Pachetel cu mancare pentru scoala

Pachetel cu mancare pentru scoala | Autor: ana_radu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,

Nu am inceput de foarte mult timp scoala si nu stiu ce sandwch-uri sa-i mai pregatesc pentru la scoala. In afara de sunca de pui, cascaval, almete voi ce le mai dati copilasilor?

Va doresc o zi buna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

nu (mai) servim cascaval/almette de ceva timp. in loc de cascaval am trecut pe mozzarela, pasta de ricotta (un fel de urda) cu verdeata/ardei kapia (facuta de mine), telemea.
mezeluri nu din magazine. fac eu rulada de pui/curcan (piepti de pui marinati in div combinatii) apoi facuti sul, legati cu ata si la cuptor. rece se taie fff bine. gratar de pui/curcan.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

super subiect

Intr-adevar, nu e sanatos sa pui copilului la scoala salamuri, hamuri si branza topita. E comod dar nu e cea mai buna solutie!

Mi-a placut ideea lui Theo cu sunca de casa - hai sa o dezvoltam mai bine. Deci cum marinezi tu carnita si cum infasori pieptul de pui?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da theo, dezvolta. super ideea

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ricotta am luat o singura data, ca sa fac o negresa cu branza. Recunosc, nu am gustat-o deloc in stare cruda. Este dulce, ca si urda?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 16+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

eu ii dau piticului meu un sandwich cu unt si sunca din aceia in forma de ursuleti si un barni .e f incantat

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sellanic spune:

antguess - tu stii cate e-uri sunt acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

stiu ca nu este extrem de sanatos dar eu am o mare problema cu el cu mancatul. nu mananc cam nimic decat cateva alimente asa ca....decat sa il trimit fara mancare la scoala...prefer 2 felii de paine, unt si o felie subtirica de mortadela..nu prea am de ales

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De la Mega Image iau o pasta de branza marca lor 365 care are consitenta de ricotta si e putin sarata (ricotta nu ar trebui sa fie sarata). Merge bine pentru uns pe paine. Mai ung feliile de paine cu unt de arahide (se gaseste in borcane la raioanul cu miere si crema de ciocolata).
Deoarece copilul meu refuza carnea (in forma initiala) si mamanca doar carne tocata, parizer sau pateu am destul de limitata posibilitatea de a varia. Folosesc salam 365 (sunt niste feliute f subtiri) sau pateu (rareori facut de mine deoarece se prinde daca pun si ficat in el ). Mai ramane cascavalul (telemea nu mananca) si feliute subtiri de castravete pitit intre felia de cascaval si cea de salam ca sa nu ude painea.
Complicat. Noroc ca nu vrea diversitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am facut si eu intr-un timp rulada din piept de pui pentru pitica si imi pare rau ca mi-am pierdut obiceiul. Condimentam mai puternic bucata de carne si o tineam in cuptor un pic mai mult, pana se usca putin si intr-adevar era foarte buna rece, taiata felii si inlocuia cu succes mezelurile cumparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pai mcm...ne lasi asa...fara reteta?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput