Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)
Raspunsuri - Pagina 5
ceamica spune:
Eu o sa fiu iarasi matusa !!!! cred ca prin aprilie![]()
acum totul este ok dar saptamana trecuta a fost internata pentru ca s-a trezit intr-o balta de sange
. Am inteles ca are un hematom intre membrane 
Sa speram ca totul va fi bine pana la urma !!!!
edit: subiectul este sora mea !
greyeras spune:
Gabriela tin pumnii pt maine!
Ceamica multam de aprecieri. Sper sa fie bine cu sarcina.
Alinkav intr-adevar e superba Olivia, chiar ai cu ce te mandri. Imi place mult si cum o imbraci.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Yaia bravo pt Alexia. Da intr-adevar biciclista mea e tare cocheta si mandra de ea. Cu bicicleta a fost dragoste la prima vedere, desi habar nu avea sa pedaleze a invatat in 10 minute numai de dragul ei.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
cecilia L spune:
Gabriela tinem pumnii pentru maine, sigur maine seara ai sa ne spui ca nu a fost asa greu precum parea...

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Multumim! va pup! Somn usor! Sa ne auzim cu bine, maine!
Sara nu e speriata deloc, si azi la analize am fost asa mandra de ea! Stie ca mergem maine iar la dr cu pijamaluta roz, ca o adoarme cu o batistuta si ii scoate floricelele din nas. Apoi tragem un pui de somn in clinica cu paturica si Winnie si mergem acasa.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Asa m-a induiosat Sara! Cit e de curajoasa!!!
Asteptam cu nerabdare vestile de dupa operatie! Doamne ajuta!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica poate va place http://www.instyle.com/instyle/fashion-games Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Da mi-a placut, 99% got it! Trebuie sa fii atenta la denumirea categoriei si apoi la finisajul accesoriilor deja prezente in selectie. Easy-beezyyyy!!!
Thanks!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ceamica spune:
Miru cu strungareata
Danuta am poftit si eu la tort ![]()
Piciulika sanatate multa tuturor !
Yaia felicitari Alexiei ptr ,,revizie'' , eu m-am uitat in agenda ca nu mai tineam minte cat avea Seb atunci si uite asa am observat ca zilele acelea mancase cateva lingurite de morcov, mar ras si 20ml de supita. Tinem pumnii sa scapati repede de suzica! Astept cuminte si poze
Poza de la intalnirea de 3 ani mi-a atras si mie atentia si primul gand a fost ,,wow, ce mare s-a facut Alexia'' Parca ieri nu treceam testul
cu pozele
Ramonaiani , clar ai tai sunt muuuult mai frumosi !Au stat asa cuminti pt poza sau ai tras vreo 20 de duble?
Eu alerg dupa al meu si ma asez si in cap si tot nu reusesc sa-i fac o poza ! Ma vede ca ma enervez si striga dupa mine ,,iarasi te-am pacalit ''
Greyeras 
Luy , ce fac fetele? Tu cum stai cu somnul?
Sanatate Luca , David si MAda28
ceamica spune:
Erina
ma bucur ca ti-a placut ! sa stii ca si eu am avut obiectie serioasa vis a vis de un outfit![]()
acuma stai sa ma lamuresc : vrei sa te faci bruneta sau n-am inteles bine?
Te tin minte bruneta intr-o poza de la un revelion sau petrecere caci nu mai stiu sigur , dar erai intr-o rochita neagra productie proprie
.Tare bine aratai!
Eu una n-as mai avea curaj sa ma intorc la brunet plus ca n-as mai avea o scuza ptr aiurelile mele![]()
Daca tu mai vrei sa slabesti atunci sa stii ca si eu mai vreau ![]()
Mi-a placut mult poezia de la gradinita Dariei ! Daria ce mai face? Mai pui niste poze cu ea? Si cu David
multu