Cum sa o sustin moral ??

Cum sa o sustin moral ?? | Autor: Anto_Olimpia

Link direct la acest mesaj

MA REFER STRICT LA AJUTOR MORAL!!

SUNT ASA DE TRISTA FETELOR!!!
In maternitate am cunoscut o mamica cu 9 copii....
O femeie de aur, foarte curata si ingrijita in ciuda saraciei in care traieste....
Acum am vb cu dr si are cancer nu inteleg de ce vrea sa o mai opereze....
CE VOR FACE BIETII COPILASI??? CEL MIC INCA NU ARE 2 ani...mama abia a implinit 40....CE CRUDA E VIATA!!!!
Tatal i-a parasit ca are nevoie de femeie ....nu de canceroasa....
Ieri i-am dus o groaza de haine....jucarii pt cei mici (COPILASHII NU AU AVUT NICIODATA JUCARII)....mancare...
Maine merg din nou la ea...nici nu stiu ce sa-i spun....
Oare cum pot sa o ajut?????
OF OF OF

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

of ce trist...saracii copilasi si mama, amarata, ce este in sufletul ei...
dar ce tip de cancer are? nu-i tratabil?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Spune-i ca vointa conteaza enorm, optimismul la fel, fac si astea parte din tratament, sa aiba incredere si sa tina capul sus. Spune-i ca o ajuti si cand are nevoie de cineva vei fi acolo.

Dar am o nedumerire: cum nu intelegi de ce vrea sa o opereze?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Parerea mea e ca are nevoie in egala masura de ajutor material cat si de ajutor medical de specialitate atat pentru problemele de sanatate cat si de consiliere psihologica pentru a depasi aceasta perioada groaznica in viata ei.
Inteleg ca poate nu vrea mila nimanui dar nu e intr-o postura in care sa isi permita sa refuze ajutorul ce ii poate fi oferit si orice suport financiar din partea semenilor. Mai bine faci rost de documentatie si postezi la umanitare. Asa o poti ajuta cel mai mult.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

Draga XIO.....
Stiu ca faci parte din breasla medicinistilor si inteleg sa te mire comentariul meu....nu inteleg de ce o opereaza pt ca la MAternitatea din Botosani e JALEEEEEEEEEEEEEEEE...este UN SINGUR MEDIC ANESEZIST care se apropie de 70 de ani....eu am avut o intrerupere de sarcina mare, fiind cardiaca mi-a facut anestezie generala si apoi anestezista a adormit (e de inteles era 2 noaptea si la varsta ei.....), din fericire mai exista si medic EXCEPTIONALI cum e si dna dr VANTU MARIA si totul s-a terminat cu bune...sa zicem
Despre Lacramioara va pot spune ca e tare speriata....joi o opereaza...a venit baiatul ei ala mare sa vb cu dr. (are 20 de ani) si a refuzat atentia...ba mai mult a plans dr impresionata fiind de rugamintele lui Bogdan sa-i salveze mama!
Multumesc XIO pentru sfaturi si orice parere e bine venita!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

Tot eu
Am fost in seara asta la ea la spital si i-am dus cate ceva de mancare.
Cat am stat internata cu ea, mi-a spus ca de ani de zile nu si-a mai luat o pereche de chiloti noi (scuze dar asa se numesc) ci tot a cumparat fetelor mai mare si apoi ajungeau la ea.
I-am luat un set de chiloti si atat mi-a multumit si mi-a pupat mainile ca pur si simplu nu m-a, putut stapani si am plans amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu sint de acord cu Emilia, nu numai de ajutor moral are ea nevoie, ci de orice fel de ajutor. Eu cred ca nu vei primi prea multe raspunsuri aici, dar daca ai deschide subiect la umanitare, cu documentatia necesara, chiar ai putea sa o ajuti cu adevarat.

Oricum, eu sint alaturi de ea cu un gind bun macar, sa treaca cu bine de operatie si sa se intoarca linga copilasii ei.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cred ca orice ajutor ii poti da e binevenit. Si cred ca cel mai mult ar linisti-o daca ar sti ca puii ei vor ramane in maini bune daca Doamne fereste... dar o poti asigura de asa ceva ?
Cred insa ca pe termen scurt o poti ajuta dandu-i incredere ca are pentru cine lupta, rugandu-te pentru ea, du-i de mancare ...
De ce spui ca nu intelegi de ce o mai opereaza, chiar cred medicii ce nu are nici o sansa ?
Doamne ajuta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Incearca sa-ti implici si rudele, cunostintele. Fiecare poate contribui cu ceva, bani, alimente, haine, jucarii. Poate ii gasiti o slujba buna dupa ce se reface. Poate se incadreaza la un ajutor social. Incearca sa implici cat mai multi oameni. Fiecare mai vine cu o idee. Nici un articol la un ziar local nu ar strica. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Olipia cati ani au copiii? As vrea sa trimit si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

parerea mea este ca incet dar sigur acest topic se transforma in topic umanitar - fara respectarea regulilor interne DC. Initiatoarea topicului este rugata sa respecte regulile DC sau topicurile sale se vor sterge.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput