa carne si atunci intervine munca aleg carnea si fac drob de curcan si uite asa il mincam si la pachet.

Conopida eu o fac exact cum ai spus tu , in afara de sufleu.Alta reteta nu stiu, decit cruda cu sos din ala de trampeta

Ce-mi recomandati la vizitat ptr o zi doar ptr o fam cu copil de 7 ani, in afara de Biodome? Ei vor sa vada si orasul subteran...dar se pare ca la ei zvonul a ajuns si ca se locuieste in el. Eu stiu numai de magazinele de la statiile de metrou, stiti voi altfel? Dar cred ca v-am mai intrebat si nu mi-a raspuns nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Merci mult de idei, cred ca fac pieptul ala de curcan de care tot zic sa-l iau. Fac salata asa cum ati spus si va dau raportul.

Dana, eu i-as duce si pe Mont Royal la clasicele puncte de observatie, la catedrala Notre-Dame si in Vieux Port. Nu traieste nimeni in subterane , traiesc in blocurile de deasupra lor unde in majoritate sint birouri dar cred ca sint si condouri, nu stiu sigur. Eu cred ca Biodome o sa fie o dezamagire, tinind cont ca ei vin din San Diego unde este cea mai mare si frumoasa gradina zoologica din NA, superba si mie nu imi plac gradinile zoo ca imi e mila de animale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Dana Biodome e inchis!!! Din cauza grevei. Am citit in ziar ca greva s-a terminat de ieri dar il deschid abia pe 9 decembrie. Si eu zic ca urcat pe munte si prin subterane e suficient. Sa fie si vreme frumoasa. Eventual sa-l duci pe insula sa vada circuitul de formula 1? Nu mai stiu daca se viziteaza....Acum depinde ce interese are copilul. Ca daca e unul ca al meu( neinteresat de masini) va gusta mai degraba fortul de la Chambly care nu e departe de tine Ca nu cred ca au chestii asa «antice» la St-Diego....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu confirm venirea la restaurant. Dar imi puteti explica, ca n-am inteles din Google. Cum ajung de la metrou De Savanne. Restaurantul face parte din vreun complex de magazine sau o iau pe sus pe langa autostrada.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Fetelor sunteti de milioane Mihaela si Mikiion. tai Biodomul de pe lista. Ei stau fix o singura zi in Montreal, asa ca ne concentram pe ce este mai frumos.

Au o fetita asa ca nu stiu daca ar fi interesata de F1.

Mergi la inceput