Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
mimihoo, f faine pozele!
babytza, multam de intrebare, hunii sunt mai bine, a trecut aproape de tot. pe Robi il mai chinuie o maseluta, drept pentru care nu prea dormim, dar e ok. inca mai rezist
.
dya
, bafta la examen, dar mai intai la studiat
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Lumi ma bucur ca sunteti ok
Bine ca a trecut fara probleme mari ![]()
Mimihoo ce fetita frumusica am vazut eu in poze 

O papusica
Pare ca s-au distrat copiii la party 
Maine ii luam olita piciului
De cand am ajuns aici e foarte interesat de Wc, ca il si vede si ne vede ca facem pipi , deci e foarte interesant
Acasa aveam wc-ul separat de baie si nu avea acces deloc acolo, insa aici ii place la nebunie tronul
Se suie zilnic de cateva ori pe el zice ca face pipi si apoi rupe hartie sa se stearga
e mortal ![]()
Dinti avem 16 pana acum si nimik pe drum ![]()
De spus , spune mai multe de cateva saptamani, insa prefera sa il intrebam noi pana nimerim ce vrea sau daca stie unde e ce vrea el ne face semn sa il luam in brate ca sa isi ia singurel.
Program de papa : dimineata de la 8 la 10 papam de toate , adica lapte cu cereale, painica prajita, omleta,uneori crenvusti de pui sau de curcan, pandispan, cioco
Pe la 11 fructe-un mar, o para
La 12.30-13 pranzul : un singur fel avem
La 5 mai papa o portie de mancarica sau ciorbita
Apoi pana seara ciuguleala : ori painica prajita, ori fructe, sau snitel ori spaghete si musai cioco...depinde ce chef are de mancarica
Seara lapte si apoi pe la 3 inca un lapte.
Cam aiurea program avem , ca nu mananca seara. Dar sper sa ne reglam cat de curand si sa ii bag si lui o masa mai consistenta, poate asa va putea sa renunte la laptele de noapte.
Si ducem lipsa de almette, aici nu se gaseste si el numai de-aia vrea...
Aaa, vrem sa il dam la gradi imediat cum avem actele gata, speram doar sa mai fie locuri la asta de langa noi...sper sa nu fie totul ocupat pana in sept anul viitor ca am pus-o ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Klemmi,Diana,Nicole multumesc mult pentru urari!!!

Dyabafta multa la examene!!
Mimihoo super pozicile !!
Angelyna multa sanatate!!
Nerantula multa sanatate lui Gruia si acomodare cat mai usoara. E normal sa fie mai greu la inceput..pana va intrati in ritm
kllemi spune:
dya bafta multa, si cu examenul auto si cu licenta, trebuie sa dai de baut la ambele

babytza sa ave-ti noroc sa gasiti, loc la gradi
, iar cu wc-ul, este bine daca il intereseaza
mimiho vaaaaiiii cat ested e dulce
...am vazut o poza dintr-un parc, ma rog intr-o masinutza pare a fi...este cumva IOR?? 
babytza spune:
Fetelor cine imi face si mie rost de seria 7 din Gray's anatomy ? Cu subtitrare va rog. Aici nu merge sa descarc de pe nimik ca ma salta astia imediat ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
ClaudiaH spune:
Babytza, a scris mai pe scurt ca am scris de pe telefon. ma gandeam ca poate bea la temp camerei si daca e UHT poti sa-l tii afara din frigider si noaptea doar sa-i pui in bibe. Sau la microunde poti incalzi repede. In fine, va descurcati voi...![]()
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Babytza, a scris mai pe scurt ca am scris de pe telefon. ma gandeam ca poate bea la temp camerei si daca e UHT poti sa-l tii afara din frigider si noaptea doar sa-i pui in bibe. Sau la microunde poti incalzi repede. In fine, va descurcati voi... mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Am inteles ce ai spus :) doar ca aici in magazinele unde am fost am gasit doar la cutie mare si tot ar trebui sa ma duc sa il duc pe restul ramas la frigi ....
Si daca il las la frigi si ma dau jos sa merg la bucatarie pana il incalzesc se trezeste de tot soricelul
Babytza si puii
Valentina
David
alexa si mami spune:
Roxule las' ca trec repede cele 6 luni de "happy family
seria 7 nu e asta de a inceput in sept? de unde sa o luam pe toata?
Dya bafta la invatat si mai apoi la exam! ce mai face Deiu? cum e cu bona?
angelynna82 spune:
Dya bafta la invatat si examen 
Babytza pe torent am gasit primele 2 episoade...stiu ca se poate vedea si online insa nu mai stiu site-ul
, il aveam salvat insa am reinstalat win...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
alexa si mami spune:
nici eu nu mai stiu unde le vedeam pe celelalte
ca pe "filmesubtitrate" nu-s inca.