Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Am cumparat azi de la Costco un fel de placinta dobrogeana bunaaaaaaaaaaa. Pentru cine are pofta de asa ceva, se gaseste la produse congelate ( e gata pusa intr-o tava pentru cuptor), e de firma PILAROS si se numeste TYROPITA - cheese pastry. E facuta in Cipru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Zavalita, Donia, era oarecum de asteptat sa-l ia, daca nu-l lua nici anul asta, nu cred ca-l mai lua vreodata... tare eram curioasa cine va fi, mai ales la literatura, ca-i mai stiu.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Iaca si strigarea:

8 octombrie, ora 18:00, la Tiffani's pe Decarie

http://restomontreal.ca/portal/tiffanys/index.php?lang=en

Simonna, iselin, Podeanu, nelia, Oana, Doloress, mimitete, Ana, Dragaica, mikiion, CGE(+1?)

Eu am facut rezervare pt. 14 persoane, cu gindul ca daca mai vine careva cu pruncii sa avem loc. Rezervarea pe numele de Simona.

CGE, daca te aranjezi sa locomoteze altcineva patinatoarea, putem sa ne locomotam impreuna, te iau dupa cinci si jumatate, cel tirziu sase fara 20. Vrei? (La 9, cel mai tirziu 9 si jumatate sintem acasa, n-am incotro, tre sa culc Munulinul)

Mikiion, mergi grumusel inapoi de la De lA savane catre Namur, ca sa zic asa. Resto e comva peste drum (adica peste autoruta) de unde se afla Marathonul ala la care ne tot intilneam.

Intra si Gutunarel la St. Sacrement, ne-au sunat ei ieri da' eu tot la tel. am fost asa ca tot bussy...

Amu' mai tre sa ma mut la Terrebonne, ca variante de locomotie greu tare... Da' scoala-i faina rau, iselin, pt. tine o sa fie o varianta meseriasa.

Casandra, nu stiu sa fie clasament de scoli primare. Clasamentul de scoli secundare n-a iesit nici in 2009 nici in 2010, uite-l pe-ala din 2008
http://www2.lactualite.com/wp-content/blogs.dir/1/files/palmares-2008.pdf

Nelia, de trei zile ma feresc sa ma duc sa ma uit la Ritza, ca mie mi-e frica de pisici, frica pe bune, fobie, adica, ramin cu ochii lor infipti in creier si pe urma am cosmare... Da' m-am dus ca povestesti cu atita drag de ea... Amu' am ochii ei infipti in creier, dracu' m-a pus! Pentru o mitza e chiar draguta, compliment mai mare ca asta nu pot sa-ti fac!

Edit, ca am gasit si clasamentul facut pt. scolile publice secundare (scoala de care aprtinem noi e pe locul 281, cu nota 4.5 din 10... clar ma mut la Terrebonne daca nu intra la Internationala :))))

Pe miine, ladies
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Felicitari roxana!
Eu am o tema la engleza cu scolile primare din quebec, asa ca incep si eu sa ma interesez de educatia scoalara pe aici.pana fac eu copii studiez si optiuni de master.

rau imi pare ca citesc ce scrieti dar nu raspund pe moment. uit maica intre timp. Maine ma duc sa ma inscriu la uqam. Cum vorbesc profii la curs la univ? oare voi intelege ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simmona am reusit sa-l gasesc pe Google...Ca la servici mi se bloca cand incercam. Acum stiu unde sa vin. Relativ aproape de metrou, aviz amatoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

Ritza Neliei probabil poate face "tzup!" spre mouse (sau ce naste din pisica...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mihaela (mimitete) iti raspund si eu, ca tot sint o mare gospodina . Mie conopida imi place si fiarta, pus pesmet putin calit peste ea si dat la cuptor. Iar curcan deobicei face soacra mea, iese f.bun. Dar cred ca anul asta sarim, ca abia s-a operat de cataracta la un ochi.

Simonna, felicitari pentru Radu . Ii doresc sa ia examenul la toate scolile unde a dat, ca sa aiba de unde alege

Ina, am laut si noi placinta de care spui, este cumva ca un melc? Am gasit si melcisori mai mici, ii pui la cuptor si sint niste super aperitive.

Simi, succes pentru Alice la examene. Ii tin pumnii sa reuseasca acolo unde vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna
Intra si Gutunarel la St. Sacrement, ne-au sunat ei ieri da' eu tot la tel. am fost asa ca tot bussy...

Amu' mai tre sa ma mut la Terrebonne, ca variante de locomotie greu tare... Da' scoala-i faina rau, iselin, pt. tine o sa fie o varianta meseriasa.

Bravo Radu!!!! Hai ca poate rezolvati si cu transportul pana la urma!

Mimitete, da l-am inscris si la DefiMonde, are interviu pe 24 oct. Ce inside info ai?

Dana eu ti-as recomanda si o plimbare prin Vieux Port pentru prietenii tai, pe langa ce ti-au mai zis fetele. Si intr-adevar nu se locuieste in orasul subteran, doar au acces multe cladiri din zona inclusiv de locuinte.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

si noi am mancat la sfarsitul de sapt trecut. F buna

Citat:
citat din mesajul lui inacanada2005

Am cumparat azi de la Costco un fel de placinta dobrogeana bunaaaaaaaaaaa. Pentru cine are pofta de asa ceva, se gaseste la produse congelate ( e gata pusa intr-o tava pentru cuptor), e de firma PILAROS si se numeste TYROPITA - cheese pastry. E facuta in Cipru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Simo felicitari!!!! Ce baietel destept, stiam eu! Bravo!

Oana multumim mult!

Mi-ati facut pofta cu conopida voastra, abia astept sa incerc si eu citeva retete la week-end.
la intilnirea asta nu ajung nici chip. Sintem numai intr-o masina, trebuie sa merg si s-o iau pe mindra de la scoala, noroc ca nu-i departe scoala de gara ca altfel... Lasa, nu-i nimic, data viitoare ne vedem. Abia voi fi mai in mood, speram

Mergi la inceput