Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Revin sa spun, zavalita, tu sa nu faci ca mine, cu inregistratul, ca totusi daca te dibuieste vreunu si se supara, e cam nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin
Mimitete, eu fac o budinca de conopida cu broccoli cam asa... Se fierb atat broccoli cat si conopida, se aseaza buchetelele in tava, dupa care le acoperi cu mozzarela, parmesan si smantana. Se da la cuptor si bon appetit ! E super usoara si gustoasa. Ti-o recomand !

Au, colesterolu' meu!!! :)

Eu votez cu reteta aia cu pesmet a Oanei.

S.

Edit: Casandra, of course, scuze, sriam eu ca tre sa schimb ceva, sters Diana, sters Simi si p-orma m-a lasat memoria... ne vedem miine.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

anka, ai si tu grija ce faci.sa nu te vad la stiri in lanturi.

revin cu intrebarea, am scris mult si nu mai se intelege nimic. ati auzit cazuri de-astea in care sa-ti refuzeze cererea la un bac/certificat pe motiv ca ai deja licenta? la uqam par example.
mie mi se pare o gogomaneala...dar o fi, n-o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Am intrat doar sa va tzuck cu drag si sa va spun ca mai exist... si sunt permanent "on the road" (sculat la 5am, pregatit breakfast, dus copilul la sc, facut groceries, laundry, pass the vacuum cleaner, pregatit lunch, luat copil de la sc, mers la activitati, venit acasa, pregatit dinner, pus copil in pat... si PRABUSIREA finala... a mamei... in pat)
OK - sunt un pic pe trei carari... de oboseala (nu de la sampanie...) si complet in afara noutatzilor de pe DC... sorry
Doresc sa urez tuturor sabatoritzilor La Multzi Ani cu sanatate, fericire si noroc! si sa va de bunul Dumnezeu tot ce va doritzi...
Va tzuck cu mult drag si promit sa incerc sa mai revin (si sa-mi revin)... ca progica ia vacantza in 15 oct asa ca 2 sapt macar nu o sa mai fac naveta de aprox 4h/zii (1h tur-1h retur sc dim si la amiaz idem)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am reusit Am stagiu din ianuarie 2012, nu la cabinetul la care voiam dar la care s-a nimerit, bun si ala !

Incerc sa raspund cat apuc pentru ca de maine trebuie sa ma apuc serios de invatat, acum vin examenele intra si sunt mult in urma cu materia, asa ca o sa pun interdictie la forum pentru un timp.

Mikiion, nu am aruncat nici o jucarie, dar Seb zice ca alea cu baterii sigur nu mai merg, si oricum se cerea un cleanup ca prea erau multe.

Simi, condoleante pentru bunica, nu vreau sa ma gandesc la momentul cand o sa trebuiasca sa trec prin asta, mie imi traiesc amandoua bunicile. Anul asta in Romania am facut o poza cu cele patru generatii de femei din familie, cred ca o sa-mi ramana imaginea asta "stampilata" in suflet. Uite aici
http://good-times.webshots.com/photo/2977434450102121341soCKiF?vhost=good-times

Bun venit noilor "sezute" ! Eu nu pot sa va ajut cu prea multe info despre emigrare ca eu m-am maritat cu "emigrantul" cu acte in regula dupa ce a luat interviul (la asta l-am meditat un pic la franceza, a invatat raspunsurile la intrebarile alea de pe internet si i-a ametit pe aia la interviu de i-au dat profil francofon). Cum a ajuns aici s-a stabilit in West Island ca sa aiba cat mai putin contact cu francofonii, cica ! Primul contract l-a avut in sud estul Montrealului, Drummondville, Victoriaville, St Hyacinthe, si-a blestemat zilele un an de zile dar a inceput sa se descurce si in quebecoasa.

Mona_B putere cu teachingul ! Cool faza cu keep fit at work si te si platesc
Si sunt sigura ca poti sa predai mai multe chestii odata, mai ales ca inteleg ca o faci pe orizontala, adica la acelasi nivel, aceeasi clasa, nu ca in Romania unde erai prof de geografie pentru toate clasele si trebuia sa cunosti o materie vasta.

Nelia sa va traiasca Ritza ! Am avut si pisica, de dragul sotului i-am luat una inainte sa il am pe Victor, dar nu am reusit sa convietuim, ne-a stricat o groaza de chestii prin casa. Voi o sa o lasati si pe afara ? E operata ?

Maru, termina cu merdenele si savarine, please, zi de ceva asa mai de regim ... Din pacate si eu functionez dupa zicala aia ca tot ce e bun ori e imoral ori ingrasa
Aoleu, si zacusca, kurtos ...

Laura_B, nu stiu daca la noi a fost asa serios, adica apa era pana la glezne, dar am actionat rapid, apa s-a retras, a doua zi scosesem mocheta si erau puse ventilatoarele si dezumidifator puternic care au mers trei zile in continuu. E drept ca in casa a crescut un pic umiditatea (am vazut pe umidifator ca era la 75 unde normal e la 60) dar acum a revenit la normal. Si chiar si asa fara basement ne simtim sinistrati, Victor vrea tot timpul la joaca acolo. Asiguratorul ne-a zis ca poate va fi gata pana la Craciun

Revin ca sa nu pierd ce am scris.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Intru si eu sa va salut.
La multi ani tuturos sarbatoritilor din septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Seba si Radu felicitari
Fetelor sa va traiascva baieti invatacei

eu am niste zile pline saptamana asta, Rv peste Rv, la care am stat si asteptat in plus o groaza, am luat birou copilului, lectii multe cu copilul, adica par multe ca nu coopereaza si nu retine cuvinte ca choisir, cherche, nom, bonjour, lecture....nu mai stiu cum sa o fac sa le retina....

abea astept wk sa ne odihnim....saptamana asta am facu slalom printre rv pt treburile casnice, si o masina parca nu era suficient....zici ca aveam nu stiu ce mare afacere, asa am avut agendele pline...saptamana viitoare, n-am nica, asa ca e o saptamana inca libera de rv....dar se uita sotul in agenda si rabufneste: ce-a mai aparut marti? ce-i aici? ma uit si eu mirata sa vad ce scrie acolo, si vad scris alambicat traiteur Stephanie

voi cum ii motivati pe copii sa faca lectii? cat din timp sunt lectii cat altceva? taiati din start- gen prima saptamana de scoala calc, Tv ? cum rezistati presiuni?
cand nu pricepe ce faceti? revenioti peste o ora? a doua zi?

va pup pe toate acum si somn usor

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ankalaura, in cazul meu, respectiv a lui Victor, placa educatoarei cu pregatitul pentru olita a fost foarte utila. Eu abia nascusem pe Sonia, mi-era comod sa schimb doua randuri de pampersi si ea tot ii dadea inainte ca-i pregatit. Acasa nu voia neam sa stea pe olita, acolo ea-mi zicea ca face. Si am continuat sa-i pun pullups si sa-i amintesc sa faca la fel ca la gradi, n-a vrut pana intr-o dimineata cand mi-a zis ca vrea "chiloti mici de big boy " . Si asta a fost. Avea 2 ani si 4 luni, dar nu cred ca varsta este importanta, copii mai mari ca el, in aceeasi grupa cu aceeasi educatoare, la trei ani si jumatate inca nu sunt "pregatiti".

Iselin, bafta in ce intreprinzi, nu cred ca sunt persoana avizata sa dau explicatii despre IFRS, cel putin nu acum Adica eu sunt la inceput de drum, nu am experienta in contabilitate, imi place contabilitatea ca stiinta si deocamdata invat si incerc sa vad padurea de copaci. Iar la scoala, din toamna 2009 au inceput sa introduca notiunile noi dar sunt multi profesori care le contesta sau nu le inteleg, asa ca nu ne predau decat ce inteleg

DanaP, La Multi Ani cu intarziere pentru copii si felicitari pentru your hero ! Eu cred ca pompierii l-au vazut pe S. ca stie ce face asa ca l-au lasat sa termine treaba, cred ca ar fi durat mai mult interventia daca il intrerupeau. Si poate ca daca l-au vazut cum arata au crezut ca e vreun pompier in rezerva

Intrebare: Are cineva de vanzare o casca de hokey/patinaj cu viziera din aia cu gratele marimea XS ?
Victor a inceput patinajul, eu i-am luat de la play it again patine si casca dar fara viziera. Deja la a treia ora alearga pe gheata impingand la bara aia si profesoara mi-a zis ca e musai sa-i iau viziera. Help ! Viziera singura e 30 de dolari, mai bine iau alta casca.

Sper ca nu am sarit pe nimeni la raspunsuri si daca da, no offense

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor!
Acum am ajuns acasa si am intrat repede sa va zic ca acum vin direct de la munca si ca ...maine seara s-ar putea sa fie necesar sa fiu iar acolo.
Eu am retinut locul si conditiile intalnirii, dar nu stiu 100% DACA AJUNG.

Noapte buna va doresc si poate reusesc sa ne vedem!

Felicitari copiilor vostri Super!
Radu & Seba BRAVO!
Aici la mine in cartier sunt multi copii la Sacrement si la Regina Assumpta.
Dar eu nu vreau sa locuiesc niciodata la Terrebone numai pentru km de masini pe care-i vad mai mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Diana poza e buna de inramat si pusa la loc de cinste Ca mamica tinara ai! 4 frumoase!
Pai du inapoi la ply it again casca fara viziera si ia-i una cu viziera. Sau n-aveau si n-am citit eu cu atentie? In caz ca n-au, du-o pe-asta inapoi, eniuei ca n-ai ce face cu ea si intreaba-i pe ei de unde sa o iei pe cea buna.

Va urez intilnire placuta si ne vedem data viitoare!

Mergi la inceput