Sezatoarea canadiana (194)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura B spune:
Diana, felicitari pentru pozitie. Dar am inteles eu bine, incepe abia din 2012?
Din pacate tot cam 2 luni de la inundatie a durat si la noi pana am putut sa ne mutam inapoi
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
nelia spune:
Zavalita, la ce ora ai fost la UQAM? Eu am avut curs de la 9.30 la 12.30, exact in corpul cu Registrariatul, la etajul 1. Daca stiam ca vii, poate ieseam in pauza si te duceam la cafeneaua stiintelor umane, retro si cu muzica buuunaaa! Cind mai vii?
In legatura cu trecutul sau nu al BAC-ului, nu cred a este adevarat. Eu am colegi care au cite doua BAC-uri, nu stiu cite certificate sau au BAC si sint la al doilea master. Oamenii au curaj aici sa-si schimbe meseria daca prima nu mai merge sau si-au gresit vocatia. Nu am auzit sa fie cineva refuzat din acest motiv. In general, refuzurile sint din cauza ca nu indeplinesti toate conditiile de acolo, iau in ordine, de la dosarul excelent la cel foarte bun si merg pina completeaza locurile. Ani de studiu in plus nu pot fi decit un atuu... parerea mea!
Bafta multa, sa fii acceptata!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
lumir spune:
Buna fetelor!
Ma alatur si eu la sezatoarea voastra(daca ma primiti) inca de aici din Romania ,dar sper ca in curand mai de aproape.Am inceput procesul de emigrare, in sensul ca am trimi dosarul la Viena in luna iulie iar acum asteptam sa fim chemati la interviu.
Am o gramada de intrebari pentru voi, dar toate la timpul lor.
Eu sunt din Timisoara , am un baietel de 2 ani si 4 luni care deja stie ca vom pleca in Canada.
Voua cum v-a fost la inceput, sunt de mult timp pe acolo?Vi se pare ca ati luat o decizie buna luand hotararea de a pleca acolo?
Ma bucur enorm ca am descoperit acest subiect, si sper sa ma ajutati sa-mi lamuresc multele intrebari pe care le am.
inacanada2005 spune:
Vai, nu-mi vine sa cred cata lume a inceput (din nou) sa vrea sa vina in Canada (si, automat sa plece din Ro...). Ca, parca vreo 3 ani a fost asa o "dare inapoi" in ce priveste emigrarea in Canada (asta e impresia mea). Inseamna ca, semnalele pe care le primesc din Ro (cum ca e rau tare) sunt chiar adevarate...
Bafta multa fetelor noi! E destul de greu inceputul, dar...dupa aia...o sa vedeti ca s-a meritat tot efortul...
jessie spune:
Buna fetelor!
Va citesc, dar nu reusesc nicicum sa mai scriu, sau pana apuc eu, subiectul este altul :-)
Scriam si eu aici acum cateva luni ca incepusem sa primesc multe semnale de la prieteni si cunostinte din Ro cum ca vor sa vina aici, se pare ca nu m-am inselat. Abia astept sa mergem in decembrie in Ro, sa vad si cum mai e viata acolo! Si multa bafta fetelor care acum incep procesul de emigrare, o sa vedeti ce repede trece timpul!
Diana, felicitari! Dar eu tot nu inteleg sistemul din Quebec.. Deci tu in 2012 o sa incepi practica, dar pana atunci nu lucrezi? Iar practica cat dureaza?
Nu-mi vine sa cred ce vreme superba a fost aici azi, si asa se anunta tot weekendul asta! Duminica vrem sa facem o excursie sa admiram fall colours...
Khristin, mai mergem la film?
zavalita spune:
Am fost la 13 si ceva. vreau sa ajung marti, de data asta ca sa ma inscriu. sunt tare curioasa cum va fi. tu cand ai cursurile?
Jessie, ar trebui sa apari mai des pe aici. daca mai continuati asa o sa scrie mai des vancouverul.unde sunteti torontolezelor? Donia?yuhuuuuuuuu?????????????? eu cand am inceput sa scriu aici, am inceput abrupt, apoi am rupt brusc. imi aduc aminte ca tu m-ai intrebat de vorba si am revenit pe piata. so,...be my guest now!
ungureaa spune:
Iata si eu la sezatoare, m-am mutat curind in Ville-Saint-Laurent si sint curioasa daca mai sint fete pe aproape, poate ne vedem, am un parc foarte frumos linga casa, un mic mall Asa ca astept !
Ma duc la acum...
zavalita spune:
am luat-o razna si vreau sa fac conta:)). acum sa nu ma bateti,stiu ca sunteti cam toate in domeniul asta- ASE.Vreau sa fiu si eu ca voi. acum sa vedem cum ma voi descurca, daca nu fac fata ma bag la un aec.
excluzand persoanele de fata, voi cunoasteti romani care au avut de castigat facand scoala? mai ales o schimabare de cariera fructuoasa?
Doloress spune:
Bun venit fetelor noi, din Canada sau Romania!
Foarte fain a fost la intalnire, m-am simtit tare bine, mi-a placut mult si restaurantul, un plus ca e aproape de metrou.
Patrick in masina : Mama ai fost la fete?
Eu, : Da, bine ca n-am fost la baieti nu?
Patrick : vreau si eu la fete!
Eu: Pai nu sunt fete de varsta ta, sunt fete de-o seama cu mine, mai mari.
Patrick: Eu sunt destul de mare, vreau la fete!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!