Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Katy si la noi a fost fff frig pana azi , dar azi e soare si 20 gr

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

valicutza bine-ai venit la noi,sedere placuta

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetelor va cer si eu un sfat! Am o cls. I care cred ca o sa ma albeasca sau o sa ma scoata la pensie inainte de vreme. Parerea mea ca nici invatatoarea nu e mana de fier, ca la celelalte cls nu am probleme (poate minore). Cls de care va spuneam din 25 cam 15 sunt genul de copii care daca le spui sa fie cuminti sau sa faca liniste, pe o ureche le intra, pe alta le iese. 2 sapt. a fost un haos general la ora, nu mi s-a mai intamplat. faza cu "la coltul rusinii" nu tine ca raspund, cum fac probabil si acasa, "nu vreau". Povesti nu asculta! De desenat, tot intr-un urlet deseneaza. Credeti-ma ca nu mai stiu ce sa le fac, m-au dovedit si nu-mi face deloc placere sa intru la ei. Voi ce ati face in locul meu?

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
Maicii Domnului, Sf. Ioachim si Ana si Sf. Nectarie sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

cami si eu ma inteleg super cu soacra-mea acum,
asa a fost asa mai la inceput pana ne-am acomodat unul cu altul
dar acum orice ne-ar da si cand mergem la ei
au avut grija si de pisicutza cand am fost noi plecati in vara la concert
nici nu mi-as putea dori niste socrii mai buni

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetelor va cer si eu un sfat! Am o cls. I care cred ca o sa ma albeasca sau o sa ma scoata la pensie inainte de vreme. Parerea mea ca nici invatatoarea nu e mana de fier, ca la celelalte cls nu am probleme (poate minore). Cls de care va spuneam din 25 cam 15 sunt genul de copii care daca le spui sa fie cuminti sau sa faca liniste, pe o ureche le intra, pe alta le iese. 2 sapt. a fost un haos general la ora, nu mi s-a mai intamplat. faza cu "la coltul rusinii" nu tine ca raspund, cum fac probabil si acasa, "nu vreau". Povesti nu asculta! De desenat, tot intr-un urlet deseneaza. Credeti-ma ca nu mai stiu ce sa le fac, m-au dovedit si nu-mi face deloc placere sa intru la ei. Voi ce ati face in locul meu?

Maicii Domnului, Sf. Ioachim si Ana si Sf. Nectarie sa devin !

Katy, te compatimesc.
Cat eram in facultate suplineam ore de engleza la clasa a 2a pt o prietena. Plecau unii copii din clasa sa-si ia covrigi....in mijlocul orei. Si eu sunt genul cu lipici la copii... Deci ce pot sa zic, cei mici din ziua de azi nu prea stiu de respect fata de tutore, poate nici de parinti si e pacat.
Ma uit la a mea ca are abia 2 ani si ne intoarce cum vrea ea. Si cu educatoarea face la fel, mai ales ca e "la poupee de la garderie" cum ii zice...

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Katy, dar tu ce faci cu copiii, engleza? Eu zic sa te gandesti ca sunt micuti si ca la ei totul e o galagie continua.
Nu cred ca o mearga cu cotul... adica merge undeva? ca eu nu am incercat niciodata.
Cel mai bine e sa faceti actitivati la tabla, in felul asta ai forfota indreptata spre o singura directie si apoi sa le reamintesti mereu sa nu mai strige.
Eu am avut o clasa perturbatoare si a mers cu cantecele aaa si poti incerca si prezenta invatatoarei, daca de ea asculta, macar o ora, pana se obisnuiesc cu tine.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Gaby eu predau religie. Tabla nu o pot folosi inca deoarece ei nu stiu sa citeasca, ei sunt inca la bastonase.

" este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"

Mergi la inceput

Este o cls de step. Sunt asezati in 4 grupe, deci iarasi e greu sa lucrezi la tabla pt ca unii ar sta cu spatele. Acum am scos la imprimanta niste schite ca sa-i pun sa deseneze. Au doua invatatoare. Una dintre ele ii mai pune la punct, cealalta insa nu prea se impune in fata lor. Cand ies de la ei nu mai pot vorbi.

Mergi la inceput

offf, Katy, religie ...
pai desenati ingerasi - eu zic sa faci concurs , adu de la tine o punga de bomboane si la desen cu ei, ca daca nu, nu primesc bombonele.
Faza cu invatatoarea e inca valabila...
insa cu cantatul nu stiu ce sa zic... e cam greu
mereu am zis ca religia ar trebui sa fie un obiect bagat din clasa a 4a si apoi la laceu sa nu fie obligatoriu. (faza e ca e greu de ridicat interesul la copii asa mici, cu asa lucrui care nu prea sunt usor de digerat-scuze, dar asta e parerea mea)
plus ca nu poti face nici un concurs de competente, avand in vedere materia.
ma mai gandesc la idei

Mergi la inceput

Sa sti ca de la cls a II-a nu mai sunt probleme, la cls I. De la a II-a e chiar ok, le aduc ghicitori crestine, desenam, spunem povesti, dar la I e tare greu. Eu am fost 6 ani la liceu, deci pana ma obisnuiesc cu copiii atat de mici dureaza. Discuti altfel cu liceeni.

Mergi la inceput