Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

draga Pepsi
Am vazut fotografiile ... sunt extraordinar de frumoase, sunteti o familie atat de frumoasa
Fotogafiile cu bbmic m-au lasat fara suflare
Sa-ti traiasca cei 3 flacai si sa creasca mari cu sanatate

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Pepsi pentru ziua ta de nastere.....ca pe 20 nu am putut intra sa iti urez LA MULTI ANI..........., dar m-am gandit la tine
ai o famile superba si pozele cele noi m-au topit pur si simplu.....
esti o dovada vie ca se poate sa fim si fericite, chiar daca trecem prin gerutati
simatei , sper si eu sa raman iar graviduta, ca imi e dor de perioada aia sincer si chiar mi-as dori un fratior sau o surioara pentru Bianca...
va pe toate si imi pare rau ca nu am suficient timp sa intru cand sunteti mai multe pe forum sa mai vorbim......dar nu va uit sa stiti

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!

Mergi la inceput

am reusit sa mai intru un pic, dar vad ca e cam pustiu pe aici zilele astea.
eu am reusit sa imi depun dosarul de somaj...............deprimant, dar nu am ce face pana la vara.
dupa ce o sa mearga si Bianca la gradinita o sa ma pot intoarce si eu la munca.
din pacate situatia din familia mea nu imi permite sa ma intorc mai repede la munca.
nu am cu cine sa o las pe Bianca sa stea acasa.
dar reusim noi sa trecem si peste perioada asta sigur.
va pe toate!!!!!!

poze octombrie 2010!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!
Slaba activitate pe aici...
Noi suntem bine...a nins si se simte peste tot ca se apropie Craciunul.ascultam colinti cu Hrusca,Doamne este atat de frumos,atat de frumos cu Lukas aici langa noi!!!acum sarbatorile sunt magice...de fapt fiecare zi este magica cu puiutul nostru scump!!!II multumesc lui Dumnezeu pentru asta!!!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

'Neata buna dragelor!

Cam slaba activitatea, asa e...semn ca vine iarna .

Michelle tare ma bucur pentru tine si pentru minunea ta de baiat. Tare mult ai asteptat momentele astea si le meriti din plin.
baby ce sa faci, asta e situatia, bine macar ca ai reusit cu dosarul de somaj, ca pana la urma e bun si ala decat nimic.
mamagiuliei ce mai faci?

Eu n-am noutati, m-au vizitat uratii de curand, deci...merg inainte ca poporul rus .

Va si va pe toate !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Sf.ANDREI !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Oriunde in lumea asta mare, daca doi romani se intalnesc, e sarbatoare. La multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla !

Visul nostru

Mergi la inceput

nu am apucat sa intru ieri de sf. Andrei............., dar sper sa fiu iertata.....
asa ca vin azi sa va urez tuturor un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!
michelle ai dreptate de cand o avem si noi pe Bianca, parca sunt iar frumoase sarbatorile de iarna si sunt pline de speranta si bucurii..
va pe amandoi si va uram sarbatori fericite!!!!!
toate mamicile si aspirantele la aceste statut!!!!!!!!
l5845 te mult si fii optimista, atata timp cat ai ciclu, speranta de a avea un bb nu se termina, asa ca bucurate de venirea lor....intelegi tu ce vreau sa spun. de incurajare!!!!!!!!
mai incerc sa intru maine, daca ma lasa nebunicile mele.

poze octombrie 2010!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Bebe Nectarie tuseste si are muci. Inca nu am ajuns sa vb cu pediatrul si sunt putin cam freaked out pentru ca nu am mai avut experienta de a avea un nou nascut racit. Dupa ce e toata casa racita a 3-a oara pe toamna asta ma mir ca a rezistat si atata vreme fara sa o ia si el. Serafim a fost rau de tot cu tusea si cu mucii si a avut si febra 4-5 zile asa, iar tusea dureaza de cel putin 2 saptamani asa ca imi cam tremura pipota.
Mai are cineva experienta unui nou-nascut racit ? Cu ce se pot trata astia mici? Ca parca imi foarte displace ideea de a-l diversifica de acum cu medicamente.

In afara de virozele astea blestemate totul e ok. A luat 750 de grame in 3 saptamani de cand s-a nascut, deocamdata nu a facut inca colici si este minunat si ne bucura inimile. Serafim in schimb este permanent pe dos, nu asculta sub nici o forma, face numai prostii si ne este foarte greu sa ne descurcam cu el asa.

Lau-Meli, ma bucur sa te vad activa la subiect. Ma simt ca acasa cand te vad pe-aici .

Santate tuturor si Mos Niculae sa va umple de bunatati!

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !
pentru cele si cei care poarta numele Sf.Nicolae

Poz(n)e
Me

Mergi la inceput